אממ...
רוצה בנות? זה סתם שיר מעפן..זה לא שיר איכותי או מרגש או משהו... ואני יגיד עוד משהו...נכון שכשחורשים על שיר זה מעצבן.. אבל זה לדעתי ההבדל בין שיר גדול לשיר ענק... שיר ענק לא נמאס ולא משנה כמה יחרשו עליו.. למשל..דוגמאות מההיפ הופ: eminem-the way i am eminem-lose yourself וזה כולל גם שירים שחרשתי עליהם בעצמי כמה שנים ולא נמאס פשוט..למשל: bone thugs-bone,bone וארבעת האלבומים הראשונים של אייל גולן (לחישה בלילה,בלעדייך,חייל של אהבה והסתכלי אליי) מבין? אז במקרה של הוזה אותך מולי צריך לראות אם הוא יעמוד במבחן הזמן...וזה לא בטוח.. אני אני יכול להבטיח לך דבר אחד..שאם אני ימשיך לחרוש עליו עוד נגיד..3 חודש..שזה יצא כבר 5 חודש של חריש עליו ואז יפסיק לגמריי לשמוע אותו איזה חצי שנה..אז אחרי החצי שנה אני ישמע אותו ואני יהנה ואני שוב יחרוש עליו איזה חודש... כי ככה זה..זה שיר גדול וזה לא ישתנה.. לגביי להיטים זה עולם אחר..שירים כמו "מלך המגרש","אש","חגיגה","אני לא מלך" וכו'..הם שירים שהם להיטים והם באופן טבעי אחרי נגיד חודש אולי קצת יותר..ימאסו...ואותם לא כל כך תרצה לשמוע שוב בעתיד..אולי פעם פה או פעם שם..אבל בעיקרון כשנמאס מהם אז נמאס וזהו...כי זה להיטים.. "הוזה אותך מולי" זה שיר גדול! וכנ"ל "למה נשמה" והם שירים שגם אחרי שהם ימאסו קצת..אז קצת מנוחה מהם תגרום לך לאהוב אותם מחדש כמו בפעם הראשונה שלך. סורי על החפירה אבל היה לי חשוב להסביר נקודה..