אני הולכת היום בערב לאיפור נסיון!

*שיר

New member
אני הולכת היום בערב לאיפור נסיון!

יש טיפים? דברים שאני צריכה לברר? לבדוק? לשאול? לעשות?! איך בודקים שהאיפור מחזיק?

מיה :)

New member
יופי! ../images/Emo20.gif

אני ישנתי עם האיפור...
והחזיק לי עד הבוקר!

*שיר

New member
זה לא קצת "לא בריא" לעור הפנים?

חשבתי אולי ללכת לעשות קצת ספורט בפארק ולהזיע, ואז לראות איך זה מחזיק מעמד. דרך אגב, נראה לכם בעייתי שאני עושה את זה בערב והחתונה בצהריים?

New member
רציתי להציע את זה ../images/Emo8.gif

אבל לא חשבתי שתאהבי את הרעיון. זאת הבדיקה הכי טובה. הרי גם בצהרים וגם בערב, רוקדים כל זמן החתונה ומזיעים, מה לעשות?

*שיר

New member
כן, צריך למצוא דרך להזיע...

אבל מצד שני צריך לעשות משהו שלא יעורר צחוק יתר על המידה... כלומר, אני לא רואה את עצמי נכנסת ככה, כולי מאופרת, לחדר כושר... תחשבי איזו פדיחה! אז לעשות הליכה בפארק נראה לי סביר. האמת שבימים אלה כל שהייה בחוץ גוררת הזעה מסיבית לא משנה מה עושים..

*שיר

New member
אני עושה אצל בחורה מתוקה מאוד

בשם אשרת. בעיני היא מקסימה, אבל אני לא כלכך אובייקטיבית כי היא אחותו הגדולה של חבר שלנו. היא איפרה שתי חברות שלי (אשתו של אחיה) ואת כל המשפחה שלהן ויצא מקסים. שתיהן בחורות שלא אוהבות להתאפר ולא מתאפרות ביוםיום ולכן היא עשתה להן איפור עדין מאוד אבל מקסים-מקסים! בנוסף, היא בחורה מאוד עדינה ושלווה כזאת. אני חושבת שחשוב שבבוקר החתונה יהיו סביבי אנשים רגועים... טוב, אני אוכל לספר לך יותר מחר!

New member
בהצלחה! ../images/Emo20.gif

אני אישית לא הרגשתי בכלל שהיה עלי איפור, והרשתי לעצמי ללכת איתו לכל מקום. מה גם שהוא היה מאד עדין.

New member
יופי! ../images/Emo20.gif

אני ישנתי עם האיפור...
והחזיק לי עד הבוקר! טוב, זו לא חוכמה, זאת אתי ה ע נ ק י ת!

אתי@

New member
תישארי עם האיפור כמה שיותר, ותשימי

לב אם המרקם של האיפור לא משתנה. אני אתן לך דוגמא: הלכתי לאיפור נסיון אצל מאפרת מסוימת. בערך שעתיים אח"כ הצללית נעשתה פסים-פסים על העפעף, זה לא אמור לקרות. שימי לב אם המייק אפ לא נעשה אבקתי או בוצי במשך השעות שחולפות. והכי חשוב, את צריכה להרגיש בנוח עם האיפור, את צריכה שהמאפרת תהיה קשובה לטעמך האישי, אבל לא תוותר לך במקומות שבהם את לא מבינה (כלומר תהיה מקצועית). בהצלחה

הילית*

New member
יש לי יש לי יש לי

אני אענה לך איך זה היה אצלי. קודם כל צריך לראות שאת אוהבת את האיפור (וגם חבר שלך). כמו שנראה לי את לא מאלו שמתאפרות. אני אוהבת איפור עדין, לא צועק. חשוב להסביר למאפרת איך נראית השמלה. מה הצבע שלה. תשארי עם האיפור כמה שעות טובות. אולי אפילו תצאי לבלות הערב. תראי איך האיפור מחזיק. אני הודתי רק האיפור מהפנים ואת איפור העיניים השארתי וכך בדקתי אם איפור העיניים מחזיק הרבה והוא החזיק. זהו, תהני כמו שאני נהניתי!

*שיר

New member
עלית עלי! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אני באמת לא מתאפרת הרבה,מדי פעם איזו מסקרה או פס שחור בעין, וזהו. חבר שלי לא אוהב שאני שמה ליפסטיק, אז גם זה ירד.. אני באמת אנסה להשאר עם זה כמה שיותר. העניין הוא קבעתי אצלה בשבע, אז בטח אני אצא בסביבות שמונה. זה משאיר לי רק כמה שעות מעטות עד שהולכים לישון. רציתי בהתחלה לקבוע לבוקר אבל זה לא הסתדר. וטוב שהזכרת לי, אני באמת צריכה ללכת אליה עם גופיה לבנה, שיהיה קצת דומה לשמלה..

הילית*

New member
בדיוק כמוני...

מאז שאני עם חבר שלי, אין לי מושג איפה שמתי את הליפסטיקים (ה- 2 המסכנים שיש לי...) ואז כל פעם שאמא שלי רואנאותי היא שואלת למה אני חיוורת... אם את סומכת על המאפשרת אז תני לה יד חופשית. אצלי זה היה נכון במיוחד כי היא מכירה אותי תהני!

*שיר

New member
תודה ושאלה קטנה

ראיתי באיזשהו מקום המלצה לקנות/לקחת מהמאפרת את הליפסטיק שהיא שמה. מה דעתכן? כדאי לשאול אותה או שגם הליפסטיק אמור להחזיק מעמד?

הילית*

New member
נדמה לי שזו היתה מזאלונה

אבל, תגידי לי- בתור אחת שלא כ"כ מתאפרת ולא רצה לשירותים כל חמש דקות לתקן את האיפור נראה לך שתלכי כל פעם לחזק את הליפסטיק ?!

*שיר

New member
האמת היא שאני מניחה שלא...

אבל אני לא יודעת, אם יגידו לי שזה חשוב, אולי אני אעשה את זה. בכל מקרה, הליפסטיק בטח יירד לי עד שאני אגיע לחתונה שלא לדבר על החופה. אז כדאי שיהיה לי ליפסטיק כדי שזה ייראה יפה בתומונות של החופה, לא?

מזאלונה

New member
זו אכן היתה אני!

התכוונתי לקנות מהמאפרת שלי את השפתון שהיא השתמשה בו, אבל היא פשוט השאילה לי אותו והחזרתי לה כמה ימים אחרי החתונה. תיקנתי את האיפור לפני שיצאנו לצילומים (היה לי ליפ גלוס ולא שפתון, וזה יורד יותר מהר) ועוד פעם אחת לפני החופה. כדאי לקנות את השפתון רק אם זה צבע שתשתמשי בו גם אחר כך, אחרת חבל על הכסף.

סיגל2

New member
אם את חושבת שתשתמשי גם הלאה

בליפסטיק אז תקני אותו אם לא, אז תנסי להשאיל אותו ממנה ותבטיחי לה שתחזירי אותו למחרת החתונה.את הליפסטיק תצטרכי לחדש קרוב לודאי לאחר קבלת הפנים וכל הנשיקות שבהם הליפסטיק יורד וזאת לקראת החופה ולאחריה. יותר מאוחר לדעתי כבר לא תחדשי כי תהיי עסוקה בלרקוד ולשמוח.

למעלה