אני הולכת להגיד משהו שעלול לקומם

mayanva

New member
אני הולכת להגיד משהו שעלול לקומם

אבל... בכל פעם שאני רואה קטע שלהם בהופעה אני רוצה לרצוח את הכוריאוגרף!!!!
מישהי יודעת מה הכתובת למשלוח מעטפת נפץ?

mayanva

New member
מאוד!!!! אוהבת ../images/Emo13.gif

לדעתי כבר חרשתי כמעט את כל ההופעות וכל קטע נוסף אפשרי (אני בת 27 אז גם היה לי הרבה זמן...) אבל יש להם כל מיני קטעי כוראוגרפיה שמצחיקים אותי למוות לדוגמא: ב- another crack in my heart , ה"ציור" בפיזמון של התמונה עם הידיים מצחיק למוות
או ב- pray יש את הקטע שהם עומדים עם ידיים פרוסות לצדדים ומנענעים את הראש. אני קוראת לזה "ציפורים על המזגן" (קטע של "הגששים"). לדעתי יש שם 3 רקדנים שלא מיצו יכולת עד תום (אוי אלוהים אני נשמעת כמו מורה...)

עפטוב

New member
הכוריאוגרף שלהם זה הווארד וג'יסון

בnobody else עזרה להם אחת בשם בלינדה אם אני זוכרת נכון

mayanva

New member
אלוהים, את אנציקלופדיה מהלכת ../images/Emo13.gif

אני כולי קנאה על הזיכרון וידע אין, את פשוט מהממת!!! טוב, כנראה שנצטרך לבטל את מעטפות הנפץ, אני אוהבת אותם יותר מדי!!!

Sivan1b

New member
אה-הא!!את nobody else מעין

לא ראתה!! ושם הכוריאוגרפיה באמת סופית סופנית! (כמו שאומרים אצלנו) שלא לדבר על סממנים אירוטיים בהחלט..
מעין-לטיפולך והמשך מעקב

mayanva

New member
כן ראיתי

סיווני, אם אני אמתין לך, אני לא אראה כלום! בשביל זה המציאו את ה- emule

עפטוב

New member
אתן רוצות קלטת של NOBODY ELSE?

בשיא הרצינות הצעתי כאן כבר כמה פעמים אם מישהי רוצה שאני אשאיל לה אחת מהקלטות אני אשמח. ואם מישהי יכולה לשלוח לי את everything changes אני כל כך רוצה לראות את זה שוב ואיזה ז&$ה בת זו^$ה גנבה לי את כל הקלטות ולא החזירה...

mayanva

New member
עפרה, אפשר לאמץ אותך,

יש לנו חצי חדר פנוי ואני מאמינה שלבעלי לא יהיה אכפת...

עפטוב

New member
מזה גנבה

ביקשה לקחת לראות וכבר 4 שנים לא מחזירה בכל מיני טוענות שונות ומשונות אבל כבר הפסקתי לנסות ועכשיו אני מתלבטת אם לקנות את זה שוב כי תכלס אני כבר לא כל כך בקטע של לשבת מול המסך מהופנטת....

גם אני אוהבת, פשוט החלק הזה שהם

מקפצים עם הרגליים לא כ"כ אהבתי אבל חוץ מזה כל הריקוד ב- sure הוא יפה!

למעלה