אני היחידה שלא מצליחה להיכנס לרשמי?

גם אני בחוץ....

שומעת את השיר!

talytal

New member
תגידו לי שאני לא היחידה עם תחושה לא משהו...

למשל, שאולי זו לא מקריות?

עברה בי גם

עברה בי גם המחשבה... כי האתר נחשף היום להרבה אנשים "זרים"... אבל נקווה שזו תקלה שתתוקן בהקדם...

talytal

New member
יאללה בסדר, אני מנצלת את הזמן להריץ עוד חריש

על השיר...

Nova5

New member
רוצה להאמין שזה מקרי לגמרי

חסרים לנו שם טרולים - חאקרים - בעעע אתם יודעים, רציתי בדיוק לענות לשון בקשר לרוקמת - קורמת וגם בקשר לקול של ג'קו. אני חושבת שכדאי טיפה לחזק את העוצמה שלו ברצועה.

talytal

New member
מבחינתי אני יודעת שיהיה טוווווווווב

רוצה להאמין שסתם נפל שרת איפשהו. להגיד שאני מאמינה? לא ממש. אבל עכשיו אחת בלילה. מחר נהיה כולנו חכמים יותר. וגם עירניים יותר....
יש מצב שלא כולם הגיעו לפה בגלל שלחלק הוא עובד? עזבו, עכשיו זה סתם תקוות שווא. לילה טוב, יקרים, יקרות, וגם האקרים והאקרות!

talytal

New member
חס וחלילה להיתלות בצרות של אחרים... אבל

גם הפורום של נינט לא עולה, וזה סימן טוב שאולי באמת מדובר בנפילת שרת מרכזי איפשהו, ולא בחבלנות עוינת. הנזק עשוי להיות זהה בכל מקרה, אני לא בטוחה, אבל אני לפחות ארגיש יותר טוב בידיעה שלא היתה כאן פגיעה במזיד, כי הייתי רוצה להאמין שאפילו לשפלי רוח יש גבול מסוים...

hela19

New member
גם אני לא מצליחה להיכנס..חוויות בעקבות הסינגל

מה פה קורה פה? חזרנו לתפוז בנות?! דווקא מתאים לשעות הלילה המאוחרות.. מקווה שהתקלה תתוקן במהירות..

talytal

New member
זה שהתקלה תתוקן במהירות זה בטוח

מחר בבוקר לדעתי הפורום חוזר בלי בעיה... השאלה היא רק מה ייאבד. אם הייתה נפילה לא מתוכננת, פחדתי בעיקר שיימחק הרבה מידע קיים - הודעות, משתמשים שהצטרפו בימים האחרונים וכו'... קיבלתי הבטחה שהכל מגובה, והאמת שעכשיו אני קצת יותר רגועה, אבל זה עדיין בכלל לא נעים. חחח... יכול להיות שבגלל שכתבנו כל כך הרבה היום, השרת פשוט לא עמד בעומס שלנו?

hela19

New member
הרשמי חזר!

הרגע ניסיתי שוב, מקווה שיחזיק מעמד.. לילה טוב, ובשורות טובות לכולנו..

talytal

New member
או, הללויה!!!

אלינור, לדעתי אפשר לגמרי למחוק את שרשור הפארנויות הזה... אבל לשיקולך. חחח, בנות, תראו מה שעתיים בלי הפורום עושות לחלק מאיתנו.

למעלה