אני הולך להיות אחד מהבריאתנים האלה:

SilentMike

New member
בהצלחה.

כשתגיע לבריאת הומנואידים אני רוצה לבצע כמה הזמנות...

אתה רוצה להזמין שימפנזה?

האמת היא שאני אוחז בדעתו של אחד מהטוקבקיסטים שם - גם אני רוצה דרקון חיית-מחמד!

SilentMike

New member
לא בדיוק.

אני רוצה אחד ממש נמוך כדי שאני לא אצטרך להתכופף כדי להרים דברים מהרצפה ואחד ממש גבוה כדי שאני לא אצטרך להמתח כדי להוריד דברים מהמדף...

יש לך סטנדרטים ממש נמוכים

הדרקון מחמד שלי (נקרא לו "ספייק" משום שזה השם שהכי מתאים לו) יכול פשוט לעוף ולהביא לי את מה שאני רוצה. הוא גם יכול לירוק אש על אנשים שקוטעים אותי באמצע דיבור. (מה שאני מוצא מאוד לא מנומס)

C H 4

New member
כמה אתה מקורי

ספייק זה הדרקון מפוני קטן יותר מעניין זה איך בדיוק תגדל דרקון שיכול להביא דברים אם עוד לא נמצא החוליתן בעל 6 הגפיים?

../images/Emo10.gif

קודם כל, כנראה שהמצאתי מחדש את הגלגל , כי אין לי מושג על מה את מדברת (פוני קטן? אני כנראה צעיר מדי בשביל לזכור את זה
) בכל מקרה, אם אני אי פעם אוכל ליצור חיים בעצמי, אני אדאג לפרטים טכניים טריויאלים כמו , נגיד, חולייתנים בעלי 6 גפיים!

C H 4

New member
../images/Emo7.gif אתה לא מכיר את פוני קטן?

אני לא מבינה איך מרקו המעצבן שרד את המעבר לכבלים ופוני קטן לא, זו היתה ממש הסידרה הכי מגניבה אי פעם, היתה לי קלטת של 3 שעות שמוקלט עליה בכזה כפול שזה בעצם 6 שעות של פרקים של פוני קטן והייתי חורשת עליה (עם האחיות שלי) עד שאמא שלי החליטה שגדלנו והקליטה עליה משהו אחר. ואין איפה למצוא פרקים של זה, חרשתי את הרשת כמיטב יכולתי ופשוט אין, אף אחד לא אוהב את זה יותר. חבל. אני לא יודעת כמה טריוויאלי זה חוליתן עם 6 גפיים, ביחוד כשצריך שהכנפיים והידיים יצאו מאותו מקום. יש לי ספר על אבולוציה של דרקונים אבל הוא די מחורבן, אפשר לקחת את זה למקומות ממש יפים אבל הסופר הוא בסך הכל סופר שאולי עשה תחקיר שיטחי על זואולוגיה ומצא תגובת שריפה שלא תעבוד בחיים אבל לרגע נראתה לו הגיונית ובזה הוא פתר את הנושא. וזו עוד בעיה- כל עניין האש, איך אפשר ליצר אש?

אממ

ובכן, לא שמעתי מעולם על פוני קטן. אבל מרקו היה ממש חרא. מעולם לא אהבתי את זה. אני חושב שפסחתי על עניין ה6 גפיים בעוונותיי. ייתכן כי אוכל להתפשר על דרקון שיש לו 2 גפיים ו2 כנפיים?

denverenum

New member
גם אני לא

וגם את האסופית לא. אבל משום מה נמשכתי לראות אותן כשלא מאוד רציתי, כנראה כי מצאתי בסדרות האלו משהו אניטליגנטי. אם כבר סדרות אבודות, יש שתיים שפשוט השתגעתי עליהן כשהייתי קטן ולא משדרים אותן ולא מצאתי כלום עליהן ! אני מדבר על הקוסם מארץ עוץ- כנראה הסדרה המצוירת הראשונה שנעשתה על זה שהופצה גלובלית, והשניה היא פיטרפן ואני רק זוכר ממנה קטעים.

את פיטרפן ממש אהבתי

(בגרסה הישנה ישנה של זה) - אבל באסופית אני חושב שזה היה קצת לפני זמני (אני בן 22) . אני גם זוכר במעומעם משהו על הקוסם בארץ עוץ... דורותי היה ממש כזאת שחרחורת כזאת עם מעין שמלת היידי כחולה, נכון? *מצמוץ* שמתי לב הרגע שאנחנו משוחחים על סדרות מצוירות מהאייטיז בפורום אבולוציה.

denverenum

New member
אז מה ?

סדרות אדירות, אולי הטובות ביותר שראיתי. וכתוב לך בניק שאתה בן 21... בקשר לפיטרפן- אני גם מדבר על הגרסא הישנה ישנה(לדעתי המצוירת הראשונה שנעשתה על זה שהופצה גלובלית). לא יודע אם מהאייטיז או מתחילת הניינטיז. מהקוסם אני לא זוכר את דורותי דווקא(חוץ מזה שהייתה נמוכה) אבל אני זוכר שבפתיח של הסדרה מראים איך הם פגשו אחד את השני בפרקים הראשונים- שאת הדחליל למשל פגשו בשדה תירס. אני גם זוכר סאגה שלמה שהייתה שם- שחיפשו ומצאו לאיש הפח לב. בכלל, חלק גדול(אם לא הגדול ביותר) מהסדרה היה על מציאה של כל הדברים החסרים של כל אחת מהדמויות. וגם שהתברר להם שהקוסם הוא לא יותר מרמאי שע"י מחשב מדמה את הקול שלו לנמוך ומרשים, בזמן שהוא גמד עם קול דק.

עיגלתי קצת. לא נורא.

היומולדת שלי עוד חודש. אני בטוח שראיתי משהו בסגנון של הקוסם מארץ עוץ, אבל זה היה כל כך ממזמן שקשה לי להניח על זה את האצבע. אני זוכר גרסה ממש ממש ישנה של פיטרפן, אבל זה זכרון כל כך ישן שמדובר כמעט בשבבים של זכרונות . ואת הזכרון המופשט של זה שמאוד אהבתי את זה

Wolverchenus

New member
סקפטיות אולטימטיבית

"אני בן 22" "לא נכון כתוב לך בניק שאתה בן 21!!!11" :)

C H 4

New member
מה הקטע שלכם? לא ראיתם טלןיזיה? לא גרתם בארץ?

היה לכם ערוץ 2 או כבלים פירטיים? הקוסם מארץ עוץ היה ממש אחד מתוכניות המפתח בערוץ 1 בימים הטובים, זה היה ממש חזק מה שהלך שם עם עיר הברקת והנסיכה וכל זה. פיטר פן, אני לא זוכרת אם היה משהו לפני מה שאני זוכרת, אאל"ט לא ולא כל כך סבלתי את הסידרה הזו. זה גם התחיל מאוחר יותר ונדמה לי שבשלב מסויים עבר לכבלים ומילא קולי, שקטן ממני בשנתיים וחצי בסך הכל, אבל בכרטיס שלך כתוב שאתה זקן, איך אתה לא זוכר את זה?

טופיקלי

New member
נכון! עיר הברקת !!!

יווווווווווו איך אהבתי את זה. שתי הסדרות האלו היו מהתקופה היחידה שערוץ 1 היה צריך להתקיים בה. איך אני לא זוכר את זה ? כי אני בן 18 וחמישה חודשים
אז מי פה הצעיר ומי פה הזקנה ?

C H 4

New member
אני לא זקנה

אני בדיוק בגיל הנכון. (אתה תינוק)
אבל אני לא מבינה, אתה ודברנון או איך שקוראים לו אותו האדם?

טופיקלי

New member
הלואי

שהייתי יותר קטן. למעשה, הלואי שהייתי בן 13. אני אסיים את שנת הילדות האחרונה שלי בעוד שבעה חודשים, ואני מרגיש שלא עשיתי כלום בילדות שלי. ולא רק מסיבה זו, אלא שהייתי יכול להספיק הרבה יותר בהרבה יותר מישורים. אם כבר זקנים, כשאהיה בן 19(אלוהים אדירים. בשיא הרצינות) אני ארגיש זקן. אני מת להשאר ילד. וכן, אנחנו אותו אדמים.

למעלה