אני הולכת לראות את יהודה!!!!!!!!!!!

אתי בת 15

New member
אני הולכת לראות את יהודה!!!!!!!!!!!

כרגע הודיעו לי מוואי נט שהעבירו לי את הזכיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתרגשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתי בת 15

New member
אין לי מושג הם צריכים להודיע לי

אבל נראה לי שזה ביום שני או שלישי.......

silver girl

New member
אורנית...

אני צריכה לדבר איתך... אז תכתבי לי הודעה באיי סי קיו

meytalll

New member
חלום שמתגשם...!!../images/Emo13.gif

איזה כיףףףףף!!!!!! החלום שלי סוף סוף מתגשם!!!!!!!! אני וירדנוש גם זכינו בחידון הזה ואנחנו הולכות לפגוש את יהודל'ה..!! אני מזה מתרגשת!!!!!!!!! וגם סבבה שאני יפגוש שם את ירדן ואתי...איזה כיףף..... אין לי מושג מה אני יעשה שאני יראה אותו?....מה אני יגדי ??..

אתי בת 15

New member
תצמדי אליי והכול יהיה בסדר כי...

אל תשכחי אני כבר מומחית ראית אותו כבר כמה פעמים!

אתי שיהיה לך בכיף ואם את יכולה

תנסי גם לצלם כמה תמונות ולשים פה בפורום. תהני אני גם עניתי לחידון אבל לא זכיתי לצערי.

יהודה ../images/Emo127.gifוי המוש../images/Emo127.gifם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

גם אני סוף סוף למדתי איך משתמשים בתוכנת רקעים..אז הכנתי רקע של יהודה לוי..אבל אני לא מצליחה לשים אותו פה.....אני מקווה שאני אדע בהקדם..! עד אז קחו תמונה
רודריגו המלךךךךךך

Hadarmitt

New member
אני ראיתי אות יהודה../images/Emo70.gif

אני ראיתי אותו בתחילת שנה שעברה בטקס נערת השנה הבמאי הוא קרוב משפחה שלי אז נכנסתי לחדר שלו מאחורי הקלעים

אתי בת 15

New member
נ"ש.... היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

היום אני הולכת לסט!!! וכמובן לראות את יהודה לוי!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאאא אני מזה מתרגשת!!!!!!!!!!!! סוף סוף לראות אותו!!! איי איזה יום מאושר!!!!!

למעלה