אני הייתי באירלנד ואתם לא~!!

**Blue-Lagoon**

New member
אני הייתי באירלנד ואתם לא~!!

חיחיחי אה כן אני יודעת שאתן מאוהבות נואשות בווסטלייף, אין לי שמץ למה אז תדעו לכם שראיתי את ניקי שם ברחוב(יום אחרי ששמעתי שעה את הקישקושים שלו על הדיסק החדש ובלה בלה בלה) אירלנד מדהימה אבל הבנים שם לא משהו |:)

~WiCkEd_WiTcH~

New member
את כלכך טועה ../images/Emo31.gif

אני שהיתי תקופה באירלנד, והבנים שם מדהימים.... אלו דווקא הבנות שנראות על הפנים

**Blue-Lagoon**

New member
ממש לא...

הבנות מכוערות והבנים גם אבל תראי אם זה הטעם שלך... את גם בטח מאלה שחושבות שווסטלייף יפים... ורובם שם לא משהו...

~WiCkEd_WiTcH~

New member
נו באמת, את בטח מהתיירים האלה...

שראו רק את דאבלין ואולי את קורק... זה ממש לא מספיק. וכן אני חושבת שווסטלייף בהחלט נראים טוב, למרות שמארק לדעתי ממש לא מושך. (נו טוב גם בריאן...)

**Blue-Lagoon**

New member
ממש לא

הייתי בכל צפון אירלנד (קילרני, גלוואי, קרי ועוד לא זוכרת את כל השמות) וראית ממש אחד או שניים שנראו טוב אבל גם הם לא היו מדהימים מה לעשות הם פשוט לא יפים אני גם מכירה הרבה אירים שגרים פה והם לא משהו

ניקי בי

New member
אירים?

את יודעת, את צודקת. אני גם חושבת שלא כל האירים יפים. אבל זה בדיוק אותו דבר כמו ישראל, גם פה יש אנשים יפים אבל לא כ ו ל ם יפים... ואם נגיד, את הולכת ברחוב, הסיכוי שתראי אנשים ממש יפים הוא דיי קטן.

~WiCkEd_WiTcH~

New member
חהחהחה כלכך שמים לב שאת תיירת... ../images/Emo6.gif

אבל עזבי, כל אחד והטעם שלו

מושפעת

חיחי היית באירלנד?? יש!! ראית את ניקי?? יש!!! ניקי כרגע בשבדיה בהקלטות לידיעתך הרבה!! כיף לך היית באירלנד.... כמעט נולדתי שם (התפספס קצת ויצא בקולומביה במקום שם )אבל.. גרתי שם 6 שנים וכך גם כל המשפחה שלי!!!!! אז יאללה להרגיע קצת (רק קצת
) la gre

~WiCkEd_WiTcH~

New member
*אממ...* ../images/Emo12.gif

לא אומרים la gre, אומרים Le Gra... (והמבין יבין) אופס אבל מי אני שאשפוט מישהי שגרה באירלנד 6 שנים....? (ואגב, ניקי ממש לא בשבדיה כרגע, מיס איגן).

**Blue-Lagoon**

New member
תאמת

הוא לא בשבדיה אבל לא משנה וזה גם לא ממש מזיז לי יאללה זה יעבור לכן כולה ווסטלייף

למעלה