אני הודעת
.
|מיוחדת|

../images/Emo32.gifשרשור אוף../images/Emo32.gif

כבר מזמן לא היה אחד....... אז ככה אנשים: אתמול הייתה לי מסיבת סיום והיה פשוט [URL='target=_blank']כ-ז-ה פ-צ-צ-ה[/URL]
אין לכם מושג מה היה שם
ואין לי כוח לספר מישרוצה
איציק

../images/Emo176.gif טל שגב Live ../images/Emo168.gif

היום בתפוז Live תוכלו לפגוש את הזמר טל שגב, שיתארח בפורום רוק ישראלי הערב ב-20:00. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו. טל יוצא בימים אלו במופע חדש, והספיק לעבוד עם מיטב האמנים בארץ כמפיק מוסיקלי.
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מחפשים עם מי להתייעץ? בכל נושא? נפתח פורום טיפים קטנים לחיים
עובדים כמלצרים וחולמים על הצלחה?תמיכה בפורום מלצריות ומלצרים
אוהבים לנענע? בואו לרקוד עם פורום ריקודי בטן
מעריצים? יש גם פורום לשחקנית ניקול קידמן גלישה נעימה!

Water Magician

New member
היי דניאלוש!!!

סתם ניכנסתי כדאי ליראות איזה פורום יש לך... ויש לך אחלה פורום!!!!!!!!!!!!!! וגם ראיתי את הקליפ החדש של טאטו , השיר הולך בטוח להצליח HOW SOON IS NOW.... הוא הולך להיות להיט כי הוא היה ליפני שהיה קליפ..... טוב אז זהוא תמשיכי להיות מנהלת מדהימה שכזאת.... ולכולם: יש לכם מזל שיש לכם מנהלת כזאת מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *~*

15kitten

New member
איזה באסה......../images/Emo4.gif

היום יום שישי... ואני מרותקת!!!!

יש לי שאלה....

תראו אני לא מעריצה את טאטו (ממש ממש ממש לא)אבל בכל אופן החלטתי לשאול אותכם משהו ......... עכשו מספיק עם הזיבולי מוח שלי.... מתי אתם חושבים שתעשו את זה..אם עדיין לא עשיתם את זה?... תענו בבקשה זה חשוב לי... תודה מראש טל

תקראו..

אני יודעת שזה לא היה קשור לפורום..... אבל חשבתי שתענו לי....... תודה בכל מקרה.... בייייייייי

buffgirl

New member
פה נמחקו הודעות. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ההודעות שנמחקו היו הודעות ריב והעלבה מצד כל הצדדים. אני באמת מבקשת שלא תריבו פה, ואני מעדיפה שלא תריבו בכלל, אבל אם אתם מוכרחים - על גבי הפורום זה לא המקום הנכון. אני מבקשת שתתיחסו לאנשים פה בכבוד וגם אם הם התנגו בניגוד לחוקי הפורום או העליבו מישהו אל תגיבו. זה התפקיד שלי לטפל בזה ואני מבטיחה לכם שאני עושה אותו.

הודעה מליזה (ליזילז)

ליזה סוף סוף אמרה לי שהיא בחיים
ושהכול בסדר איתה וביקשה להודיע לכם שיש לה בעיות באינטרנט ושעוד מאת יתקנו לה את זה.

למעלה