אני הולכת לעשות את זה ובגדול!

אני הולכת לעשות את זה ובגדול!

מחר אני מתחילה את ההקלטות אני נוסעת לתל אביב בשביל זה ואני נרגשת כמו ילדה לפני טיול שנתי. ההקלטות הם סוג של פתיחות משהו שהיה זמן רב בפנים מקבל צורה וצבע. בעצם ממש לידה... אני יכולה לשיר ובאמצע לבכות... אתם לא תאמינו אבל אני הדוסית הולכת לעשות דיסק כשהנגנים שלי ראסטה מנים השילוב הכי הזויי שיכול להיות אבל הם מנגנים מדהים. אני לא הולכת לישון הלילה ואני כבר מכינה היום את כל מה שצריך לארוחות של הילדים מחר. ועוד משהו אישי לאבא שלי: זה קורה! לא האמנת לדיסק הראשון ואחר כך לא יכלת להוריד אותו מהאוטו והינה גם ללא בירכתך אני הולכת לקראת הדיסק השני. אני מקווה להיות אמא טובה יותר ולאפשר לילדים שלי להיות בדיוק מה שהם רוצים ולעשות את מה שבא להם לעשות (המחשבה שיהיו אנשים טובים) - חיים פעם אחת (לפחות בכל גילגול...)

לנושנוש

New member
בהצלחה ושאלה

האם העובדה שראסטות הולכי להיות הנגנים שלך שירים הולכים להיות קצת לכיוון רגאי? או אולי הכוונה לאשכנזים חביבים עם ראסטות(יש מלא כאלה בתל אביב). אשמח לדוגמית מהחומר החדש. המון, המון בהצלחה!

הכיוון הוא לא ראגיי

אלא אנשים חביבים עם רסטות אפילו אחד מהם עם רסטות בלונדיניות. הדיסק הקודם שלי שאפשר לשמוע באתר שלי יש שיר ראגיי (שיר מס' 4) אבל אני לא מנגנת ראגיי. מוזמנת לבקר באתר שלי

../images/Emo24.gifהמון המון בהצלחה!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

איזו חוויה נהדרת!!!! כייף לך שאת מגשימה את חלומותייך!!! אני בטוחה שחצא דיסק מקסים
וסליחה שלא הגבתי אתמול בערב, הבת שלי התחילה לבכות בצרחות כאילו משהו כואב לה מאוד היא נרגעה רק אחרי אקמולי ולא הסכימה לעזוב אותי....נרדמתי איתה כשאני עדיין בבגדים....
תעשי חייל
ותשתפי בחוויות

תודה קסמי אהבה

אז באמת היה כיף ויצירתי ואחר כך חזרתי הביתה ולא יכלתי להרדם כל הזמן התנגן לי שיר בראש ואז קמתי מהמיטה ב12 בחצות וכתבתי והילחנתי שיר שהחלטתי שהוא נכנס לדיסק! ומאז ב12 בחצות התגעגעתי מאוד לאח שלי שגר באירלנד והמון דמעות ירדו לי היום עד ששוחחתי איתו ב6 בערב ויכלתי לדעת שהכל טוב אצלו והוא מאושר שזה הכי חשוב לי. אם תרצי אני אשלח לך את הבלוג שכתבתי על זה... רק תכיני טישו... אני את שלי סיימתי אחרי היום הזה.

../images/Emo24.gifמרגשת כל כך!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שמחה שהכל טוב
אף פעם לא הייתי באירלנד,אוהבת מאוד את המוסיקה האירית|עלה| אשמח אם תביאי קישור לבלוג שלך. אני גם ככה צמודה לטישו.... האף שוב מנוזל כל כך והגרון כואב....

הינה העתק

אני מתגעגעת מאוד לאח שלי. הוא עזב את הארץ לפני 13 שנים ללונדון ועכשיו הוא גר באירלנד. אחי רקדן וכוריאורגרף. אנחנו כל כך שונים אחד מהשני וכל כך דומים... כשחזרתי בשתשובה לפני כ-16 שנים ואחרי שנולדה ביתי הבכורה הוא שאל אותי האם היא תהיי דתייה... כל כך אופייני לך להיות זה ששואל שאלה כזו... אחי הכי... אני כל כך אוהבת אותך ומתגעגעת אלייך ואני יודעת שכשתבוא שוב לבקר אתה תהיה אצלנו כמה ימים ולא תפסיק לחבק אותי ואת הילדים... כן אחי 6 ילדים שגם הם כל פעם שאנחנו מדברים בטלפון עומדים בתור לדבר איתך ולספר לך מה עבר עליהם באותו יום. כל כך קשה לי שאתה רחוק כי כשאני חושבת על מצב שאולי תהיי מנוזל לא יהיה לך מישהו שיכין לך סיר מרק וגם 300 קיניילדך כמו שאתה אוהב לאכול לבד ולא עם המרק הרי אתה גומר את הסיר של הקניידלך לבד. אתמול התחלתי לעבוד על הדיסק השני שלי, בחרנו את השירים ואפילו הקלטנו גייד(לא יודעת איך לתרגם לעברית) ואתה אפילו לא היית זמין שאוכל לספר לך על זה. אז הינה השיר שלך... ובבקשה בבקשה כבר תחזור אם הייתי מרגישה, היית אוהב יותר לא היה לך קל ובחרת לוותר גם היום אתה יותר יודע ללכת מכאן, בך פחות פוגע אתה תמיד ברחת, לא רצית לעצור הסתכלת קדימה, אני נשארתי מאחור אתה בשלך ואני בלזכור אני קוראת אלייך לחזור... אני קוראת אלייך לחזור אם היית רוצה, היית מגיע מחר הכי קל להרגיש שאי אפשר לא מסוגל לחיות בתוך שקר לא מסתדר עם כל היתר אתה תמיד ברחת, לא רצית לעצור הסתכלת קדימה, אני נשארתי מאחור אתה בשלך ואני בלזכור אני קוראת אלייך לחזור, אני קוראת אלייך לחזור לו היה ניתן להחזיר את הגלגל אולי אם הייתי קרובה, היית פחות נבהל אין תרופה למה שהיה ועבר אבל יש את הזמן שעוד נשאר... מזמן לא בכיתי כמו מאז אתמול בשעה 12 בחצות שכתבתי והילחנתי שיר עלייך. כל היום אני עם טישו וזה לא נגמר גם עכשיו. אני מקווה שכשכולם יגיעו מבית הספר והגן הדמעות יגמרו לי כי אני אפילו לא אוכל להסביר למה אני כל כך, כל כך בוכה. דיברתי איתו אתמול בערב והוא חיבק אותי דרך הטלפון ומאוד אהב את השיר והלחן.

../images/Emo23.gifהשיר נוגע ללב../images/Emo23.gif

ולמרות המרחק ביניכם ניתן לראות את האהבה והקשר המיוחד.
מקווה שתתראו בקרוב

../images/Emo6.gifכשאני אסע לאירלנד אקח אותך איתי?

אף פעם לא הייתי בחו"ל וגם לא בחולון...

למעלה