אני הולכת לישון ליל"ט
S shakola New member 27/2/06 #5 לילה טוב לכולנו,פורום חברתי שיבואו על כולנו ימים נפלאים,וגם ימים עם מתכונים נהדרים שנעשיר אחת את השני.שמחתי להכיר את הפורום. ובמילה לכולנו , מתכוונת לכולנו.......
לילה טוב לכולנו,פורום חברתי שיבואו על כולנו ימים נפלאים,וגם ימים עם מתכונים נהדרים שנעשיר אחת את השני.שמחתי להכיר את הפורום. ובמילה לכולנו , מתכוונת לכולנו.......
W wan New member 28/2/06 #9 shakola ברוכה הבאה לחברתי ../images/Emo140.gif הפורום קיים כבר המון שנים... מקווה שעוד יגלו אותו... כדי לא להעמיס על שרשורי האוכל במתכונים...
shakola ברוכה הבאה לחברתי ../images/Emo140.gif הפורום קיים כבר המון שנים... מקווה שעוד יגלו אותו... כדי לא להעמיס על שרשורי האוכל במתכונים...
ע עליסה בארץ הבלהות New member 28/2/06 #7 פוקסי, מצא את ההבדלים..חחחח יחי ההבדל ה"קטן".... ומותר להוסיף טקסט שמסביר כל תמונה בנפרד..
ע עליסה בארץ הבלהות New member 28/2/06 #11 נשים "מסמנות גברים"... וגם זו.... כתבתי שיש הבדל קטן בין התמונות.... אחת התמונות שונה - באחת היא מרימה צעיף ומציצה לכאורה... - ובשנייה האשה מסמנת "מהו קטן"...חח סימן די אוניברסאלי הייתי אומרת..
נשים "מסמנות גברים"... וגם זו.... כתבתי שיש הבדל קטן בין התמונות.... אחת התמונות שונה - באחת היא מרימה צעיף ומציצה לכאורה... - ובשנייה האשה מסמנת "מהו קטן"...חח סימן די אוניברסאלי הייתי אומרת..