אני הייתי בעד קמיל

likilu

New member
אני הייתי בעד קמיל../images/Emo7.gif

קמיל תודו , הייתה הכי שווה! איך היא עזבה? מפגרים השופטים היא פשוט מהממת וטהיא באה לנצח לא לשחק משחקים ולהכיר חברות! כל הכבוד לה ! סתומיםםםםםםם

SiM GirL

New member
אויש....

גם כן מתנהג כמו איזה דפוק... קמיל היתה בעלת בטחון עצמי, מה שנכון נכון אבל היא גם חשבה על עצמה יותר מידי! ואתה עכשיו חושב על עצמך יותר מידי!

6565

New member
סוף סוף העיפו את קמיל!!!!!!!!!!!!!!

יאללה הגיע הזמן שיעיפו את המעצבנת הזאת!!! אה ומה הקטע שלה ושל יואנה?.. רבות-חברות-רבות.... וואי וראיתם מה יהיה פרק הבא?? וואי איך חבר של שנדי התפלץ עליה אבל ת'אמת היא צריכה להיפרד מהיצור הזה...

CaMiLlE15

New member
מסכימה עם "מכורה לפיתוי.."

"יצור"...איזה שיפוט! מאיפה את/ה מכיר/ה אותו?!?
קודם כל הוא אפילו לא מכוער,ושנית, גם אם הוא היה, אז הוא הופך ליצור??? ו"התפלץ עליה"?!? וואי וואיייייייי........היא שכבה עם גברררררר אחרררררר!!!!!!!!לעזאזל!!!!!!!! בטח שהוא יתפלץ עליה!!!!!!!!!! למה מה קרה?????????????? עם כל האהבה שלי לשנדי היא באמת קצת נסחפת בפלירטוטים שלה!!!חחח
ואחר כך עוד בוכה לו!!!
שתשלוט בעצמה!!!
קשה לפצח את שנדי....
מורכבת כ"כ....

oren456

New member
חחחחח יצור

אני כל כך שמח שקמיל עפה היא תמיד חושת רק על עצמה,הצחיק אותי איך שהיא אמרה אני נבחרתי מתוך 6000 בנות בלה בלה בלה . ואהבתי איך שטיירה חיקתה אותה. ואני באמת לא מבין את קמיל בהתחלה את לוקחת את יואנה איתך ואח"כ מלכלכת עליה מאחורי גבה? שונא אותךךךךךךך

כנ"ל../images/Emo60.gif

שנאתי את קמיל היא הייתה כזאת מגעילה...והיא בעצמה אמרה שהיא רק רצתה לנקום ביואנה ואגב אני חדשה

SiM GirL

New member
לא שהוא רשע או משהו...../images/Emo58.gif

כי הוא לא... במקרה הזה היא אשמה למרות שלי יש ציפיות ממנה (והציפיות שלי נכונות,
היא תשאר בפיינל ת'רי [בשלוש המועמדות האחרונות]), היא אשמה בגלל שהיא נסחפה ושכבה עם האיטלקי הזה או מה שזה לא יהיה... הוא פשוט לקח את זה קשה, זאת זכותו המלאה ויש אנשים הטוענים שזה מעשה נכון! הוא לא התפלץ עליה למרות שהוא קצת התאכזר, אבל לפעם הזאת נראה לי שמגיע לה!

אמרו בדיוק למה

זה לא בגלל שהיא לא היתחברה עם הבנות, עובדה היא נישארה עד עכשיו! העיפו אותה כי בתמונות היא מאוד מחושבת וזה משהו שלא צריך להיות שם! ובפגישות היא היתה מאוד חצופה ולא צנועה.

גוחגוח

New member
על קמיל

איכ קמיל הזאת!! בעע שנאתי אותה!! ואת קייטי!! בע
איך שמחתי אבל שגזרו לקייטי תשער והיא התחילה לבכות חעחע
הכי מושלמת מכולם זאת אפריל!! היא כל כך מיוחדת!! אחריה התר!! כמה שלמותת !!! וכל התוכנית התנקלו לה!! בעע עליהם!!
תשימו עוד תמונות של אפרילל!!

SiM GirL

New member
גמני חולה על אפריל../images/Emo70.gif

שיואו אני לא מאמינה סופסוף מישהו חושב כמוני! בשביל הפורום הזה אפריל היא אוויר רוח ברק וכל אלה כמו קמיל או שנדי - הן בולטות בכל הסיפורים שלהן וכמה מדברים עליהן (דברים טובים או רעים) אבל לאפחד לא אכפת שמץ מאפריל! טוב אז הנה כל מי שאני חולה עליה לפי הסדר: -אפריל -הת'ר -יואנה -ג'נאשיה זה לפי הסדר... למרות שגם שרה פ33ה אבל אני לא מרבה להסתכל עליה כי אני שוכחת... חיחי איזה סתומה אני...

אשו6

New member
קמיל גם

נראית כמו מקק באמצע חירבון (כנ"ל יואנה) בעע...

למעלה