אני הולך להתאבד היום

fraps32

New member
אני הולך להתאבד היום

החיים שלי בזבל, המדינה לקחה לי את שתי הרגליים פעם אחר פעם, אני נכה, שלחו אותי לכלא על פחות מ6 שעות נפקדות ל28 מחבוש, ניתקו לי את הפלאפון לגמרי ואני במינוס 4 וחצי אלף שקל, אני חייל בודד אך הצבא מסרב להכיר בי כחייל בודד. אתמול בלעתי 20 כדורי אנטיביוטיקה חשבתי שזה יזיז משהו, התברר שזה לא מסוכן, לקחו אותי לקבן והוא הביא לי תור לפסיכיאטר אזרחי. הפסיכיאטר האזרחי אמר לי שאני בטוח יוצא מהצבא על 21, אם אני רק אומר לפסיכיאטר הצבאי בדיוק מה שאמרתי לו. וככה אמרתי. "החייל אינו סובל מבעיה נפשית" ככה הפסיכיאטר הצבאי כתב במכתב. זלזלו בי הרבה במהלך השנה האחרונה. כאן זה נגמר, המוות שלי, בתקווה, יזיז משהו, אולי הצבא ילמד לקח והמוות שלי יעזור לחיילים בעתיד. אני מבין לליבם של כל אלה שסובלים ממצוקה נפשית.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רגע לפני...

פראפס יקר, אנחנו שומעים בכל מלה שלך את הכעס, העלבון, את חוסר האונים... מעל הכל, את הייאוש המתסכל כל כך, עד שאפילו המוות נראה כמו פתרון אפשרי... רגע לפני הצעד שאין ממנו חזרה, בוא לדבר איתנו, אולי ביחד נוכל לחשוב על דרך אחרת... מחכים לך, דואגים לך...

איזה מין דבר זה להכניס חייל קטוע

שני רגליים לכלא?! משו לא הגיוני ואנושי כאן. ואתה עוד חייל בודה..תשמע מה תעשה. תתקשר לצביקה לוי מקיבוץ יפעת. הוא האחראי על החיילים הבודדים. הוא קודם כל יוציא אותך משם ואחכ ידאג לי. אנסה למצוא את הטלפון שלו. אולי יש כאן פורום של חיילים בודדים. הם בטח יודעים

Prozacnation

New member
שניה, חכה רגע, רק כמה משפטים

הייתי במצב גרוע, אולי הכי גרוע, ניסיתי פעם אחר פעם להרוג את עצמי ולא הצלחתי, וחשבתי לעצמי- גם בזה כשלתי. אבל היום כשאני מסתכלת על התמונה הכוללת- כל עניין של תקופות. המצב השתפר. אפילו שהיה נראה שאין דרך לשפר אותו- הוא השתפר. כיום אני מסתכלת אחורה ורואה שהייתי מפסידה המון רגעים יפים (וגם פחות יפים..), וזה רק חישל אותי. תן לזה זמן. תאמין לי שהכל יהיה בסדר.

fraps32

New member
ד

יום שני ניסיתי להתאבד, לא הצלחתי וראיתי פסיכיאטר אזרחי, היא אמרה לי שאני אצא מהצבא בטוח אם רק אומר לפסיכיאטר הצבאי את אותם הדברים שאמרתי לה, אבל הפסיכיאטר הצבאי לא שחרר אותי ואמרתי לו שאני אעשה לעצמי משהו והוא אמר "תעשה" אז יצאתי החוצא והלכתי לבית דודתי לקחת כדורים. בתחנה מרכזית הרגשתי שאני כבר לא יכול ולקחתי 43 כדורים, אנשים ראו אותי וכעבור חצי שעה בערך הייתי מאושפז בבית חולים בחדרה אחרי שהכניסו לי צינורות לאף וכל הלילה הקאתי רצו לשחרר אותי ביום שלמחרת, ואמרתי להם שאם אני חוזר לבסיס אני מתאבד. מפקדת ר"ם 2 אמרה לי שאני אהיה בגימלים עד שאראה פסיכיאטר צבאי (שוב). אם הפסיכיאטר הצבאי לא ישחרר אותי מהצבא אני אנסה להתאבד שוב בפעם השלישית וזאת תהיה הפעם האחרונה.

elenwee

New member
משהו לא הגיוני

אם אין לך 2 רגליים זה לא 21 אוטומטי?

למעלה