אני הולך. זה כנראה הסוף

ילדאחר

New member
אני הולך. זה כנראה הסוף

רק רציתי לומר לכולם שאני כנראה לא אהיה פה מחר לא יודע אם יהיה לי כוח לעשות את זה. אבל רק שתדעו שאי אפשר לשאול בנאדם למה הוא החליט לפרוש. רק חבל לי על אחי הקטן שישאר בלי אח

ילד רגע תעצור בבקשה תעצורררר../images/Emo92.gif

אל תעיז לעשות את זה. אתה רוצה להיתאבד כמו שאני מבינה,אוי כמה שיש לך עוד מה לראות בחיים היפים שלך. חבל לך יל תחשוב לפחות על אחיך הקטן שזקוק הוא לחום אהבתך,אתה ודה לו ביום מן הימים אני מבטיחה לך מאלך קטן, הוא צריך אותך אם תלך תאמין לי או לא? אחיך ישבר ויהיה נורא אומלל. אם אתה באמת אוהב אותך ילד- תחשוב טוב לפני מה שאתה עושה. מותר לך לטעות-אלב אסור לך למות 1 אסור לך למות ילד!!! מגיע לך לחיות!!!! יש לך בעיה ממש קשה? תכתוב לנו כאן תכתוב במסרים האשיים שלי אפילו אני אשמח לענות ולעזור לך בכייף מכל בלב ורק כמה שאני יכולה. בבקשה ילד תחשוב תספור עד עשר אולי תתחיל מההתחלה?????.. כדאי לך !!! אוהבת אותך ותמיד איתך, חשוב פעמיים- אסור לך בשום אופן למות לנו עכשיו! .<<<<< ילדה שהים אוהב <<<<< אלין.

ה מוזה

New member
ילד שלנו חכה דקה .. תעצור לרגע

תן לנו להושיט לך יד דבר איתנו ילד .. מה כואב לך כל כך ????. תשפוך פה הכל אנחנו איתך מבטיחים , אני מבטיחה לא לשחרר את היד !!! בבקשה תענה .. אל תעשה מעשה , דבר איתנו דבר איתי .. אני פה בשבילך ילדה של הים פה בשבילך . דבר איתנו , על הכל על כל מה שכואב לך .

ה מוזה

New member
ילדאחר ויקר , אין מושלמים בעולם

כל אחד נושא עימו בעיה , קושי , מחלה , רגשות קשים ..חרדות ולפעמים נדמה שאין כוחות יותר .. אבל ילד , ילד אחר יחיד אחד ומיוחד .. יש בך כוחות ,עמוק בפנים גע בם . אתה חזק , אתה יכול להתמודד .. ואנחנו פה נעזור לך .. כל פחד או חרדה משתקים אותנו , את כל אחד מאיתנו ..לפעמים פשוט צריך כתף , יש מושטת ומילה חמה בשביל זה אנחנו פה.

ילד אני יושבת מחכה לך עד 5 בבוקר../images/Emo7.gif

רק שתדע ילד-אני יושבת כאן במקום ללכת לישון עד השעה5 בבוקר בתקווה שתעצור כאן כפני שאתה עושה שטויות, ורק לומר לך כמה מילים אפילובצאט איך שאתה רוצה, ואיפה שאתה כמה שאתה רק רוצה, חייבת בדחיות לדבר איתך ילד בבקשה אני רוצה לבכות-ניחנקת, לא נשמה אתה ממש לא אשם בבקשה תתיחס להודעה שלי אין לי כוח לכלום, אבל בכל זאת אני כאן אם עברת כאן אפילו אחרי 5 בבוקר רק תרשום לי - ילדה אני כאן- אני מיד יענה לך יש לי כמה דברים בדחיפות לדבר ולהבהיר לך , וזה ממש לא עוד שטיפת מוח של אחת כמו מורה אומשהו כזה, קח אותי בתור חברת נפש שלך, בתור אחות, בתור מה שאתה רק רוצה- אבל תעצור כאן ותדבר איתי כמו תחנה אחרונה או קיי? אפשר ללכת לדבר בצאט אפשר שאני אפילו יתן לך את הטלפון ה אישי שלי - בבקשה ילד אני כבר בוכה עכשיו- אל תלך למקום ללא מוצא, אל תעלה אעל מריצת התיהום שממנה לא יהיה לך דרך חזרה, והכל מפזיזות אולי שמבירת קטנה, או כעס, או אולי סיבה אחרת, אתה בטח לא רוצה שאחיך הקטן יקרא בשם שלך ואז לא יהיה מי שיענה לו, ילד לי אין הורים ואח תיאום - כולן נהרגו לי ביום אחד- אתה מוכרח לשמוע דרך להשרדות דרך מעולה רק תגיד בבקשה רק תגיד שאתה כאן. ממתינה לך כאן מעכשיו ועד 5:00 ב בוקר רק מול המסך הזה ללא שירים וללא פורומים אחרים אני כאן ילד. תגיע ממתינה לך - ויש לי מלא מה לומר לך כדיי שאם תלך אולי תחשוב פעמיים. אז אני אלין ומעכשיו אני מכחה לך עם הדמעות שהתחילו כמו ברז שאין לו יכולת להיסגר. אוהבים אותך ילד = יש אנשים בעולם שלנו שצריכים אותך. ילד - מותר לנו לטעות ואסור לנו למות!!! <<<<< ילדה שהים אוהב <<<<<<<< אלין

נפש הים

New member
אלין מתוקה,

הצורך שלך להגן על העולם, על אנשים כל כך מיוחד בעיני- כל הכבוד לך! רק חייבת לציין משהו שקצת חרה לי. אל תחלקי טלפונים מהר מאוד לאנשים, טיפה´לה חשדנות לא מזיקה לאיש. לעולם אינך יודעת מי נמצא בצד השני.-סתם טיפ לחיים. היי טובה, היי כמו שאת, אך היי גם זהירה. נפש ים.

נפש הים- נשמה זה היה רגע של לחץ../images/Emo20.gif

ברגעים שאת יודעת חלילה אדם הולך למות או משהו כזה, את כבר לא חושבת פעמיים, את מוכנה ללכת עד הסוף, לתת את כל כולך. את הלב ובנשמה, זה מה שקרה לי. כבר התבלבלתי לא ידעתי מה לעשות. לכן חיכיתי לו שיבוא ,אבל מוזה כתבה לי במסרים שהכל בסדר לכן אני הלכתי לישון אחר כך . תודה על התגובה- רק התעוררתי מיקודם- איזה "בוקר" כמו מלא מלא ערפל ופחדים. שיהיה לך המשך ערב מצוין מותר לי לטעות- ואסור לי למות! <<<<< ילדה שהים אוהב<<<<< אלין

Y A E LY

New member
אלין

תודה לך שאת כאן התמיד בשביל כולם. את אדם נהדר ושיהיה לך בוקר נפלא...

YAELYתודה מתוקה את יותר ממני../images/Emo24.gif

מקווה שתהיי היכן שתהיי הדרך תמיד תאיר לך פנים- אמן. אל תאבדי תקווה לעולם. אוהבת לצידך תמיד. מותר לי לטעות ואסור לי למות! <<< ילדה שהים אוהב<<<<<<< אלין

נפש הים

New member
תעצור רגע לפני שאתה הולך.

לא שואלת אותך למה החלטת לפרוש. לא שואלת. אם תרצה- כבר תספר. רק דקה לפני שאתה הולך- תביט סביבך. תבחן מה אתה רואה. רואה אח קטן שאתה כל כך אוהב- ברגע שתלך, תותיר אותו עם כאב. בהתחלה הוא יבכה ולא ממש יבין, הוא יבכה כי צריך. הוא אפילו יתגעגע- אפילו מאוד. החיוך יעלם לו, שמחת החיים של ילד קטן. החיים כבר לא יהיו כבעבר. ואם קשה לשניכם, הוא ישא קושי כפול. אני לא יודעת אם ההורים שלך מקשים עליך, אבל אם הסיבה לבחירת הפרישה שלך טמונה גם בם, אזי הם יתאבלו עליך, אולי יכעסו על עצמם קצת והתבטאות הכעס תעבור לסביבה הקרובה. הסביבה הקרובה זה אחיך- האח שחבל לך שהוא ישאר בלעדיך. האח הזה יגדל, כי החיים חזקים מכולנו. הוא יגדל עם כאב, מרמור ויפתח כעס! הכעס הזה יהיה כלפי כולם, אך אם הוא יחקור זאת עמוך בתוכו(ולאנשים שמאבדים יש נטיה חזקה לעשות זאת), הוא ימצא שהכעס העיקרי שלו הוא כלפיך! אתה! שבחרת ´להרים ידיים´ לא לפיוס, אלא לויתור. רק בך הוא ימצא את האשם. הוא יכעס, אולי אף ישנא עליך, אולי אף יקרא לך פחדן. אולי, אולי, אולי עוד דברים נוספים. ואיפה אתה תהיה? אי- שם במקום ממנו לא תוכל להגיב, לא תוכל להסביר לו, לא תוכל להעניק לו תשובות. גם אם היית יכול להעניק לו תשובות, מעלה את הקשיים בהם נתקלת ושגרמו לך ללכת ממנו- הוא היה מצליח מעניק לך פתרונות. כי לכל בעיה יש פתרון! לכל בעיה. זה רק אתה שנמצא שם בעומק הבעיה ואינך יכול לראות את הפתרון. אולי יש אחרים שיוכלו למצוא לך את הפתרון, עליך רק לדעת לשתף. זה כמו אדם שנמצא בפסגת הר ומביט למטה. נראה בעיניו שאילו לעולם לא יצליח לרדת את ההר, הוא כבר שכח את מסלולי הדרך שהובילו אותו לפסגת ההר. אך חבר טוב מרחוק, עם משקפת, פלאפון ומכשיר קשר מתנדב לסייע בעדו- האדם על הפסגה רק צריך לבצע את הצעד הראשון, להתחיל לפסוע. את זה חברו לא יכול לעשות עבורו. מושיטים לך כאן ידיים- עשה את הבחירה שלך, האם אתה יורד מההר(וזה לא קל)?, או בוחר בדרך הקלה ביותר, אך הדרך בה ישאלו אנשים(אחיך) לשם מה הוא טיפס על ההר?(ההר כמשל לחיים). חשוב טוב לפני כל החלטה.

Y A E LY

New member
תעצור

אני מקווה שעדיין לא עשית כלום ואני רואה בהודעתך שאינך רוצה למות אלא שאתה רוצה לפרסם תמרור אזהרה כי קשה לך. מיד אשלח לך מסר בכל מקרה, אני כמו אלין פה בשבילך בכל דרך אפשרית, אשמח לדבר איתך ולעזור לך רק תבקש... ילד אתה עוד כאן? אתה עוד חי? תשאר איתנו אנחנו רוצים אותך....

ע ר ב ה

New member
אל תתיאש, בבקשה!

ילד, הלוואי ואוכל לעשות משהו. אני מרגישה חסרת אונים, רוצה לעזור אך לא יכולה. בבקשה, חשוב רגע. הרי יש פתרון לכל דבר, כך בכל אופן אמרו לנו. חשוב על השמש הזורחת, על השקיעה הנוגה, על הפרח המלבלב, על חיוך של תינוק. לכל אחד יש רגעים קשים, אך שום קושי לא שווה את אובדן החיים. אתה בוודאי צעיר, כשצעירים תמיד מרגישים אבודים, חסרי אונים, מיואשים. אין לך סיבה לעזוב אותנו, בעוד זמן מה תראה את הפצעים מגלידים והכאב נשכח. ילד שלי, בבקשה, חשוב על האהובים עליך, חשוב על הטוב שיש בעולמינו, חשוב שבכל זאת מישהו אוהב אותך כאן. אוהבת....

צפרדעית

New member
שמישהו יעשה משהו...

חייבים לפנות להנהלת תפוז שינסו לאתר אותו!!! מילים לא נותנות נחמה, צריך לעשות מעשה הלוואי והיו לי את הכלים!

Y A E LY

New member
צודקת

עשיתי הכי הרבה שאני כמשתמשת יכולה לעשות- השארתי הודעה הלנהלה. מוזה- אם את יכולה יותר....

ה מוזה

New member
מוזה טיפלה בנושא עוד אתמול..מיד

עם כניסת ההודעה . כל הגורמים האפשריים הוכנסו לעניין . הילד המשיך להעלות הודעות בפורומים אחרים - הודעות רגילות לחלוטין - לאחר ההודעה פה . בכל אופן עוד אתמול הדבר נמסר להנהלת הפורומים וטופל ע"י ביד נאמנה . היו רגועות. שבת שלום.

צפרדעית

New member
ידעתי שאפשר לסמוך עלייך!!!

אבל גם הפעלתי קשרים משל עצמי ונאמר לי שהעיניין טופל

למעלה