אני הולכת ליפול...

shooshoo3

New member
אני הולכת ליפול...../images/Emo7.gif

אני הולכת ליפול, אני מרגישה את זה.... לא יודעת אם להילחם , כל כך נעים וקל פשוט ליפול.... ויודעת כמה זה רע.. וקשה לי

OA ענת

New member
שושו היקרה!

נכון, כאילו, יותר פשוט וקל ליפול... אבל האמת שהרבה יותר קל לשמור על הימנעות, מאשר להכנס להימנעות (ז"א לצאת מנפילה). מפנה אותך לרשומה שכתבתי ששמה: טיפים להישרדות - כל מיני דברים שעוזרים למנוע נפילות...

../images/Emo24.gif שניה לפני ...

שניה לפני שתחושי כי רגלך אל התהום... שניה לפני שידייך אל חזך - יתחילו להלום... שניה לפני החושך.. שניה לפני ה"סתם" שלחי נא את ידך אלינו.. כי כולנו כאן!!! שלחי אלינו יד... ראי נא את הקשת... את כל צבעי השמש ... את כל חוטי הרשת... שלחי אלינו יד שושה, בלי חשש ובלי בושה... גם אם תפלי - כלום לא יקרוס... אנחנו כאן - כדי לתפוס... אל תפלי ילדת חלום... רק גשי הלום, רק גשי הלום...

shooshoo3

New member
אתן מקסימות!!!!!!!!!!!!!

אין לכן מושג כמה... (ראיתי שיש פה גם כמה בנים..אז לא רק בלשון נקבה) הפורום הזה מדהים. נפלתי... אבל אתן נותנות כל כך הרבה תמיכה ואהבה וזה כל כך מחזק... זה אושר אדיר בעוצמתו למצוא אתכן.. ושאתן כאן.. תודה לכן! אחת אחת... ויעל, על המסר שלך בזמן אמת..באת לי כמו מלאך. אף פעם לא הרגשתי כזה כוח להתגבר על נפילה כשהיא קורת.

יעל :-)

New member
../images/Emo24.gif

גרמת לי להסמיק בטירוף. אני שמחה ביחד איתך. (את מה שהיה לי להגיד, כתבתי לך במסר תגובה באותו יום, מקווה שקיבלת) ואכן יש פה אנשים מקסימים! וכשכולם ביחד, מחזיקים יד בידו של האחר, דברים נראים קצת אחרת וקצת קל יותר להתגבר.

למעלה