אני היחידה שחושבת שסדר השירים בדיסק

1Shir

New member
אני היחידה שחושבת שסדר השירים בדיסק

ממש לא טוב? זה מתחיל משיר 6 - הוא ממש לא מתאים אחרי gone, שנותן תחושה נפלאה של שחרור, בעוד ש- addicted עושה בדיוק את ההפך. אני הייתי שמה אחרי 5 את 9 (you found me) כי הוא כל כך יפהפה שלא מגיע לו להיות כל כך קרוב לסוף.. אחריו כבר יותר מתאים addicted, ולדעתי אחרי זה מאוד מתאים hear me, שהמיקום הנוכחי שלו די מפוספס, כאשר המאזין כבר מותש מדי בשביל שיר כזה עוצמתי. מכאן הייתי מסדרת ככה את השירים: (כאמור 1,2,3,4,5,9,6,11) ואז- 10,8,7,12 האחרון כמובן בסוף כי הוא live (והוא גם שקט ומקסים..) 7 אחד לפני האחרון כי גם הוא שקט.. וכמובן שאי אפשר לשים את walk away השלילי והמרחיק אחרי hear me שדווקא פותח רגשות.. אז זה הסדר שלצערי, אחרי ניסיונות נואשים חוזרים ונשנים ולא מוצלחים לקבל את הדיסק כפי שהוא, זה הסדר שקבעתי. מה אתם אומרים??? גם למישהו מכם זה לא הסתדר פעם, או שזאת רק אני?

ברעיון הכללי אני איתך

אבל בסדר שציינת לא. אני חושב שאת האלבום הזה אפשר לחלק ל-2 חלקים: חלק ראשון כולל את: breakaway where is your heart you found me i hate myself for losing you hear me שמה שמאפיין את כל השירים האלו, זה שבשירים האלו קלי רוצה שיקשיבו לה, רוצה שימצאו אותה, רוצה למצוא אהבה וכו'...זה משהו שהיא מחפשת.. ובשאר השירים: since you been gone behind these hazel eyes gone walk away היא כבר עברה את השלב של מה שהיא רוצה, ועכשיו זה מה שהיא לא רוצה
ויש את ADDICTED ו- beacuse of you שסתם לא קשורים כ"כ לאלבום (אבל מדהימים בכל זאת) ובכל זה מה שניסיתי להגיד זה
שלדעתי הסדר בדיסק היה צריך להיות לפי סדר כרונולוגי כזה.. הראשון יהיה bearkaway- כי פה בעצם היא מכריזה שהיא רוצה למצוא משהו, להתחיל משהו חדש.. אח"כ שיהיה hear me שזה ממש כמו המשך של ברייק... אח"כ hate myself for losing you, where is your heart ואז בסוף, you found me, כי היא מצאה מישהו שיקשיב לה
ואז שאר השירים...ששם הסדר לא כ"כ חשוב. חפרתי בצורה מטורפת.. אבל אני מקווה שלפחות הצלחתי להסביר את עצמי

1Shir

New member
לדעתי

ADDICTED ו- beacuse of you דווקא כן משתייכים כל אחד מהם לאחת מהקטגוריות שציינת: ADDICTED לקטגוריה הראשונה מכיוון שהשיר כן מתאר מצב של אהבה למישהו, גם אם אהבה לא קלה (זה הרי מה שמגניב באהבה, לא?..) beacuse of you לקטגוריה השנייה מכיוון שגם בו יש פן מאשים כלפי האדם ששייך לעבר... אני בהסתייגות לגבי walk away, פשוט מכיוון שהוא כל כך פחות טוב מכל שאר השירים באותה קטגוריה... breakaway הוא בעיני גבולי (ולכן זה מתאים שהוא הראשון) כי נראה לי שהוא בעיקר מדבר על הרצון שלה למצוא את עצמה... בלי קשר לכעס על מישהו אחר או לרצון למצוא מישהו אחר. beautiful disaster שייך כמובן לקטגוריה הראשונה..

למעלה