אני היחיד.. שלא אהב את ההתבטאות של אריאל זילבר באומרו "אולי טוב שמת"?
O OrGAzmUs New member 2/8/04 #1 אני היחיד.. שלא אהב את ההתבטאות של אריאל זילבר באומרו "אולי טוב שמת"?
ש שמעונל New member 2/8/04 #2 למה להתעסק בזה? הבן אדם טעה טעות תמימה ולא התכוון לרע - בוא ללא נעשה מזה מטעמים.
I ilovelior New member 2/8/04 #3 בדיוק! הקהל , הלחץ , וכו' גרמו לו לפי דעתי להוציא משפט מטומטם.... לא צריכים לעשות סיפור.
ח חג ומועד ונופל New member 5/8/04 #5 הוא התכוון לביקורת על הקהל. אולי הוא התכוון לביקורת על הקהל שנזכר בו רק ארי שהוא מת. חוצמזה אין שום בעייה לדבר על מוות בחופשיות ולהביע דעות. הרי ברור שהוא לא שמח שמאיר מת, מאיר אריאל זילבר שניהם ידועים בפליטות הפה שלהם.
הוא התכוון לביקורת על הקהל. אולי הוא התכוון לביקורת על הקהל שנזכר בו רק ארי שהוא מת. חוצמזה אין שום בעייה לדבר על מוות בחופשיות ולהביע דעות. הרי ברור שהוא לא שמח שמאיר מת, מאיר אריאל זילבר שניהם ידועים בפליטות הפה שלהם.
ש שוש גדולה New member 5/8/04 #6 לא, אני הייתי בשוק ידוע שיש להם פליטות פה ואת אריאל זילבר אני אישית אוהבת רק כשהוא שר. כשהוא פותח את הפה מעבר לזה, אני מעדיפה לסתום אוזני ולעצום עיני.
לא, אני הייתי בשוק ידוע שיש להם פליטות פה ואת אריאל זילבר אני אישית אוהבת רק כשהוא שר. כשהוא פותח את הפה מעבר לזה, אני מעדיפה לסתום אוזני ולעצום עיני.