אני הולכת להפגש עם....

שרה16

New member
אני הולכת להפגש עם....../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif

רונה!ניחוש..........
דיווח בלילה בסוף המפגש!! יאללה,אני הולכת לפדר את שיני ולצחצח את עיני.......... שרה

RomiVais

New member
ד"ש חם ממני......... ../images/Emo24.gif

ורק שאלה שעולה בראשי, למה לא הוזמנתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם הבאה אתן נפגשות אצלי. אוקיי? תעשו חיים!!! נשיקות רומי

שרה16

New member
היה נעים!טעים!וחם......../images/Emo9.gif

תודה רבה לעופר המקסים ולמיכל היפה והנחמדת,על ערב מהנה ביותר! אכלנו ושתינו והעלנו זכרונות.....(אני העלתי והם ניסו להשאר ערים......) בקיצור אני מאד שמחה שהם הזמינו אותי.(על חשבוני כמובן!)...... ישבנו לנו, מפטפטים ונהנים ופתאום הרגשנו רעשים משונים וכחכוח גרונות סביבנו......מה התברר? שהגיעה שעת סגירה וכולם הלכו!ורק אנחנו נשארנו באמצע המסעדה..והמלצרים,מסכנים!ניסו להסביר לנו שניתחפף..וכמעט שמו אותנו על השולחנות עם הכסאות.... והלכנו,בלאת ברירה! מאד מאד מקוה להפגש שוב!
אוהבת! שרה

רונה 29

New member
כל הכבוד שרה !!!../images/Emo140.gif אין כמוך !!!

ברור שנהנית איתם , אפשר אחרת ?!? אמרתי כבר כמה פעמים שהם צמד חמד ( ואני תמיד צודקת , לא ?!?
)......... שמחה שנהניתם והעברתם ערב בכיף. בפעם הבאה באיזור המרכז בבקשה. מה שלום מיכל ? הכל בסדר ? ולמה היא לא כותבת לנו מה קורה ? מיכללללללללללל יקירתי, פתחי לך כרטיס ב
והצטרפי ל
ינו החם והלבבי ..... זה כדאי !!!
שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט !

Ofericko

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שרה?? אתמול???? מסעדה???? איתי??? עם מיכל?????
אתמול בלילה מיכל ואני נשארנו בבית עם התה והלימון והספרים הישנים.
אין לי מושג מה חלמת, שרושק´ה אבל כדאי לבדוק זאת... Ofericko . . . . . . . . . ס-ת-א-א-א-א-ם . . . שרושק´ה, היה ממש ממש מקסים אתמול. האיזור קסום, המקום יפהפה, המסעדה טעימה והחברה נעימה. אבל שרושק´ה, אם הייתי יודע שאת לוקחת את החשבון - הייתי מזמין יותר ממרק!!! לא נורא, פעם הבאה החשבון על.... רונה!
אמא של מיכל התלהבה מהמתנה שנתת לנו, שרהל´ה.
הולך להיות קרב אימתנים על גורלה ומיקומה של יצירתך, אבל rest asure, אנחנו לא נוותר.
רבה רבה! אוהבים, Ofericko & Michal

רונה 29

New member
בפעם הבאה עליי.... קבענו !!!../images/Emo24.gif

מה שלומכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ???????? ברור שנהניתם מחברתה של שרהל´ה שלנו מי לא ייהנה ?!? שמחה לשמוע שאתם חוזרים לחיים נורמליים , take it easy שימרו על עצמכם ותהיו בקשר. בפעם הבאה.. עליי...... וזה לא איום... זו הבטחה חה חה !!! באמת !!!
שיהיה לכולנו שבוע טוב

למעלה