אני הגשמתי את שלי

אני הגשמתי את שלי

בילדותי חלמתי להיות טיס והגשמתי את זה היום אני בטיסת F-16 מהמובחרות בחיל האויר שלנו. עוד חלום הוא שאני אהבתי מישהי בתיכון ולא ידעתי איך לגשת לדבר איתה עד שיום אחד לקראת סוף השנה ב י"ב ניגשתי אליה ואמרתי לה ככה סתם "אני אוהב אותך" היא עמדה חיוורת ולא ידעה מה לעשות עם עצמה ככה גם אני ואז התחלנו לצאת היא בסופו של דבר היתאהבה בי והיום היא החברה שלי! כשהיתי קטן תמיד חלמתי לזכות בפיס וזכיתי אולי לא במיליון אבל בכמה אלפי שקלים שמסדרים לי באוניברסיטה כמה שנים טובות! יש לי כבר תואר ראשון במינהל עסקים ותואר שני בביוכימיה כעת אני לומד לתואר שני במיהל עסקים. אז אנשים תחלמו ואל תפסיקו להאמין!

YaLdoNet 4 EveR

New member
^_^

מקנאה בך
. בכל מקרה, אני חייבת להעיר משו- אתה כנראה "החולם האידאלי". אתה חולם להיות דברים שאתה בהחלט יכול לממש, להגשים. לעומתך, יש אנשים שבקושי יודעים לעשות פוינט וחולמים להיות רקדנים... אז... כלכבוד לך.

KoSeMeT

New member
סליחה, מה זה "החולם האידיאלי"?

כל אחד שחולם משהו בשבילו זה מציאותי, ולדעתי הכל אפשר לעשות עם קצת ידע ואולי כישרון. צריך כישרון מיוחד בשביל להיות מישהו אבל בשביל סתם לעסוק במה שרוצים צריך בסך הכל ידע וכל דבר אפשר ללמוד. זאת דעתי לפחות.

אולי אבל.....

תיראי עכשיו זה באמת חיים וורודים אבל פעם היה לי מאוד קשה להגיע לזה ואפילו כימעט נישברתי

Ekrembo

New member
איפה אתה משרת?

וסתם שאלה, כמה הגהי כיוון יש לאפ 16?

YellowBoy

New member
אחי יש לי שאלה..

אם יש לי משקפיים.. יש סיכוי קלוש שאני יהיה טייס קרבי? כולם אומרים לי שלא אבל אני יכול ללכת ל..מסוקים או משהו כזה.. יווו איזה עיצבון!

Ekrembo

New member
לפי דעתי תובלה זה הכי כיף....

ולא כל החרא עם הקרב, תובלה, או קלה, זה הכי מעניין, אני אוהב את המנועי בוכנה. ד"א יש לי משקפיים.

4667

New member
הא?

גם בטייסת, גם לומד ביוכימיה, גם מינהל עסקים (איזה מין שילוב זה בכלל?) וגם זכה בלוטו ? אולי נרדמת באמצע סרט ?

למעלה