אני הילדה הכי עצובה בעולם
Help

lost in dark1

New member
אני הילדה הכי עצובה בעולם../images/Emo70.gifHelp../images/Emo70.gif

אני לא יודעת אם זה המקום לכתוב, אני בת 17 והלב שלי שבור לרסיסים אבל כמו שאף פעם לא היה לי, יש ילד אחד שפעם היינו מדברים באיי סי קיו (למרות שהוא היה בבה"ס הקודם שלי) ושם לא דיברתי איתו, רק מהחופש הגדול באיי סי קיו...והיינו בסדר גמור אחד עם השני עד שהתאהבתי בו וסיפרתי לו וגם התחלתי להציק לו ולשלוח לו מלא הודעות ואז הוא כבר לא רצה לדבר איתי והוא אמר לי שהוא שונא אותי וכל מיני כאלה בשביל שאני אעזוב אותו, וזה כבר ככה מתחילת השנה אני בוכה כל יום ואני יודעת שזה נשמע ממש סיבה שטותית לבכות על מישהו שהתאהבת בו דרך האיי סי, אבל בשבילי זה לא שטות ואני כל הזמן רוצה רק למות אבל אני מפחדת מיזה וגם אני לא רוצה שהמשפחה שלי תהיה עצובה (אם כי אני לא מבינה למה הם אוהבים אותי) אני ממש שונאת את עצמי ומתפללת כל יום שכבר אני אמות איכשהו בלי להתאבד כי רע לי, רע לי כל כך. כל בן שאהבתי אי פעם לא אהב אותי חזרה והבן הזה שאני אוהבת עכשיו אולי יש לי כזו אובססיה אליו שכל פעם אחרי כמה שבועות או חודשים אני שוב שולחת לו הודעה באיי סי קיו אבל הוא שוב מתייחס אליי בזלזול וכל מה שאני רק רוצה שיסלח לי ושלא ישנא אותי כל כך ואז אני כבר לא אציק לו יותר ואני ארגיש שלמה עם עצמי.זה הדבר שאני הכי רוצה בעולם כולו.פנים מול פנים בחיים אין לי אומץ לדבר איתו, אני גם בכלל לא רואה אותו אף פעם אלא אם כן אני באה לבקר בבה"ס הקודם אבל שם הוא גם עם החברים שלו ואני לא רוצה לעשות לו בושות ליד החברים שלו.אני כל פעם אומרת שאני אפסיק להשפיל את עצמי אבל אני שוב חוזרת על זה כי הוא לא מבין כמה רע לי וגם אם כן לא אכפת לו. אני חייבת למותתתתתתתתת כלום לא מסתדר לי בחיים האלה אני מרגישה שלאף אחד לא אכפת ממני חוץ מהמשפחה שלי שאם לא הם כבר ממזמן הייתי מתה, אני כל השנה הזו הייתי ילדה דכאונית ובלבלתי לאנשים בשכל שאני רוצה למות, אני תמיד הייתי ילדה דכאונית אבל השנה הזו במיוחד, אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מתמוטטת, אני כל הזמן בוכה בלי סוף...כתבתי מגילה אבל בבקשה מי שקורא את זה, תעזרו לי. מה אני אעשה? איך אני אגרום לו לסלוח לי

ברוכה הבאה

לאט לאט. לא צריך למות בגלל תקופה שהיא יותר קשה. כל תקופה כזו תחלוף ותתחלף באחרת. החיים משתנים. את הזכרת לי את השיר הזה של סי היימן: חצי עולם אוהב מישהו אחד. חצי עולם אוהב מישהו אחר. מאד קשה למצוא אהבה. ובמקום שבו מזלזלים בך- בטח שלא תמצאי אותה (את האהבה). יש לי שאלה: את אוהבת את עצמך? את חושבת שמגיע לך יחס טוב מבן שיאהב אותך? ועוד משו, על ההורים. למה את מרגישה שלא אכפת להם ממך? ראית משהו בהתנהגות שלהם שגרם לך להבין את זה? אולי תדברי איתם על מה שאת מרגישה.

lost in dark1

New member
אמממ...

חס וחלילה.להפך אני מרגישה שאכפת להם מאוד ממני ואני לא יודעת למה כי אני מקשה עליהם.אם לא הם לא יודעת מה הייתי עושה.הם נותנים הכל בשביל שאני אהיה מאושרת למרות שלא מגיע לי.. דווקא במי שאוהב אותי כמו המשפחה שלי אני לא מתייחסת כמו שצריך כאילו אני לוקחת את זה כמובן מאליו אבל אני אנסה לשנות את זה. אני לא רוצה למצוא אהבה, אני רק רוצה שידבר איתי שוב, אבל מישהו גרם לי להבין שהוא לא שווה את זה ואני כבר התייאשתי אז נראה לי שאני אפסיק לנג'ס לו...ואני מאוד מקווה שאני אצליח, כי כבר אין לי כח לזלזול הזה שלו. אני לא אוהבת את עצמי האמת, אני די שונאת, אבל עכשיו אני אנסה לשנות את זה כי יותר מידי בכיתי שנה שלמה והרסתי לעצמי את החיים, נראה לי שלא רציתי לצאת מיזה בכלל, אולי פשוט אהבתי לסבול
לא יודעת אני רק יודעת שאני אפסיק עם זה ואני אתחיל להאמין בעצמי ולאהוב את עצמי. וכן אני חושבת שמגיע לי יחס טוב, למה שאני לא אחשוב ככה?

אם תחשבי שזה כנראה לא נועד לקרות,

ותרפי קצת מהעניין הזה, יש סיכוי שיתפנו לך אנרגיות חדשות וטובות יותר, למצוא מישהו אחר. אם תעמדי בהחלטה שלך ופשוט תניחי לו ולעצמך, תחושת הכאב תרגע במשך הזמן. את לא תראי אותו, לא תדברי איתו, ולא תיצרי איתו קשר, והוא לא יכאיב לך ויפסיק בשלב כלשהו להעסיק אותך ולעניין אותך. לאט לאט תתחילי לשכוח ממנו ולהבין שהוא באמת לא שווה את כל המאמץ שלך. מחכה לך מישהו הרבה יותר טוב ממנו, את שווה שיאהבו אותך בפני עצמך, ושיהיה מישהו שיאהב אותך כמו שאת אוהבת אותו. רק תני לעצמך להיפתח לעולם, לדברים היפים שיש בו, לאנשים אחרים, ותראי שההרגשות הכואבות יוחלפו בהרגשות הרבה יותר אופטימיות ומשמחות. תרגישי טוב,

מצטרפת בחום לדבריה של יעל ארבל.

לקחת פסק זמן מהחיפושים והציפיות. לתת לדברים לזרום. להמשיך לבנות את עצמנו. בעת ההפסקה הזו מתחדשים כוחותנו. וגם הסביבה שלנו מבחינה בכך.. ורוצה בקרבתנו יותר. ואז.. מי יודע.. אולי עד אז תלמדי יותר על האהבה.. ואולי עד אז כבר תבחיני בה והיא בך.. וזה יקרה..
בהצלחה

למעלה