אני הולכת לרופאה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני הולכת לרופאה

קבעתי תור לשעה עשרה לשש. לא נראה לי העסק הזה. מיום שישי משחק לי החום ויש לי הרגשה כללית רעה וחוסר תאבון. נראה מה הרופאה תגיד. אני מקווה שאני לא אצטרך לחזור לסטרואידים כי ממש לא בא לי. עד שקצת ירדתי במשקל. אני ממש מפחדת. עכשיו יש לי 37.6 חום שזה לא נורא אך זה נודניק. עשיתי את המבחן מוקדם יותר והלכתי הביתה. המבחן היה לי קשה ואני לא בטוחה שאני אצליח בו.

gaia20

New member
הי שירי

אני מקווה שלא תחזרי לסטרואידים ושיהיה לרופאה רק חדשות טובות... תעדכני אותנו מה קורה איתך, טוב?

ל3

New member
חזרתי מהרופאה../images/Emo7.gif

היא בדקה אותי ואמרה שהיא לא רואה עדות לאיזשהו תהליך זיהומי- משמע שהחום והסימפטומים הם כנראה התלקחות של הלופוס. גם היה לי פריחה באזור המחשוף. היא נתנה לי כדורי נקסין פעמיים ביום ואם התופעות ממשיכות אז היא תתחיל בסטרואידים. נמאס לי !!! שבוע הבא אני אצל הראומטולוג ונראה מה הוא יגיד. האמת שאני די מאשימה את עצמי כי זלזלתי עם התרופות ועכשיו אני משלמת את המחיר. גם האנמיה שלי לא משתפרת. ההמוגלובין שלי עומד על 10.8 והפריטין ( ברזל) הוא 5 ( שהנורמה היא מ 20 ומעלה). סליחה שאני מתלוננת כל כך הרבה פשוט אני די בדאון.

gaia20

New member
הי שירי

אל תלחצי,זה די ברור שזה בגלל התרופות שלא לקחת. אבל אל דאגה- שום דבר לא בילתי הפיך. תמשיכי לקחת את התרופות, קחי את מה שהרופאה נתנה לך תמתיני קצת, תאיטי את הקצב כדי לתת לגוף להרגע , ותראי שהכל יסתדר.

ל3 חמודה אני כל-כך מזדהה איתך ../images/Emo52.gif

אני גם כל הזמן הדיכאוני הזה שלי ועכשיו שאת מדברת על הברזל ועל ההומוגלובין שלי אז תאמיני לי שלא ידעתי שזה יכול להיות מזה תמיד חשבתי שזה בגלל שאני לא אוכלת עוף,בשר,דגים כי אני צימחונית ואוכלת אך ורר טבעול,מרקים,אורז,פירה,צ´יפס,תפוזים,ורק לפעמים ירקות,דברי חלב למינהם כי לי יש רגישות להכל כמעט הסטרואידים לי הרסו בפעם האחרונה את החיים כמעט לצערי הרב. אני רעה סליחה אני רק בדברת על עצמי כמעט שכחתי שלך יש בעיות וצרות רפואיות סליחה באמת אני מקווה שתרגישי טוב ושתהיי בריאה מהר מאוד אני ממש כועסת על עצמי עכשיו חמודה מרוויטלי
:-

gaia20

New member
טוב, אז גם אני היתי אצל הרופאה שלי

יש כמה דברים טובים (אפילו טובים מאוד) ויש כמה דברים פחות נעימים. נתחיל מהטוב- הבדיקות יצאו מאוד טובות, כמעט הכל מושלם, רק דבר אחד קלקל לי- שקיעת דם- יצא לי 94.... אבל הרופאה שלי אמרה שהיא לא מתרגשת מזה כי אם כל שאר הבדיקות יצאו טוב, אז זה בסדר. חוץ מזה ששקיעת דם זו בדיקה שאורכת שעה ואם מפספסים ברבע שעה, היא כבר לא יוצאת מדויקת, יכול להיות שפיספסו בכמה דקות, בכל מקרה היא אמרה שאין סיבה לדאגה. ההומוגלובין שלי הוא... 11.9!!!! ערך כזה הרבה זמן לא היה לי... יצאתי מהאנמיה הזאת!! ועכשיו לדברים הלא טובים, למען האמת יש רק דבר אחד- יש לי דליפה בלב. זה אומר ש... יש שני סוגים של שסתומים בלב. כשסוג אחד נסגר, הסוג השני נפתח וזה יוצר זרימת דם לכיון אחד. מה שיש לי זה ששסתום אחד לא נסגר כמו שצריך ואז יש לפעמים זרימה לכיוון ההפוך, זה יוצר את הרעש של הרשרוש. בכל מקרה, הרופאה אמרה שכרגע לא דואגים ולא מוסיפים תרופות. אה ועוד דבר לא טוב שנזכרתי- עשיתי בדיקה לקרישה בדם. כרגע הערך שאמור להיות הוא תקין(שכחתי את השם של הבדיקה) אבל בשנת 97´ היה לי ערך מאוד גבוה, כלומר שהנוגדנים קימיים, אך נכון לעכשיו הם באיזון (ושישארו ככה...) אה, ויש לי בדיקת עיניים ביום חמישי, מקווה שהפלקווניל לא עשה נזק... לילה טוב לכולם,

ל3

New member
גאיה החמודה

ראשית הרשי לי לברך אותך על התוצאות הטובות. וטפו טפו שזה ישאר ככה. שקיעת הדם שלך באמת מוחשת ותעקבי אחרי זה. לגבי הדליפה בלב, האם זה קשור ללופוס? כשאני חושבת על זה גם לי יש רישוש בלב שהתגלה כשהתגייסתי לצבא אבל באקו לב לא עלו על כלום. איך את גילית את זה? אני מקווה שזה לא יחמיר ושתלמדי לחיות עם זה " בשלום" ( או יותר נכון להגיד שהוא ילמד) בכל אופן הלוואי ותמיד נשמע רק בשורות טובות ממך ומכולם אוהבת, שירי

gaia20

New member
נולדתי עם זה

נולדתי עם הרשרוש הזה, בדרך כלל הוא נסגר עם השנים, אבל לא אצלי. לא חושבת שזה מהלופוס, רשרוש יכול להיות אצל כל אחד. גילו לי את זה בבדיקת שמיעת דפיקות לב פשוטה, שומעים את הרשרוש בבירור, קשה לפספס... וזהו... בי בנתיים

ל3

New member
רוטילוש

אין לך על מה להצטער. זה נכון שעכשיו אני בתקופה פחות טובה אך אני פה בשביל להקשיב גם לאחרים. אז תרגישי חופשי שיהיה לך יום נפלא

רינתבי

New member
עידוד קטן

היי !!! אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. לא כדאי להזניח בלקחת את התרופות מנסיון אישי,כמה פעמים דילגתי ולא לקחתי בזמן ואח"כ הרגשתי ממש רע. ההמוגלובין לא נורא,גם לי יש רק 11 אני חושבת,אני צריכה לקבל תשובות של הבדיקה האחרונה,ואני יותר חוששת מפני קרישיות יתר. המחזור האחרון היה ממש מוזר. בכל אופן, צריך להסתכל על הכוס המלאה תמיד,תראי בחוץ יש פריחה וציוץ ציפורים
. החיים זורמים ועוד יום עבר לו. החולשה מוכרת לכולנו,תראי אני בתק´ לחוצה בלימודים ובכל זאת כבר יומיים שלא פתחתי מחברת,פשוט לא יכולתי לקרוא מרב עייפות,צריך לקבל את זה ולא להלחם כי אז סתם מתאמצים לחינם ומרגישים רע. אני אסיים בשליחת
גדול.
רינת

ל3

New member
מה נשמע רינת?

long time no seen . איך בלימודים? מה איתך? תודה על העצות הבעיה שאצלי קשה לי לעזוב את המחברת גם כשאני מרגישה רע. לא יודעת זה מין דפקט שלי שאם אני יושבת לדוגמה לראות טלווזיה ואני יודעת שיש לי מה לעשות אני ארגיש רגשות אשמה על זה שאני מבזבזת את הזמן.

למעלה