אני הייתי אתמול בצגה וראיתי

אני הייתי אתמול בצגה וראיתי

מלא מפורסמים ופתאום אני עומגדת בתור ואת מי אני רואה את אמיר ושאלתי אותו אם אני יכולה להצטלם איתו אז הוא אמר שכן והצטלמתי איתו

אני נורא שמחה שנהנת חופיתוש../images/Emo9.gif

איזה כיף לך שראית את אמירוש הנסיך המושלם

גיא ומיכל מופיעים במרי לו

ואמיר ויעל עזבו. אבל ב25 ו26 במרץ גיא מופיע במחזמר ברנשים וחתיכות אז אמיר יחליף אותו במרי לו באופן חד פעמי ותאריכים אלה ומיכל תופיע כרגיל

mor sh

New member
טעות

אמיר פיי גוטמן עושה את כל ההצגות הקרובות של מרי לו! כל מרץ ת"א וכל אפריל ת"א!

mor sh

New member
בפתח תקווה יש רק ב16.3!!!

אין לא ב14 ולא ב15!! ומופיעים גיא ומיכל

liron500

New member
מרי לו!!!

יא..תספרי לי בבקשה איך היה כי אני הולכת ב-27 למרץ. יש סיכוי שאני יוכל לדבר עם אלה שמופיעים? עם מיכל אמדורסקי או אמיר? תחזירי לי בבקשה תשובה כי זה חשוב!!

הייתי בכמו בסרט ביום ה שעבר למי שלא

היה כדאי לראות חביב ביותר
.לא הלכתי בגלל אביטל אבל שמחתי לראות שהיא מופיעה שם ואגב יש לה תפקיד יחסית קטן וחבל על כך ופעם ראשונה שראיתי אותה בתפקיד הרעה
ואין מה לומר הבחורה פשוט משחקת מצוין.אחרי ההופעה אני וידיד שלי חיכינו לה ליד כניסת האומנים והצטלמנו אתה והחמאנו לה על המשחק הפעם היא כבר ממש זכרה אותנו ושאלה אותנו מה נשמע אתנו? ואם לא נבהלנו שראינו אותה בתור הרעה? לא הבנתי למה הייתה השאלה הזאת
.ואני גם הצטלמתי עם הראל מויאל שהיה מאוד חמוד ולא שחצן כמו שחשבתי ואגב הבחור שר מדהים
וגם לאביטל לא חסר אבל חבל שיש לה תפקיד קטן.לסיכום נחמד ביותר אני אנסה לצרף תמונה שלי ושל ידיד שלי עם אביטל.רק אל תחטפו שוק שתראו את התמונה הייתי די במצב צבירה של רצפה ורק רציתי לחזור כבר הביתה.התמונה תצורף מאוחר יותר ממחשבי הביתי אני יוצאת מהעבודה עכשיו

amitosh123

New member
לאביטל יש סולו

יש לה את השיר "עד סוף הקיץ" היא שרה אותו מהמםםםםםם D:

למעלה