אני היחיד ששם לב?

SpectroniX

New member
אני היחיד ששם לב?

לדימיון בין מישלי לונסה קרלטון? הן דומות בסגנון, בקול ואפילו במראה. שמעתי את שני הדיסקים שלה בשבוע האחרון והיא ממש טובה. שירים מגוונים, שרה יפה והפסנתר שלה ממש מוסיף. קראתי איפהשהוא (בטח זה היה פה בפורום) שהן חברות טובות. בכל מקרה מי שלא מכיר אותה אז שיכיר, מומלץ.

OrdinaryDay

New member
לא! הן לא דומות בכלל../images/Emo46.gif

המוזיקה שלהן שונה בתכלית! אין שום קשר בין המוזיקה של ונסה למישל,הלירק שונה והמוזיקה שונה. השווין בניהן ממש מגוחך, אולי הן טיפה, אבל ממש טיפה דומות במראה,(אני מניחה שזה בגלל המראה הדי אסיאני/הודי שכזה שלהן והשיער השחום) אבל חוץ מזה הן שונות בהחלט. אני אישית מעדיפה את ונסה...למרות שאת הדיסק החדש לא ממש אהבתי, יש בו שירים מצוינים, אך יש גם שירים סבירים וכאלה שלא נעים לשמוע והוא מאוד שונה מהדיסק הקודם. ד"א, יש קומונה של ונסה...אבל אממ...היא לא כזו פעילה
(או בכלל?)

SpectroniX

New member
נפל לי האסימון...

סיפור מצחיק, אבל לפני זה- עידו, יש פרט על מישל שאתה לא יודע? אניווי, התחלתי לכתוב את התגובה ואז קרס לי הפלאפון. כהתחברתי שוב אמרתי בוא נכנס לקומונה של ונסה קודם. נכנסתי ואז הבנתי מאיפה הכעס בתגובה שלך ומאיפה הניק ניימ. נגעתי בנקודה רגישה הא. לא אמרת לי שאת המנהלת של הקומונה. וordernery day,ג€ אחלה שיר אבל בתור ניקניימ, אה. חבל שהקומונה לא יותר פעילה, אני אכנס לשם. אניווי, הן שתיהן עושות פופ ולא mtv פופ אלא סופט פופ כזה והן שתיהן קטנות ברונטיות עם שמץ של אסיאתיות במראה. בליריק עדיין לא התעמקתי. התחלתי לשמוע קודם את האלבום השני ולא הבנתי למה קטלת אותו. את האלבום הראשון שמעתי פחות אבל הוא פחות הרשים אותי בינתיים. עדיין היא אחלה זמרת. מצטער אם פגעתי איכשהוא, נשמעת די כועסת... :י)

OrdinaryDay

New member
הי, זה לא היה בכעס../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif

הפרצוף כועס פשוט היה הכרחי...אבל התגובה הייתה בנימה מסבירה ורגועה
ממ...הי, מה רע בנייקנים שלי?
אכן חבל שהקומונה לא פעילה...אך לא רבים מכירים ואואהבים את ונסה...אך לא נורא, היא גם ככה לא כזו מעניינת
אני לא חושבת שהמוזיקה שלהן דומה כ"כ, לדעתי ונסה עושה פופ קלאסי-רוק קל בוגר שכזה. בעוד שמישל מתמחה יותר בפופ-רוק קל אממ...די נערי שכזה(?) אם היית מתרגל קודם לדיסק הקודם של ונסה(be not nobody), היית מבין איזה שינוי דרסטי עשתה ונסה מהדיסק הראשון לשני. לא שזה רע, הדיסק השני די נחמד..פשוט לפעמיים המוזיקה צורמת באוזן ויש כזו שדי מרדימה, והלירק בחלק מהשירים נראה די כמו ירידה ברמה באיזשהו מקום...אך כמובן שיש שם שירים מצוינים. הסינגל הראשון WH מצוין לדעתי, וחבלשהוא לא הגיע לארץ...אני חושבת שהוא היה די מצליח. כמו כן יש את- Annie, San Francisco, Private Radio, C'est La ViePapa, שלדעתי הם השירים הטובים ביותר בדיסק, גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינת הלירק. ויש כאלה שהמוזיקה פשוט לא מתאימה וזה הורס לירקס מצוין. למשל AFTERGLOW, יש לו את אחד הלירקה הכי מצוינת שקראתי לאחרונה, אך לצערי המוזיקה שלו פשוט רצחה אותו! שז די עצוב...באט הו וואל! עם ונסה שמחה אז גם אנחנו שמחים? (נה, תמיד צריך להתלונן...נקווה שהאלבום הבא יהיה טוב יותר!) ואין צורך להתנצל, היא לא חברה או קרובת משפחה שאנימ כירה אותי אישית בכדי לתקוף מישהו שיורד עליה
בסך הכל פרצוף למוזיקה שאני נהנהת להקשיב לה

SpectroniX

New member
טוב...

אז את הפרצוף הכועס לא ראיתי (פלאפון). "נימה מסבירה ורגועה"-שמענו, רצית לתלות אותי על העץ הכי גבוה, ססתם. הניק לא רע או משהו, אני פשוט חושב שיכלת למצוא משהו יותר טוב אולי אפילו משיריה של ונסה. אבל עזבי, בואי לא נתחיל לקטול ניקניימס, נשאיר את זה לפעם אחרת. חבל על הקומונה ועל ונסה, ראיתי רק אותך ואת rockchick5. נקווה שהמצב הזה ישתנה. אולי היא לא מענינת אבל המוזיקה שלה כן. היא ממש ממש מוכשרת וטובה. כל פעם נוספת שאני שומע אותה אני נתפס יותר חזק. היא מנגנת מדהים בפסנתר ואני אוהב שכמו מישל היא מגוונת עם הקול שלה משיר לשיר, גבוה נמוך, מבטא, או אוכלת הברות ומעוותת מילים מה שמקשה להבינ את הליריק...

SpectroniX

New member
המשך...

לדעתי ההגדרה שלך לפופ-רוק קל שנתת למישל מתאימה לאבריל לאבין. בעוד שמישל לדעתי עונה להגדרה פופ קלאסי-רוק קל. "מוזיקה צורמת" קצת הגזמת, מרדימה אולי. לגבי WH, הוא היה צריך להגיע לטופ 20. שיר מצויין וגם ממש קליט. שמתי לב לשירים שהמלצת עוד לפני שהמלצת, הם באמת המובילים בדיסק, יש לך טעם טוב. AFTERGLOW -"רצחה אותו" וואו, תרגיעי. המוזיקה לא הכי מתאימה, לא מספיק דכאונית לטעמי. היה צריך להיות משהו בסגנון im with u של אבריל. יומטוב.

dun16

New member
היי ../images/Emo13.gif

גמני שמתי לב לדימיון ביניהן.... חיצונית הן טיפה דומות ובשירים שתיהן משתייכות אצלי לאותה קטגוריה כזאת... של זמרות מוכשרות שמנגנות ומחברות את השירים לבד והסגנון שלהן מן פופ אקוסטי לא ממוסחר.... אבל חוצמזה האלבומים של שתיהן ממש שונים.... הורדתי השבוע את הדיסק החדש של ונסה ושמעתי כמה שירים אבל לא התלהבתי מי יודע מה.... נראה לי צריך לשמוע כמה פעמים כדי לאהוב... מזכיר לי את השיר בראשית של אביתר בנאי שבהתחלה נשמע לי השיר הכי מוזר בעולם ואחרי כמה שמיעות התמכרתי
קראתי איפשהו פעם שמישל כבר רגילה לבילבול ביניהן
עברתי היום טסט!!!!!!!! ראשון!!!!!!!
הייתי כ"כ בשוק שעברתי... כי הטסטר נגע לי בהגה אחרי שכמעט התנגשתי בדלת של מכונית שהייתה פתוחה וגם העיר לי שנסעתי מהר מידיי ולאט מידיי וכמעט התנגשתי באופנוע...!! כשהמורה שלי התקשר חשבתי שהוא עובד עליי... אני עדיין מחכה שיתקשר להגיש הוא התבלבל חחח זה נראה לי יום המזל שלי!! גם קיבלתי 98 בבוחן בביולוגיה וגם ערפאת כנראה מת...! כמה דברים טובים!

SpectroniX

New member
וואו איזו הודעה ארוכה...

אז קודם כל מזלטוב. טסט ראשון זה הכי טוב (מי כמוני יודע) אפילו אם זה לא מגיע לך, טוב שלא הרסת חצי עיר. תודיעי לי כשאת עולה על הכביש טוב? סססתתם. הכל בצחוק =`) . העיקר שעברת, את הנהיגה האמיתית לומדים אחרי הטסט. תגידי כמה זמן נוסעים עם מלווה בימינו? ביולוגיה ריספקט. בעניין ונסה: איך לא התאהבת בwhite houses מהרגע הראשון? מוזר. שיר מצוין וקליט לדעתי היה צריך להגיע לטופ 20. אה וערפאת לא מת, עדיין. יום טוב שיהיה לך.

dun16

New member
../images/Emo8.gif

תודה רבה!
חחחחחחח אני מקבלת את הרישיון רק ביום ראשון או שני.. אז אני אזהיר אותך לפני
כןןן ראסמי זה גם מה שאח שלי אמר
האמת עד לפני ה1.11.2004 המלווה היה לחודשיים אבל מאז זה לשלושה חודשים... ויש גם את החוק שמותר להסיע רק 2 אנשים...
ממש אני הטיפוס המפוקפק שיתפרע על הכבישים שיכורה עם אנשים מופרעים... אבל לא אכפת לי משום חוק... העיקר שנגמרו השיעורי נהיגה זה נהיה ממש מעיק...!
בקשר לונסה, דווקא את WH אני ממש אוהבת... שיר כזה חמוד על התבגרות.... וגם הקליפ ממש מצא חן בעיני...היא רוקדת ממש יפה
שמעתי אותו ממזמן כשהוא רק יצא ושרה נתנה קישור אליו.... אבל כל יתר השירים בהרמוניום ששמעתי (רק פעם אחת) לא משכו אותי מי יודע מה... חחחח אני מקווה שהוא ימות... ומהר!
(ערפאת זתומרת
)

SpectroniX

New member
לא ידעתי שיש קליפ...

אני אחפש אותו, ובנושא עראפת, עדיף שלא ימות עדיין. אלא אחרי שנתנתק. למה אחרי שהוא ימות יתחילו הבלאגנים במיוחד בעזה ויהיה עדיף אם זה יקרה כשנהיה כבר בחוץ. אבל זה בטח לא יקרה והוא יתפגר בשבוע הקרוב.

למעלה