TheCrazyCatLady
New member
אני היחידה כאן ששונאת את סטיבי?../images/Emo46.gif
מי שלא ראה את הפרק של היום עדיין, ולא רוצה שיקלקלו לו שלא ירד למטה... גאד דאמיט היא כזאת נדחפת! לדעתי פישלו לגמרי עם העניין של קלייר
בסדר,אין מה לעשות, השחקנית רצתה לעזוב. אבל למה מכניסים ישר דמות עם אותן תכונות ומאפיינים שתחליף את מקומה?? זה יצא כ"כ מאולץ ומלאכותי לדעתי...זה כזה מופרך שבערך דקה וחצי אחרי שקלייר מתה, סטיבי נכנסת לנעליה בכל עניין וחור! ביחסים עם טס-פתאום היא האחות הגדולה/החזקה/טום בוי שלא מפחדת מכלום במקום קלייר, ואם זה לא מספיק אז היא אוטומטית אחראית לשלומה של שרלוט. ביחסים הרומנטים עם אלכס-זה כ"כ ברור שהם הולכים להיות זוג שבא להקיא! עוד כמה פרקים, להתאבל על המוות של קלייר יהיה פאסה ואלכס יהיה פנוי לפלירטוטים... ביחסים עם ג'ודי-היא הפכה לבוסית הקשוחה, שג'ודי מעריצה מצד אחד אבל סובלת ממנה מצד שני. ביחסים עם סנדרה-לא לקח להם הרבה זמן להפוך אותן לאוייבות עם "הטובה" שהיא חייבת לה... וכמובן בניהול החווה-אמנם כרגע טס הבוסית הרשמית, אבל כבר עכשיו רואים שהן שותפות שוות ערך לניהול החווה כמו טס וקלייר. לעזאזל, הדבר היחיד שמבדיל בין סטיבי לקלייר, זה העלילה המשנית (הבת שסטיבי נטשהב בצעירותה, שחיה עם אחותה מישל) והכניסו את השטות הזאת רק כדי לעשות סולחה בין טס וסטיבי, וכאילו להבטיח שיש להן את העתיד המשותף שהיה אמור להיות לטס עם קלייר (סטיבי רוצה את הבת שלה בחזרה, אבל היא צריכה "להתמסד" קודם נחשו איפה...). בקיצור, עשו את זה מגעיל! מה שהכי יפה בסידרה, זה שהיא מציאותית, והדמויות בה משרתות את עצמן ולא את העלילה. חבל שבכל החלק עם סטיבי, הם לא הקפידו על הכלל הזה. כי בעיני, זה מה שמייחד את הסדרה מסדרות דרמה אחרות שראיתי... אוףףףף הם סתם משכו בכוח את הדמויות במקום לתת להן להתפתח לבד, כי הם נלחצו מהעזיבה של הדמות הכי ראשית, חשובה ודומיננטית בעלילה, ועכשיו סתם מעצבן אותי לראות את התכנית
אני מקווה שהם יפצו על הפאשלה הזאת בהמשך...
מי שלא ראה את הפרק של היום עדיין, ולא רוצה שיקלקלו לו שלא ירד למטה... גאד דאמיט היא כזאת נדחפת! לדעתי פישלו לגמרי עם העניין של קלייר