אני הולך להרוג את המנהל של מיצוב

המצאיות

New member
אני הולך להרוג את המנהל של מיצוב

כל מיצוב החארות ההאלה עולים לי על העצבים כידוע לכם מיצוב שיווקה בעבר הרבה ספרי די אן די כמובן שהיא קיבלה בלעדיות ועכשיו היא לא מצליחה למכור את ספרי די אן די אז היא אפילו לא מוכנה למכור זכויות וכמובן אני גר בראשון ולא מוצא אפילו ספר אחד ב5 חנויות משומשות אז זה מה שנעשה כולנו נציף אותם באי מיילים ומכתבים עד הראש ואז הם הכנעו וספרי די אן די שוב יצאו לשוק ומי יודע אולי גם הוצאה שלישית כל מי שמסכים איתי שיכתוב כאן שאני ידע שזה הולך טוב ושגם אני ישלח את ההודעות ותפרסמו את זה בכל מקום שאתם רק חושבים שיש בו קהילה גדולה של די אן די

Meddle

New member
מה אתה מחפש?

חוצמזה, שמעתי שמיצוב פשטו את רגל ממזמן... או שמא הם פתחו מחדש ואני טועה?

המצאיות

New member
מה פתאום פשטו את הרגל?

אתה עדיין יכול לראות ספרים בחנויות של מיצוב רק לא של די אן די וגם ראיתי את האתר שלהם לפני משהו כמו שנה וחצי בכל אופן זה לא משנה אם הם פשטו את הרגל או לא הם עדיין לא מוכרים את הזכויות אני מחפש ספר די אן די עדיף בעברית אבל אם יש רק באנגלית זה בסדר חוץ ממה שיש לי: אוגדן הכללים אוגדן המפלצות של קרין אוגדן המפלצות של אנסאלון

Meddle

New member
לא נראה לי שזה קיים אפילו באנגלית

היום wizards מוציאים כבר את המהדורה השלישית של D&D... ראיתי פה ושם דברים שקשורים למהדורה הזו... תרשה לי להגיד... בן זונה...

דרגורן

New member
חבל לכם על הזמן!!

אם אתם רוצים חוברות D&D ו-AD&D וכו` יש לי את מספר הטלפון של בחור שמייבא את הכל מחו``ל, הוא יתן לכם מחירים טובים... למוענינים שילחו לי דו``אל....

epitaph

New member
ספרי מבוכים ודרקונים

אתה יודע.....משחקי תפקידים...

למעלה