אני היחיד...

Jasper Jasper

New member
בהחלט לא היחיד

אני לא מבין למה פשוט לא לעשות פרומו כללי עם קטעים שכבר קרו,או לפחות לא לשים קטעים מרכזיים בפרומו ולשים פשוט קטעים קטנים שרק יספקו טעימה קטנה,ולא את כל המנה המרכזית.

Aviad1987

New member
בדיוק.

פתחתי על זה 2 דיונים כי אני מאוד רוצה שזה יגיע ליקי (או למישהו אחר שאחראי על הדברים האלה לצורך העניין). אני מבין שהפרומואים לעונה הנוכחית כבר מוכנים במלואם אבל תמיד אפשר להשתפר(!) בעונה הבאה

Jasper Jasper

New member
../images/Emo45.gif

אבל הפרומו האחרון ממש עצבן אותי.עכשיו אני יודע שהסצינה הזו תשודר,והייתי מעדיף לראות את הפרק ואז להיות מופתע כשזה היה קורה,כי זה נראית סצינה מעולה.ובאמת-לא היה גם צריך להראות את כולה

Aviad1987

New member
בתור אחד שראה את הפרק קודם

והיה מופתע - זה בהחלט היה שווה את זה! חבל שנהרס להרבה צופים =\

kalay

New member
בעצם הוא לא ספיילר

שהיה כתוב שאיאן מקבל החלטה חשובה הייתי בטוח שהוא יזכה בחסינות האחרונה ויצטרך לבחור את מי הוא לוקח לגמר.

TheCharm

New member
אני חושב אגב, שאחד הדברים

שהם הגורמים הכי עיקריים לתופעה הזאת, זה פשוט שאין השקעה. הפרומו מורכב מהלוגו של הערוץ, "בפרק הבא", סרטון מספיילר, כתובית הOC, סיום. מה היה קורה אם זה היה: הלוגו של הערוץ, "בפרק הבא", סרטון לא מספיילר בכלל מהפרק הבא - רק מפתה ומגרה [לצורך העניין: מריסה וריאן מתנשקים, לדוגמא], כתובית על הקטע [לצורך העניין: העניינים בין מריסה לריאן מתחממים, לדוגמא], כתובית הOC, סיום. טיפה יותר להשקיע, טיפה פחות להרוס.

MvP4

New member
לצערנו האינטרס של יס הוא

שנצפה גם בפרק הבא שבוע הבא... הרי ברור שאחרי פרומו כזה נצפה בפרק.. והם יודעים זאת לכן הם עושים את זה יותר סיכוי שנצפה בפרק הבא אם יהיה פרומו כגון מה שהיה .. מאשר אם היה פרומו של סתם ריאן ומריסה מתנשקים

Jasper Jasper

New member
לא יכלו לשים פשוט אז את הסוף

כשרואים את המשאית מתקרבת? ככה ההפתעה הייתה גדולה יותר.

mikmik000

New member
כן, או שהיו עושים משו כמו..

שרואים את קירסטן מסתכלת עם הפרצוף ההמום כזה ואז נגמר.. ככה זה גם טיזר מסוים, שרואים שהיא בוכה ועצובה, ורואים שהפלאפון נפל לה, אבל לא יודעים מה בידיוק היא ראתה.. לא היו צריכים להראות את המשאית והכל.. זה באמת הרס..

Tinty

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ממש לא.

לדעתי זו הבעיה היחידה בשידור הרכש של yes (אם לא כוללים את הסלידה שלי מסדרות CBS טיפוסיות, שקנו בyes).

Aviad1987

New member
מה זאת אומרת?

הם רכשו רק את נאמברס העונה. ולכל דעות היא מומלצת

Tinty

New member
|פיהוק| עוד סדרת משטרה של CBS...

תמיד חשבתי את yes כמשדרת הרכש החדשנית והחתרנית יותר בארץ. סדרות המשטרה, ובכלל (כמעט?) כל סדרות CBS חסרות תחכום, חדשנות (וכשאני כותב 'חדשנות' אני מתכוון לסדרות כArrested Development, DHW, Weeds, 24 וכו'. לא לסדרות משטרה שחוקות לגמרי, או לסיטקומים שמרניים, יבשים ורדודים יותר כ"מלך השכונה", "כן מותק", "ג'ואי", וכמובן "שני גברים וחצי"), יבשות, שמרניות מאוד ו'הולכות לפי הקווים'. אני מעריך רשתות שמנסות לחדש בלוח שלהן, בועטות במוסכמות, מעלות פורמטים מסקרנים ומעניינים. CBS לא כזו. CBS היא הרשת הגדולה היחידה בארה"ב שאינה מחזיקה בסיטקום דור שלישי (אם לא כוללים את נסיון המחטף המחליא של "כולם שונאים את כריס" המצוינת מUPN, שהעלתה את השנאה שלי כלפי CBS בכמה רמות נוספות). CBS הרשת היחידה בארה"ב שיותר מ50% (!!!) מהפריים-טיים שלה מוקדש לסדרות פשע ומשטרה. CBS עלתה על נוסחה שמוכיחה עד כמה גם האמריקאים טיפשים: 'CSI' הצליחה, וגרמה לכך שהרשת ריבעה (!) את הסדרה, הכניסה עוד שלושה ספין-אופים לפריים-טיים וגרמה לכל כך הרבה תוכניות משטרה ופשיעה לצוץ פתאום בלוח המשדרים (Numb3rs, אגב, היא אחת מהן). עדיין נשמע מעניין ומוצלח? תחשבו שקשת ראתה איך הצליחה 'כוכב נולד', וגרמה לכך שיצוצו 15 תוכניות שנראות כל כך דומות ל'כוכב נולד' בלוח המשדרים. ההבדל בין CSI לNumb3rs נראה בדוגמה כמו ההבדל בין 'כוכב נולד' ל'שרברב נולד'. נו, לא בא לכם להקיא? אני מקווה שהחבר'ה בyes יבחרו בפעמים הבאות לקנות זכויות לסדרות פחות שמרניות כ'סקראבס', 'כולם שונאים את כריס' (כבר של קשת, אבל מעולה כדוגמה), 'Kitchen Confidential', 'My Name is Earl' וסיטקומים רבים אחרים, שנחשבים לחדשניים ומוצלחים, כאלו שכיום אני מצפה מyes לקנות ולהריץ, כמשדרת הרכש הטובה בארץ. *הערה - כל הכתוב למעלה, נכתב מדעתי האישית בלבד, ואינו נכתב במטרה לפגוע באף אחד.

snier1991

New member
מה השנאה הזאת לcbs

תמיד כשרשת הצליחה למצוא משהו טוב היא קופצת על המציאה ומשבטת אותו אז נכון שהיו כשלונות משטרתים אבל בזכות זה קיבלנו סדרות איכותיות כמו ncisפשע מן העבר ועוד חוץ מזה בתקופת שיא הריאליטי למעט תוכניות משובחות כמו הישרדות והמרוץ למיליון בניגוד לפוקס שכל תוכנית שניה הייתה איזה ריאליטי זול או אי.בי.סי שכל תוכנית שניה הייתה סדרת חווה(בגלל התפרנים)

TheCharm

New member
אבל שים לב

פשע מן העבר, נראה לי סדרת המשטרה בין הטובות ביותר, היא של FOX ולא של CBS. CBS אולי הצליחו למצוא משהו טוב, אבל אף אחד לא הצליח "לשבט" אותו טוב כמו שפוקס הצליחה, כי למרות שפוקס היא גרזן ביטולים לעזאזל, היא פשוט... טובה.

TheCharm

New member
אה סליחה

קולד קייס היא כן של CBS. אין לי מושג מאיפה היה לי הרושם שהיא של FOX.

למעלה