אני הולכת להחזיק כאן את הערב

קלריסה

New member
אני הולכת להחזיק כאן את הערב

כלומר פה, בבית: לחכות בשקט שהחתיך שלי יחזור ממכון הכושר, ובעיקר לחכות בפה סגור. וכשהוא חוזר - והוא חוזר רעב בדרך כלל - לארח לו לחברה, ולפתוח את הפה רק כדי לדבר או לחייך רבע לשמונה, שעה טובה להתחיל לסגור פיות, נכון בנות?

magic40

New member
מחכה לדיווח אם הצלחת../images/Emo13.gif

ואת יכולה לפתוח את הפה לסלט

קלריסה

New member
ובכן...

כשהחתיך שלי חזר מחדר הכושר ופתח שולחן (טוב, מותר לו) אמרתי לעצמי שאני בכלל לא רעבה - מה שנכון בסוף לא עמדתי בפיתוי (עלק) ולקחתי לי צלחת פסטה (רק פסטה מבושלת) עם קצת גבינת סקי 5% וטיפונת מוצרלה למעלה בשביל הדאווין. היה נחמד ועקרונית זה 'לא בסדר' אבל מכיוון שזה היה מאוד מוגבל אני חושבת שאני אטפח לעצמי על השכם, כי עדיף להתחיל ככה את היום. אמנם לא לגמרי סתמתי את הפה אבל כל היום לא אכלתי שטויות, כלומר בלי גלידות, או.. אני יודעת? כל מיני צרות אחרות. בסך הכול, כבר יומיים לא שאני בדיאטה (נו נו נו לי), אבל לפחות לא אוכלת דברים שהם ממש לא בסדר. נו, אני חייבת לנחם את עצמי, לא? תודה לשתיכן על התמיכה, היא היתה במקום ובעיקר בזמן

חן123

New member
אם כבר רוטב גבינות רזות

שמים בסיר גינה לבנה 5% קצת גבינה מלוחה מפוררת, שן שום מעוכה, ומעט אגוז מוסטט מגורר, מחממים על אש קטנה נומכה (אם זה רותח הגבינה הלבנה מתפרקת) שופכים על הפסטה ואוכלים. זה הרוטב החביב עלי

קלריסה

New member
אני מאמצת בידיים פתוות

נראה לי משו משו ובלי הרבה מאמץ בלי הרבה זמן וגם בלי הרבה קלוריות קניתי

חן123

New member
הצלחת להבין עם כל השגיאות?

מצטערת, אני הרוסה מעייפות. בכל מקרה חייבים להכין טרי, זה לא הולך עם חימום

קלריסה

New member
לחמם גינה? ../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo20.gif

מה הבעיה? עם כל העשבים והפרחים זה יכול לצאת מאוד דיאטתי. בסך הכול שכחת
במילה גבינה. למה את כל כך עייפה בעצם? אפשר לחשוב שיש לך משפחה, ילדים, תינוקות....

למעלה