אני היפראטיבי! אז . . .

גריג

New member
אני היפראטיבי! אז . . .

מיצטער על הבלגן אבל קצת ציחצוחי לשון לא יזיקו --- אז ככה תרשו לי לרדת על כולכם( לצורך העינין) את לא מרגישים חבורת סבתות זקנות כשאתם מדברים על זוגיות כאילו זו חברה בפשיטת רגל שצריך לגרום לה לשרוד. או מטלה לכיתת חנונים סוג ב . איפה הנאה הכיף הרצון הרומנטיקה? ירים את היד מי שהיתחתן בתור פרויקט לאומי - אני מרגיש כאילו זה מן פירסומת נכה שתשכנע את כולם שמוסד הנישואים זה סוג של בית אבות. זה הגיוני ככה ---->>> כאילו ה` המציא את החופה והקידושין כדי לבאס ? (נא להגיב)

בסג

New member
היכן ראית

"שאתם מדברים על זוגיות כאילו זו חברה בפשיטת רגל שצריך לגרום לה לשרוד. או מטלה לכיתת חנונים סוג ב"?

גריג

New member
אני מצטט + -

‏``הקשבה . . `` . . . ``עבודה מתמדת`` . . . ``צומת לב`` . . . . ``רגישות`` . . . לא מזכיר לכם אחות שבאה לתת זריקה? איפה : ``אהבה סוחפת``. . . ``הדבר הכי טוב שקרה לי אי פעם`` ? . . . . מישו מבין מה אני מיתכוון?

נעמה92

New member
לא כתבתי לך על נוסחאות פלא בהודועה הקודמת שלך

אבל אני כן רוצה לענות לך עכשו, יש הבדל בין התאהבות לזוגיות, אז נכון שבעלי הוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, מה אני עושה כדי לשמר על ההרגשה הזו, אני רק יכולה להגיד לך שכל מה שכתבו כאן, ולפעמים גם שום דבר,

בסג

New member
לי זה לא מזכיר אחות שבאה לתת זריקה. ממש לא...

זה הדבר האמיתי.

אומנם אופייני להיפראקטיבי אבל בכל זאת.....

שאלת שאלה- ענו לך לעניין. לא שאלת "מהם הנישואין עבורך"/ הזוגיות/החיים ביחד.אם זו היתה השאלה- התשובות היו לגמרי אחרות לדעתי. בשביל מי שלוקח את החיים שלו ברצינות, ואת חיי הנישואין בפרט- אני מאמינה שהתשבות הנ"ל הם הכי אמיתיות שיש...

גריג

New member
לקחת את החיים בירצינות זה נורא/tapuzforum/images/emo70.gif

לא|/tapuzforum/images/emo35.gif

נורא מה?

נורא אחראי- למשל?

candy77091

New member
בכלל בכלל לא.

אם אתה חושב שלזוגיות יש תרופות פלא אז זהו שלא. זוגיות ונישואין הם הדבר הטוב ואנחנו רוצים לגרום לו להיות עוד יותר טוב. וזה ממש לא מזכיר זקנים-שם זה ההפך אין הרבה אפשרויות לשינויי מהותי ולהייטיב כבר את מה שאפשר..

גריג

New member
אבל . . .

אתם לא מרגישים שהנישואים במתכונת הדתית( והחיים ביכלל) פחות זוהרים פחות ניראים יפה פחות מרגשים פחות מושכים פחות . . . - מהמקבילה החילונית \\\\\\\\\\\\\ לימדו אותי שהחיים של עבודת ה` אמורים להיות לא פחות טובים ---> אני מיתכוון : הרבהיותר טובים בכל קנה מידה מחיים של הבל --> אני רוצה ךהרגיש את זה ולחוש את זה /tapuzforum/images/emo70.gif ויפה שעה אחת קודם .

מה נראה לך זוהר שם בחוץ ../images/Emo35.gif

50% גרושין עושה לך את זה? אולי אם תפרט אני אבין לפחות למה אתה מתכוון....

candy77091

New member
מה שאתה אומר אני אסכם במילה אחת.

בולשיט. מאיפה אתה יודע מה אנחנו חושבים? מאיפה אתה יועה מה אנחנו מרגישים? צר לי מאוד שאתה לא מרגיש את זה. אני מרגישה את זה בריבוע.בן זוגי נהייה יותר טוב אליי אחריי שהתחתננו מאשר כשהיינו רווקים,הוא קונה מתנות ,לא שוכח אף פעם להגיד תודה על כל מה שאני נותת לו, מעניק מעצמו המון.זה קיים אצל החילוניים?לא.זה נדיר אצל החילונים ,כן. אצלינו מקיימים "ואהבת את אישתך(בן זוגך) כמוך" שם זה לא קיים.אז אל תבלבל תשכל.

מעבר לניסוח הכל כך צורם ../images/Emo178.gif

הסיטגמות שלך ממש לא עומדות במבחן המציאות. ישנם חילונים עם זוגיות מדהימה אחרי עשרות שנים שאפשר רק לקנא בהם. וישנם כ"כ הרבה דתיים וחרדים שלבכות מלשמוע מה קורה...

candy77091

New member
חוץ ממילה אחת שבאמת הייתה מוגזמת

אני לא רואה משהו צורם בניסוח. אני כן חושבת שזה עומד במבחן המציאות,אחוז הגירושין שציינת אינו מהווה הוכחה לכך? השאלה היא לאיזה אידיאל אנחנו שואפים,לאידיאל שמצויין בתורה"שניים שהם אחד" או לאידיאל לוטה בערפל שאני רואה אצל חילוניים,מדוע אנשים מתחתנים שם?כדי למצוא את החלק השני?כי כתוב בתורה ?כי זה מצווה? אחריי שנעמוד על היססת והיסודות לשאלה הזו נוכל להבין את הזוגיות שלך. במשפחה שלי אנחנו שומרי המצוות מיעוט,אז אני חושבת שאני מכירה טוב מאוד את מבחן המציאות.אני רואה איך הילדים מתחנכים בשני המשפחות ואני רואה את הזוגיות.ואני לא חושבת שמישהו יכול לסתור את מה שעיני רואות.(כל אחד רואה מהמקום בו הוא נמצא)

למעלה