אני היי בנטורל | לא עושה סמים בכלל

ZiV GiLbOa

New member
אני היי בנטורל | לא עושה סמים בכלל

רבותיי וגבירותיי היקרים, לאחרונה התחיל מאבק גדול למניעת השימוש בסמית תחת הכותרת: אני היי בנטורל, לא עושה סמים בכלל. בין השאר, הועלתה לטלוויזיה פרסומת ענק בה משתתפים מיטב אמני ישראל. בין היתר: צביקה פיק,רון שובל, אליסה שפרגה וחן אהרוני. כמובן שיש עוד רבים וטובים בואו, הצטרפו למאבק. איך עושים זאת? בסך הכל הולכים אחת מהחנויות- ארומה/ צומת ספרים/ bug מחשבים וקונים ב10 שקלים את השרשרת "אני היי בנטורל. אני מקווה להיות ביום ראשון בעל השרשרת הזאת לאות הזדהות. שתהיה שבת שלום ותעשו לי טובה, אל תעשו סמים!!

Sponge Bob14

New member
אה

מה ניסגר עם הדבר סמים הזה של בית ספר? קובי אמר לך מה זה בסוף?

מאשה!!!!!!!111 DDD:::: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

איך היה בניו-יורק? DDD:::: יש תמונות? ספרי חוויות! DDD:::: יום ראשון תבואי למאנצ'יז! חסרת לנו
התגעגענו (-:

אה O.O" ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

או שזה חוסר טאקט, או שאני פשוט טובה בלעשות פאדיחות... כן! אני טובה בלעשות פאדיחות ^^"

מספיק עם ההתבטאויות האלו !!../images/Emo46.gif

בפעם המי יודע מה - כבדו את חברותיכן ואת עצמכן ,ההתבטאויות האלו מיותרות.

נכוןנכון! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

~מחבקת את אורלי~ הכל מאהבה. נכון אורלי? ~מחייכת חיוך מאולץ ושטני ואומרת לאורלי בשושו: "חכי חכי, אחר-כך אני אקרע אותך" סתאם. באמת הכל מאהבה :)

Sponge Bob14

New member
חח את מזמינה אותי למאנצ'יז?

לא נראה לי..
בכול אופן, לא חזרתי, אני עדיין פה. יש תמונות בכמויות מסחריות.. ויהיו עוד המון. חוויות.. בינתיים הספקתי לצבור כמה, בעיקר שופינג חולני, ברודוואי שואו, סנאים :), החלקה על הקרח מוזיאונים וכאלה.. תודה נשמה!

אז רגע... ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מתי את חוזרת? O: כמה זמן את תישארי שם בחו"ל? הו מאשה! איך יכולת להפקיר אותנו ככה, לבדינו... בעולם קר ואכזרי? מלא ב... ב... אנשים שאין להם חיים ולכן הם חופרים בשכל לאנשים תמימים. (אני מבטיחה. אני אפסיק! באמת! שיט, זה לא עוזר >.>) חבר'ה! צריך לעשות מסיבה לכבוד חזרתה של מאשה לארץ! OOO::: אוי מיי
. את... א... היית בברודוואי?! OOOO:::::: נשמע שאת ממש מכייפת שם. בקיצור: כשאת חוזרת, תביאי איתך את השלל ואת התמונות (אלא אם כן צריך להשמין משאית או משו...) וי ווארי ווארי מיס יו! אנד יו אר ווארי ווארי חסרה טו אס! נכון?! T.T

Sponge Bob14

New member
חוזרת בעוד 3 שבועות..

חח כן, הייתי בברודוואי, מקום מדהים וכולם חייבים לבקר בו :). יאללה מסיבה, אני אבוא עם הבגדים החדשים שלי :) תעשו ביום חמישי, יהיה פאנן..

Dark Neko

New member
העיקר שאת מבלה את הזמן בכיף!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

תמשיכי להנות, נשמח לשמוע קצתXD.

למעלה