אני הולכת לעבור ניתוח להזעת יתר בכפות ידיים

keren2noy

New member
אני הולכת לעבור ניתוח להזעת יתר בכפות ידיים

בעזרת השם בעוד שלושה שבועות ואני רוצה לשמוע כמה שיותר פרטים, אפילו בפרטי ממישהו שעבר את הניתוח בבקשהההה!!!! אני קצת מפחדת..

אילנה371

New member
הזעת יתר

הי קרן, אני עושה הזרקות בוטוקס אבל אחותי עשתה את הניתוח בבית השחי. מאחר והייתי מאוד מעורבת בהחלטה שלה, וסובלת מבעיה דומה , אני מכירה קצת את התהליך. בעיקרון, עושים חתך פיצפון , מכניסים צינורות מיוחדים ושואבים את בלוטות הזיעה (היא עשתה בפרופורציה, אני לא יודעת אם זה עובד אחרת במקומות אחרים). הניתוח הוא בהרדמה מקומית, בערך שעה, אחר כך היא נשארה להתאוששות עוד כשעתיים ושוחררה הביתה. אחותי לקחה שלושה ימי חופש מהעובדה, אבל אחרי יומיים כבר הרגישה מצוין. זהו בערך. שיהיה בהצלחה.

dontlook

New member
אני עשיתי

ממש לא מזמן את הניתוח, רק בבתי השחי. אני פחדנית ממש בכל הנוגע לזריקות ומחטים, אבל הרגשתי שאני חייבת כבר לעשות משהו עם ההזעה הנוראית הזו! אז כמו שתואר לך, זה באמת הליך מאד קצר, אני זוכרת שהגעתי מהלחץ שעה לפני הזמן אבל הטיפול היה 20 דקות בערך. זה כמה דקירות שטחיות במחט דקה כזו עם הבוטוקס שמנטרל את הזיעה. לקח איזה שבוע ככה עד שבאמת שמים לב לשינוי הענקי בכמות הזיעה, אבל מאז זה באמת עולם אחר. מה שקצת מאכזב בטיפול זה שאומרים שהוא מחזיק מעמד 10 חודשים בערך ואת בטח יודעת שזה טיפול ממש יקר, אז אני בחרתי לעשות את זה בכללית אסתטיקה שזו גם הקופת חולים שלי ואז הייתה לי קצת הנחה מהביטוח. תבדקי עם הקופת חולים שאת נמצאת בה אם יש הנחה כלשהי. בכל מקרה אני מקווה שזה יחזיק מעמד כמה שיותר זמן, אבל אני גם יודעת שלי זה עזר אז אני אעשה שוב אם צריך. אני מעדיפה את זה מאשר להשתעבד לאנדריהול פורטה או לשאר המשחות הקיימות בשוק (שאת כולם ניסיתי). זהו, אין לי הרבה מה להתכונן לניתוח וגם אחרי זו החלמה ממש מהירה, כי זה באמת טיפול פשוט. אל תבואי בלחץ כי אין כאן שום דבר מסובך או שיכול להסתבך. ואם את מפחדת ממחטים כמוני- תעצמי את העיינים ותגררי מישהו קרוב שיחזיק לך את היד
בהצלחה!

keren2noy

New member
ממש תודה על המידע אבל

את עשית הזרקת בוטוקס... אני הולכת לעשות ניתוח! בהרדמה מלאה... שהוא יהיה בעזרת השם לתמיד.. וזה לא אותו דבר כמו בוטוקס. זה ניתוח ללא עלות דרך קופת חולים, הניתוח מתבצע בבית חולים, עם הרדמה מלאה כמו שאמרתי. חותכים את בית השחי.. צורבים איזהשהו עצב.. ואז לא מזיעים יותר בכפות ידיים.. לעולם.. אבל תודה לך בכל מקרה.. אני אשמח אם מישהו שעבר את הניתוח ולא הזרקת בוטוקס יענה לי.. זה המון כסף ואני רוצה טיפול שיעזור לתמיד ולא משהו באופן זמני :)

אילנה371

New member
האמת שזו פעם ראשונה שאני שומעת על זה,

חשבתי שניתוח זה רק לבית השחי, זה משהו חדש?

keren2noy

New member
האמת שזה ממש לא חדש

דווקא דיי ישן... זה לכפות הידיים ולפעמים מייבש גם את הרגליים ובית השחי

dontlook

New member
גם אני לא ידעתי

שיש ניתוח שפותר את זה לצמיתות..נשמע באמת מפחיד יותר מזריקה...ספרי לי אחר כך איך היה!

למעלה