אני היחידה שרוצה פשוט

Black Star

New member
אני היחידה שרוצה פשוט

לשכוח מכל המצב, להירגע קצת? אני בטוחה שלא. אני לא רוצה בכלל לחשוב על זה, לא רוצה לשמוע חדשות... אני מעדיפה להתעלם ממה שקורה- כמובן שאני לא יכולה לגמרי להתעלם, ורק בגלל זה אני מרשה לעצמי לעשות את זה כמה שאני יכולה- כי אני יודעת שאני לא אתנתק לגמרי. דיייייייי!!! לשמוע מוזיקה- מדיסקים, לא ברדיו, כדי שחס וחלילה לא יקטע לי את השיר מבזק חדשות רעות. ולראות סרטים קיטשיים ונפלאים שישכיחו ממני מה קורה. להשתכר או משהו.. רק לא לחשוב לאן הגענו. אתם יודעים מה נראה לי שאני אעשה? בדיוק פתחתי מחדש את האתר שלי (תחת שיפוצים). אני אכניס דף למצב רוח טוב.. עם מלא שטויות והמון דברים, שיסיח את דעתנו מהאקטואליה הזאת.. מישהו רוצה לעזור? כל דבר שתתרמו מבורך. כל רעיון, ציור, בדיחה, סיפור... משהו..

אני אומר לפוצץ!

זאת פשוט חרא של מדינה... אני בנאדם שמאלני מוצהר שהחדר שלו מפוצץ במדבקות לשלום וכל השיט הזה... הפעם- אני אומר להרים את האמאמא של הערבים האלה באוויר כי לפי דעתי הרבה אנשים שמו לב שהערבים הולכים ומתחזקים ומשיגים את כל מה שהם רוצים בזמן האחרון ואם לא נראה להם עם מי יש להם עסק-הם ירימו את האמאמא שלנו באוויר ויש לי פחד גבהים... אז למה לא? שיגייסו כמה שיותר אנשים נלך לשם נאנוס נשים נרצח ילדים ונקבור גברים חיים מתחת לאדמה!!! שמייח!!!! יאללה ביי אה, כן, לתגובות מספר האיי סי קיו שלי:89595836ובזהירות איתו הוא קדוש יאללה ביי אנשים ותזכרו: דם דם ודם!

נעל

New member
שמאל מזוייף

טוב, נכון שיש כל מיני זרמים בשמאל, אבל השמאל אמור להיות ליברלי. השמאל, לפחות בעיני נעל, צריך להיות קצת יותר מתון ובשום מקרה לא לקרוא לכאלה זוועות. האם מתרחש כעת תהליך בו כל אלה שמהחששבות השמאלניות אצלם לא באו מבפנים, אלא מבחוץ - מהורים, מתעמולה, מחברים או מסתם פוזה שמסתדרת יפה עם אביב גפן \, האם אלה מאבדים את השליטה העצמית והאיפוק על המחשבות? נעל

Black Star

New member
שיהיה ברור- שמאלני אתה לא.

ואל תחשוב שאתה כן. כי הגישה שלך כל כך גזענית, ומכלילה, ופאשיסטית, שזה פשוט נוגד את כל ערכי השמאל הקצת יותר כלליים, לא רק אלו הספציפיים של ``בואו נחלק שטחים``. אני, כשמאלנית, עם כל אכזבתי הרבה מהערבים- ואני באמת חושבת שכעם, ניתן להכליל- הם ממש ממש לא בסדר, ואני כועסת עליהם כל כך- אבל אין סיכוי שאני ארצה שיקרה איזשהו טבח בהם, אני לא רוצה שהם ימותו, אני לא רוצה שאף אחד ימות!!! נכון, היה לי ולכולם הרבה יותר נוח אם אף אחד מהם לא היה פה יותר, והיה קצת שקט, אבל להרוג אנשים חפים מפשע? (ומבחינתי, גם אם זרקו אבנים ובקבוקי תבערה, עדיין לא צריך להרוג אותם!). בעצם ההתפרעויות שהיו אתמול בכמה מקומות, רק הוכחנו שאנחנו לא יותר טובים מהם, וחבל.

MajoR_ToM

New member
אני די בטוח ש

ההודעה הזאת נכתבה על ידי מישהו אחר , שרוצה שאנשים יטרידו את אורי רביד המסכן . זה ברור למדי שמישהו שם שם מישהו שהוא שונא בסיסמא , כתב הודעה מרגיזה , תן את מספר ה ICQ ועוד אמר `` השלום וכל השיט הזה `` סתם איזה אידיוט שרוצה שיטרידו מישהו תמים SHINE AND STOP BE AN IDIOT

ahuva

New member
We can not run away

Icouldn`t handel it any more and I went out of the country, but also here Im very worried because I `m part of this people, you can not run away from it!

להירגע...

יש לי רעיון מדהים... הייתי אתמול בטיול בצפון, ודוקא שם (למרבה הפלא) מצאתי שקט נפשי: גן הבהאים בחיפה זה מקום מדהים ביפיו. אבל לא לזה אני מתכוון, כי הרי זה עדיין בתוך חיפה ושומעים חדשות מכל מכונית שעוברת ברחוב, אני מתכוון לגן השני, שנמצא טיפה צפונית לחיפה, לפני נהריה. קצת נסתר מהעיין, אבל מקום מדהים. גן ענק, ממש הגבולות כמעט נסתרים מהעין, עצים יפים ופרחים שמסודרים בכל הגן, ואת הולכת בשבילים ארוכים ומרהיבים.. פשוט הנאה ורגיעה ענקית..

למעלה