כשאומרות שאתה אנוכי כשהן בעצמן אנוכיות... :-D פאקצות...
L Lucifer LightBringer Well-known member 1/6/23 #1 כשאומרות שאתה אנוכי כשהן בעצמן אנוכיות... פאקצות...
dory30 Well-known member 1/6/23 #2 זה נקרא השלכה. כמו שאנרכיסטים מכנים מפגינים "אנרכיסטים". שיבדקו במילון מה זה ואז ידברו.
L Lucifer LightBringer Well-known member 1/6/23 #3 נכתב ע"י dory30: זה נקרא השלכה. כמו שאנרכיסטים מכנים מפגינים "אנרכיסטים". שיבדקו במילון מה זה ואז ידברו. לחץ כדי להרחיב... כל בני האדם אנרכיסטים... זהו טבע האדם!
נכתב ע"י dory30: זה נקרא השלכה. כמו שאנרכיסטים מכנים מפגינים "אנרכיסטים". שיבדקו במילון מה זה ואז ידברו. לחץ כדי להרחיב... כל בני האדם אנרכיסטים... זהו טבע האדם!
dory30 Well-known member 1/6/23 #4 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: כל בני האדם אנרכיסטים... זהו טבע האדם! לחץ כדי להרחיב... אני מסכים שאם לא היו חוקים מסודרים, היינו הופכים לכאלה.
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: כל בני האדם אנרכיסטים... זהו טבע האדם! לחץ כדי להרחיב... אני מסכים שאם לא היו חוקים מסודרים, היינו הופכים לכאלה.
L Lucifer LightBringer Well-known member 1/6/23 #5 נכתב ע"י dory30: אני מסכים שאם לא היו חוקים מסודרים, היינו הופכים לכאלה. לחץ כדי להרחיב... אנחנו נולדנו כאלה!
נכתב ע"י dory30: אני מסכים שאם לא היו חוקים מסודרים, היינו הופכים לכאלה. לחץ כדי להרחיב... אנחנו נולדנו כאלה!