אני היחיד?

moshikgulst

New member
אני היחיד?

אני היחיד שמפריע לו שקהילת הקומיקס נמצאת תחת "בידור ופנאי" ולא תחת "תרבות ואמנות"?

effigy

New member
קהילת קומיקס בדף הקהילות

הקהילה מופיעה (אחרי דרישות רבות שלי): בפנאי ובידור (אמור להיות תחת תחביבים) תרבות ואומנות (אמור להיות תחת אומנות) וצעירים...

HackMachine

New member
אתה לא היחיד ידידי

גם אני שמתי לב לזה.. אבל אולי בכל זאת קומיקס שייך לבידור ופנאי.. אחרי הכל זה כמו לקרוא ספרים כשחושבים על זה. אני אישית הייתי שם את זה תחת שתי הכותרות אבל אני לא חושב שזה אפשרי במערכת של תפוז.

moshikgulst

New member
אם כבר הזכרת ספרים...

אז אני חושב שגם ספרים מקוטלגים תחת תרבות, לא? ולמרות שרוב המשתתפים נותים יותר לכיוון האמריקאי המסחרי הבידורי, אני רואה את הקומיקס יותר כצורת ביטוי גראפית וטקסטואלית ולא כבידור להמונים... אבל זו רק דעתי. לפי דעתי זה יכול דווקא להתפתח לדיון יפה: איך אנשים רואים ת´מדיום הזה? לאיזה כיוון אתם חושבים שהקומיקס יתפתח? איזה מגמות יתחזקו? איזה ייחלשו? האם המנגה ישתלט פה על הכל( כפי שמתחיל לדעתי לקרות בקומיקס האמריקאי), או שאולי יצוץ משהו חדש? ושאלת מיליון הדולר: האם הקומיקס הישראלי יצליח לעלות לגבהים (גראפיים או מסחריים) בסופו של דבר? תגיבו על מה שבא לכם, אני רק זרקתי כמה שאלות לאוויר...

טרקן

New member
קומיקס הוא אומנות שקשורה לפנאי

שני דברים שכלל לא סותרים אני חושב שהמגמה הכי בריאה היא זאת שיש בצרפת, בה אפשר להשיג קומיקס אירופי קומיקס אמריקני מנגה יפנית סינית קוריאנית בספרים ספרונים חוברות ואפילו בעיתונים היומיים

למעלה