אני החדש והמשופר

murmur

New member
אני החדש והמשופר

אז זה אני שי, Effigy לשעבר.. החלטתי לשנות את הכינוי (שוב) כי טוב...אמ... אני לא צריך סיבה... בכל מקרה למי שלא יודע... Murmur פירושו המילוני רשרוש.. אבל פירושו הת'כלסי הוא, איך לא, אוייב של The Flash הוא שונא לשמוע אנשים מדברים אז הוא.. חותך להם את הלשון... הוא חתך לעצמו את הלשון כי נמאס לו לשמוע את עצמו מדבר... בקרוב (אני מקווה) יישתנה הכחול בפורום כדי שזה לא יהיה שרשור מבוזבז אני רוצה להעלות לדיון את הנושא" מי אוייב גיבור הקומיקס החביב עלייך"? אז אצלי מקום ראשון הוא Effigy כי נו.. שני הוא Murmur כי הוא פשוט מגניב , האוריג'ן שלו והכל... שלישית ובהחלט לא חביבה היא Killer Froset כי כשאני רוא גיליון שהיא מופיע בו סימן (בדר"כ) שג'יי פרבר הוא הכותב.. והוא כותב מצויין..

Bishnet

New member
אויב הקומיקס האהוב עלי הוא:

יוניקרא יוניקרא
הוא מעשן קראק...

אתה לא יכול להיות שי המהנהל!

כי אם זה היה אמיתי השם שלך היה זוהר בכחול!!!!

murmur

New member
כשאני אומר שהשם שלי יהיה מוכחל

עוד מעט.. זה אומר שמתי השם שלי יהיה מוכחל?

ailag

New member
אנ'לא יודעת...

the corinthian? bron? uncle ilahn? odie? יותר מדי אפשרויות..

ailag

New member
נראה לי שהקורינתיאן יותר

בכל זאת, שיניים במקום עיניים.. ה-סלבריטי של מועדון אספני הקורנפלקס..

ailag

New member
מי אלה

הקורינתיאן הוא סיוט שיצר מורפיוס, בסנדמן. יצור מזוויע שנראה דוקא די טוב חוץ מזה שיש לו שיניים במקום עיניים (והוא לא מפחד להשתמש בהן) ושעיניים אנושיות הן אחד המאכלים החביבים עליו. *אגב, נראה הגיוני שיקרה משהו איתו בספרים שלא קראתי, אז בלי ספויילרים!!* הדוד אילן (uncle ilahn) הוא הדוד הרשע של ספי ממרידיאן. ברון הוא האוייב המעצבן של אית'ן מscion, וodie הוא אחד האויבים של גארפילד
למרות שהייתי צריכה לומר nermal, הוא גרוע בהרבה.

The Flash

New member
האויב הכי אהוב עלי הוא...

VEN0M!!!!! אני מת על וונום הוא פשוט אחלה רשע! אחריו...לובו!! הוא פשוט לא מתחשב באף אחד והוא חזק והוא מצחיק לאללה!

imm0rtal

New member
שלי הם:

1) Wolverine אפשר להכליל אותו כאויב או כגיבור, כשניהם אני הכי אוהב אותו. 2) The Owl כי יש לו תספורת מגניבה. 3) Nova מניו אקס מן כי היא דומה לצ'אק. (פרופסור אקס)

Cartman

New member
באויבים, אין על באטמן

האהובים עלי ביותר הם כמובן הגו'קר, טו פייס והרידלר, השלישייה הקלאסית. רצוי בסגנון הסדרה המצוירת של ברוס טים ופול דיני, שם לדעתי הם מגיעים לפוטנציאל שלהם.

למעלה