אני היא והאקס שלה אשמח שתחוו דעה,
אני 47 ובת הזוג שלי 40 נמצאים בזוגיות, פרק ב' מזה כחצי שנה.
והזוגיות שלנו טובה מאושרת באופן כללי.
לי יש שני ילדים ולה ילד אחד.
באחד הדייטים כשרק התחלנו לצאת היא סיפרה באחת השיחות שהיו לנו על מערכות יחסים, שהיא בקשר עם מי שהיה לפני כ 5 שנים בן זוג שלה, אמרה שקשרים לא חייבים להסתיים ברע ושהם נשארו בקשר טוב. לא התעמקתי על טיבו של הקשר באותה שיחה. איפה הוא היום, האם התחתן שוב, האם בזוגיות וכד.
התחלנו לצאת וכעבור 4 חודשים החלטנו לעבור לגור יחד בביתה שלה בקיבוץ.
היא סיפרה לי שהוא (האקס) לפני כמה שנים עבר לגור באותו קיבוץ שהיא גרה. וגר היום מרחק עשרות מטרים מביתה.
עוד לפני תקופתי כאשר לא הייתה בזוגיות היא סיפרה שם היו יוצאים יחד לטיולים בארץ בשבתות ועושים דברים יחד.
שאלתי אותה בעצם למה הם נפרדו? היא אמרה שהיא הייתה יותר בכיוון של משפחה ורצתה עוד ילדים והוא לא רצה.. אחרי כן אמרה שהוא כן רצה אבל היא כבר לא הייתה בעניין - לא בטוח עד כמה זה נכון...
היא אומרת עד היום שהם לא מתאימים, אבל אני לא יכול להתעלם
מהעובדה שכשהוא מגיע לבקר בבית אצלנו היא מאוד שמחה שלא לומר קורנת מאושר.
לאורך תקופת הידידות שלהם, עוד לפני כניסתי לתמונה וגם היום,
היה להם נוהג של עשיית מחוות האחד לשניה. למשל היו בקרים שהייתי פותח את הדלת ומוצא חבילת ממתקים או חבילת שוקולדים שהוא הניח על מפתן ביתה. היו פעמים שכאשר ששנינו היינו בעבודה היה מגיע אליה הבייתה לחצר ומוציא גינתה עשבים שוטים ומסדר שם.. היא תמיד אמרה שהוא חמוד ומלא בנתינה, ושככה הוא עם אנשים באופן כללי, תמיד אוהב לעזור.
התחלתי להרגיש לא בנוח עם כל במחוות הללו, שיתפתי אותה בזה, סיפרתי לה שזה מפריע לי, חשוב לי לציין שלה זה כלל לא הפריע.
היא אמרה לו שיפסיק עם זה כי זה לא נוח לי והוא אכן הפסיק.
אבל הנה שוב לפני פני כשבוע כששאלתי האם היא מבקרת אצלו בביתו, היא אמרה שבאותו שבוע היא היא הלכה לביתו כשהוא לא היה בבית ושמה לו בשקית מחוץ לדלת קרם גוף בשביל הבת שלו. היא אמרה שאין לו אפשרות לתת לילדים שלו - מחווה מקסימה ועדיין...
העניין הזה של המחווות לא עצר שם...
להפתעתי גיליתי שגם ההורים שלה (שגרים גם כן בקיבוץ) מאוד אוהבים אותו, אחת לכמה זמן הולכים לבקר אותו, מביאים לו תפוזים או לחמניות לשבת. אני יודע שהוא גר לבדו בקיבוץ.
בת הזוג שלי אומרת שהכל נעשה ממקום של טוב.
אני מאוד אוהב אותה, אני יודע שגם היא אותי. אני יודע שהיו לה גם יחסית הרבה אהבות לפניי אבל הנה, לפני כחודשיים החלטנו להתחתן ומדי פעם אפילו מדברים על ילדים נוספים..
אלא שימים האחרונים התמלאתי בחששות ומכל עניין הידידות המופלאה, המחוות ההדדיות ומעצם זה שהוא גר פה לידנו.
היא אומרת שהיא לא יכולה פתאום להפנות אליו גב ולהתייחס אליו
סתם כאחד השכנים. הוא קפץ להגיד מזל טוב ליום ההולדת שלה והיא מאוד שמחה לראותו...
אני לא חש בנוח מעצם הידידות שלה עם האקס ומדי פעם בשיחות אני אומר לה שאני לא אוהב את זה ושאושר רב זה לא מביא לי. היא מספרת שהם לא מדברים כל יום, מדי פעם הוא בקשר ומדי עם לא בקשר. ואומרת שאף אחד לא יגיד לה עם מי לדבר ועם מי לא.
ישנן תהיות אצלי, למה הם לא בזוגיות?
אולי הוא באמת לא רוצה ילדים ואין לה ברירה אלא למצוא חלופות?
ומה יהיה אם וכאשר יבואו ילדים לעולם? הוא גר פה 40 מטרים לידנו..
באופן כללי אציין כי יש לה תפישות עולם קצת שונות משלי בענייני זוגיות. לאחרונה גיליתי שהייתה באתר הכרויות שבו הכרנו. היא טענה שנכנסה לשם משיעמום וגם כדי לראות אם הכרטיס שלי פתוח/פעיל. כמובן שהמינוי שלי שם מוקפא פחות או יותר שבוע מהיום שהתחלנו לצאת. אך זה מאוד פגע בי עצם הכניסה לשם משיעמום.
היא אומרת שמבחינתה, אם אני אבחר להיכנס משיעמום ולא למטרת היכרות זה לא יפריע לה כי היא מאוד סומכת עלייי שאני לא מחפש דברים מהצד.
אשמח שתחוו דעה על הדברים..
בתודה Bro40