אני החלטתי שאני קורא את האתר

אני לא מצליח להכנס לאתר אך בהחלט היתה פגישת מכשפות גדולה, בשנות ה-70 כמדומני. אייזיק בונוויטס לוקח לעצמו קרדיט על יוזמת הכינוס וכתיבת העקרונות, שעד כמה שידוע לי, הם לאו דווקא מוסכמים על כולם, והדבר נעשה יותר לצורך תעמולה פנימית של הקהילה הפגנית בארה"ב וגם כדי לקבל הכרה פדראלית. ועכשיו, להשלים שבוע של מיילים ושל מסרים.

RainBird

New member
זה עובד עכשיו קודם הלינקים לא עבדו משום מה. אתה גם צריך להשלים טלפונים ../images/Emo7.gif

gwizard

New member
לא רק מכיר, גם תרגמתי די מזמן את הטקסט הזה והוא נמצא בוויקה ישראל, למי שמעניין אותו. http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=17

RainBird

New member
ומה אתה חושב על הביקורת הנוקבת שהטקסט קיבל בwicca for the rest of us?

gwizard

New member
כל אחד זכאי לדעה משלו קודם כל הרשה לי לומר שאני מאוד אוהב את האתר הזה. אור שמש בין כל הבולשיט שיש בנושא באינטרנט. אפילו הרכבתי רשימת קריאה על בסיס ההמלצות שלה שאני מיישם לאט לאט. לגבי הביקורת שאתה מדבר עליה: 1. הביקורת לא נכתבה ע"י בעלת האתר ואין שום הערה שלה לגביה פרט לעובדה שהיא העלתה את הטקסט. 2. אני אישית לא מסכים עם חלק מהטענות אשר הועלו בביקורת ומוצא אותן קטנוניות. 3. אני אישית גם לא מסכים עם חלק מן הטענות שהועלו במסמך המקורי, אך מצד שני אני לא חלק מהארגון אשר תווה אותן ואני לא חי בזמן אשר הן נכתבו. שורה תחתונה: כל אחד זכאי לדעה משלו.

למעלה