אני הולכת להרוג את יצרני סאנדיסק

olsen cool

New member
אני הולכת להרוג את יצרני סאנדיסק

בקיצור לפני כמה זמן כתבתי אצלכם שהמכשיר סאנדיסק שלי התקלקל אחרי חודש של שימוש בלבד(בקושי חודש),פשוט ככה ולא ידעו מה הבעיה אז אחרי כ-3 שבועות שניסו לתקן ולא הצליחו הביאו לי חדש.וזה היה לפני 3 שבועות-עכשיו עברו בדיוק 3 שבועות ובדיוק אותה הבעיה הוא נתקע ולא זז-ניסיתי להחליף סוללה,ניסיתי לשחק עם כפתור ה"הולד"לא עזר אז בקיצור. סאנדיסק=חרא
עכשיו אני באמת מעוצבנת מזה,כלומר אני שומעת בזה אבל לא כל הזמן ובמיוחד לא ב-4 הימים האחרונים כי אני עסוקה בלימודים יותר. זה נמאס עליי,זאת פעם שנייה שהוא מתקלקל.

NEO83

New member
אם בעצם זאת אותה הבעיה

אולי את עושה את אותה פעולה שהורסת את הנגן מחדש??

olsen cool

New member
אני שומעת רגיל לגמרי

איזה פעולה אני יכולה לעשות שתגרום לזה להתקלקל?

NEO83

New member
משו שקשור

לחיבור למחשב, או שהמחשב שלך מקצר לך אותו או שהשקע יו אס בי, לא טוב, תנסי שקע אחר פעם הבאה

יאיר B

New member
זו גם אפשורת

תנסי להעביר שירים ממחשב אחר (אם יש לך גישה אליו). אני עוד זוכר DOK שהיה לי ונשרף בגלל שקיבל מכת מתח מהמחשב (שגם לא היה משהו...) את מנתקת בצורה בטוחה את הנגן, נכון?

NEO83

New member
משו שקשור

לחיבור למחשב, או שהמחשב שלך מקצר לך אותו או שהשקע יו אס בי, לא טוב, תנסי שקע אחר פעם הבאה

אוי , איזה מצחיקים החברה האלה....

זה כולה בעיה שהייתה בגירסה התוכנה (הקושחה) הישנה של הנגן(מה שקיבלתה עם הנגן) תעדכן גירסה והכל יעבוד טיפ טופ ! בהצלחה:)

olsen cool

New member
אני אפרט את הבעיה שתבינו

בקיצור הבעיה היא-כשאני פותחת זה לא זז ונשאר על "וואלקום"זה לא נכבה/נסגר רק אם אני מוציאה את הסוללה. אני תמיד מנתקת אותו בצורה נכונה מהשקע!

הכוונה....

אם יש לך גירסה ישנה של התוכנה שבאמצעותה מפעילים את הנגן הרי צריך לעדכן ! http://www.sandisk.com/retail/dap-firmware.asp

למעלה