הי, זה לא היה בכעס../images/Emo12.gif../images/Emo140.gif
הפרצוף כועס פשוט היה הכרחי...אבל התגובה הייתה בנימה מסבירה ורגועה
ממ...הי, מה רע בנייקנים שלי?
אכן חבל שהקומונה לא פעילה...אך לא רבים מכירים ואואהבים את ונסה...אך לא נורא, היא גם ככה לא כזו מעניינת
אני לא חושבת שהמוזיקה שלהן דומה כ"כ, לדעתי ונסה עושה פופ קלאסי-רוק קל בוגר שכזה. בעוד שמישל מתמחה יותר בפופ-רוק קל אממ...די נערי שכזה(?) אם היית מתרגל קודם לדיסק הקודם של ונסה(be not nobody), היית מבין איזה שינוי דרסטי עשתה ונסה מהדיסק הראשון לשני. לא שזה רע, הדיסק השני די נחמד..פשוט לפעמיים המוזיקה צורמת באוזן ויש כזו שדי מרדימה, והלירק בחלק מהשירים נראה די כמו ירידה ברמה באיזשהו מקום...אך כמובן שיש שם שירים מצוינים. הסינגל הראשון WH מצוין לדעתי, וחבלשהוא לא הגיע לארץ...אני חושבת שהוא היה די מצליח. כמו כן יש את- Annie, San Francisco, Private Radio, C'est La ViePapa, שלדעתי הם השירים הטובים ביותר בדיסק, גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינת הלירק. ויש כאלה שהמוזיקה פשוט לא מתאימה וזה הורס לירקס מצוין. למשל AFTERGLOW, יש לו את אחד הלירקה הכי מצוינת שקראתי לאחרונה, אך לצערי המוזיקה שלו פשוט רצחה אותו! שז די עצוב...באט הו וואל! עם ונסה שמחה אז גם אנחנו שמחים? (נה, תמיד צריך להתלונן...נקווה שהאלבום הבא יהיה טוב יותר!) ואין צורך להתנצל, היא לא חברה או קרובת משפחה שאנימ כירה אותי אישית בכדי לתקוף מישהו שיורד עליה
בסך הכל פרצוף למוזיקה שאני נהנהת להקשיב לה