אני היחידה שחושבת שיוטיוב -

einat162

New member
אני היחידה שחושבת שיוטיוב -

ירתה לעצמה ברגל עם כל הכפייה של Google + ?!

אי אפשר להשאיר תגובות לסרטונים,
ואפילו אי אפשר להשאיר משוב שאי אפשר להשאיר תגובות לסרטונים.

נ.ב - למען הסר ספק הודעה זאת נכתבה אחרי שאיפסתי את הסיסמא שלי בגוגל פלוס (שבו אני לא משתמשת גם ככה). זה מה שהולך לקבור את יוטיוב לדעתי.

יוטיוב לא יקבר כ"כ מהר

לרוב האנשים לא אכפת שיהיה להם חשבון גוגל+ פתוח.

לי גם אין חשבון שם בכל מקרה.
אז אני לא אגיב לסרטוני יוטיוב. גם ככה לא הגבתי שם כ"כ הרבה.

לינק מצחיק בנושא (לפחות אותי זה הצחיק)

einat162

New member
זה הקטע- שזה מכריח, ולא עובד

גם לי לא היה אכפת שיש יוזר לא פעיל בגוגל פלוס - כל עוד יכלתי לפעול ביוטיוב כרגיל.
עכשיו השארת הודעות (או התראה / "צור קשר") דורשים התחברות נוספת לחשבון גוגל פלוס ש.... לא פועלת ! (איפסתי סיסמא כדי לוודא שאני לא טוע בסיסמת התחברות).

אני לא מקבילה להרבה אנשים בהרבה דברים (למשל סינכרון עם סמארטפון כעוד מחשב) - אבל ברגע שיש שינוי דרסטי שמחייב מכשירים "קבועים"- זה יהיה אצל כולם. כולם יתקשו להתחבר, כולם יתקשו בלשלוח פידבק (הרי אי אפשר אם לא התחברת דרך גוגל פלוס- שלא עובד), יוטיוב ירו לעצמם ברגל.
השאלה תוך כמה זמן יתקנו את העסק.

BloodyRose

New member
נשמע כמו באג, יעלו על זה ויתקנו

(אין לי חשבון גוגל+ כדי לבדוק איך זה עובד אצלי, אבל אלה גוגל, יש להם את היכולת להתמודד עם באגים טכניים)

einat162

New member
אם יש לך משתמש ביוטיוב- יש לך גוגל+

אני גיליתי את זה כשנשלחה אלי הודעת חברות ממישהו/מישהי- שאני די בטוחה שזה בוט של גוגל (עם המשתמש שלי מיו טיוב).
אם זה באג ויתקנו- ניחא, אבל אני מקווה שיפטרו מההתחברות הכפולה הזאת (שחצי ממנה לא עובד).

BloodyRose

New member
יוטיוב לא נרכשו ע"י גוגל?

ואם כן, קשה לקרוא לזה "ירייה ברגל" של יוטיוב, אלא מהלך עסקי של גוגל.

בכל מקרה - קשה לי להאמין שיוטיוב יפגעו מזה יותר מדי. היתרון של יוטיוב מעולם לא היה מערך התגובות שלהם, כך שגם בלי תגובות הם ימשיכו לשגשג.
גוגל מנסים בכל הכח לדחוף את גוגל+ (לא שזה ממש עובד להם), זה עוד מהלך שיווקי שלהם. לא גוגל ולא יוטיוב יכולים להפסיד מזה (עד שלא יקום מתחרה ראוי, וסביר להניח שזה לא יקרה בקרוב).

מעצבן - אולי, אבל לא נראה לי שזה ישפיע עליהם יותר מדי..

einat162

New member
כן, ולא לזה התכוונתי-

הם רכשו את יו טיוב מזמן ורק עכשיו הם מכריחים להתחבר (בנוסף, גם כשכבר מחוברים ליוטיוב) לפלוס כל פעם שרוצים לכתוב תגובה - רק שההתחברות לא עובדת !

Purple Mushroom

New member
גוגל באמת קנו את יוטיוב בינואר 2007 במחיר של

כמילארד דולר, אאל"ט. ולי יש חשבון ביו טיוב, ויש לי גוגל פלוס (לפי דעתי באמת הרשת הזאת מצליחה להתעורר, במקביל לפייסבוק וטוויטר )
ואני משתמש ביו טיוב, ולפי זכרוני, התגובה בגוגל פלוס, זה רק אופציה. מקווה שיו טיוב לא יקבר. ואם כן, וידיאו.גוגל, היה ב2006 גם פורטל סרטים מאוד מעניין, עם ממשק מאוד מעניין, ויש גם את פליקס של תפוז, (עם הרבה פרסומות, אבל גם ביו טיוב יש הרבה פרסומות). מעניין לראות מה יקרה בעתיד. :)

rasmus girl1

New member
מוזר..

אולי יש לך איזושהי תקלה?
אני נרשמתי לפני שנה ליוטיוב ועוד אז זה ביקש ממני לפתוח חשבון גוגל פלוס, זה פשוט מקושר אצלי לבד ככה שלא ממש הרגשתי שינוי..

einat162

New member
זה לא הבעיה,

אני נרשמתי ליוטיוב לפני שנרכשו ע"י גוגל - פשוט זה לא אנס אותי להתחבר (שוב, כי אני מחוברת למשתמש ביו טיוב) דרך גוגל פלוס. הבנתי שיש משתמש על שמי בגוגל פלוס, פשוט לא השתמשתי ולא הפריע לי שקיים- עד עכשיו (אותו חיבור כפול, וגם אז כרגע נראה שיש באג בהתחברות).

EdisonGirl

New member
את ממש לא חייבת שיהיה לך Google+

הם אמנם מסבכים את העניינים טוב כדי שלא תמחקי את החשבון, אבל אני הגעתי עמוק להגדרות שלהם ומחקתי את החשבון... ועכשיו יש לי מייל רגיל לגמרי ובעיקר פרטי!

למעלה