../images/Emo92.gif קטיפונת,../images/Emo92.gif ../images/Emo92.gif
תקראי את ההודעות האחרונות שלי. אני מדברת מהמקום שההורים שלך נמצאים בו. אנחנו רוצים רק את טובתכם. יכול להיות שאנחנו(בעצם אדבר רק עלי), שאני דואגת מדי, שואלת יותר מדי, מתענינת יותר מדי. בעצם שירלי, מבחינתכם הכל יותר מדי.אני יודעת שלכם קשה! אבל שירלי, האמיני לי גם לנו מאוד קשה.חמודה שלי, כעס עצבים ומריבות לא יעזרו לאף אחד. אם יש דברים שמפריעים לך, בבקשה דברי עליהם! אנחנו לא יכולים לדעת מה אתם רוצים שנעשה בלי שתדברו על זה. לבת שלי מפריע שאני בפורום הזה.היא חושבת שאת כל הזמן שאני במחשב אני נמצאת רק בפורום לופוס. בריב אתמול בלילה היא אמרה לי:" את יושבת במחשב שעות, עד שלוש ארבע לפנות בוקר ומספרת לכל העולם עלי". זה לא נכון! אני כן מדברת איתכם עליה אבל לא שעות. אני משוטטת בנט שעות ולא רק פה! הייתי צריכה להראות לה את כל ה"מועדפים" שלי שתבין. זו דוגמא קטנטנה לקצר בין הורים לילדים. אם היא היתה מדברת איתי או שואלת הייתי מראה לה את הטעות שלה. בקיצור שירלי, אני מבינה את הבת שלי יותר טוב אחרי ההתפרצות שלה. אבל האמיני לי, הייתי מבינה אותה טוב יותר אם היא היתה מדברתאיתי בלי כעס בכי ועצבים. אני לא יכולה להשוות את הבעיות שלכן אבל אני מקווה שתביני ממה שכתבתי את הצד של ההורים שלך.. והכי הכי חשוב, בטוח שאנחנו עושים טעויות. אבל לגבי הילדים שלנו, כל מה שאנחנו עושים בא מא ה ב ה !!!!!אוהבת אותך, ריטה.