אני הכי פסימית בעולם... אבל אולי קיימת תרופת סבתא להעלמת סימני מתיחה בעור?(מתפללת לנס...)
ל לולה המפתה New member 21/10/04 #1 אני הכי פסימית בעולם... אבל אולי קיימת תרופת סבתא להעלמת סימני מתיחה בעור?(מתפללת לנס...)
S smady a New member 22/10/04 #2 ממי תתפללי אולי יצליח גם לנו. לא לא אין אבל אפשר להקטין את זה בהתמדה של מריחת קרמים. ויש אומרים שמן עץ התה.
ממי תתפללי אולי יצליח גם לנו. לא לא אין אבל אפשר להקטין את זה בהתמדה של מריחת קרמים. ויש אומרים שמן עץ התה.
א אמא של נועה New member 22/10/04 #3 להבהרת סימני המתיחה ניתן להשתמש בשמן על בסיס פרופוליס. לי זה עזר להבהיר פסים שהיו בצבע ורוד והפך אותם לכסופים בהירים וגם מנע את הגירוי שלפעמים יש במקום (רגישות שכזאת).
להבהרת סימני המתיחה ניתן להשתמש בשמן על בסיס פרופוליס. לי זה עזר להבהיר פסים שהיו בצבע ורוד והפך אותם לכסופים בהירים וגם מנע את הגירוי שלפעמים יש במקום (רגישות שכזאת).
ש שרון שיאצו New member 22/10/04 #5 ??? אני מניחה שהיא התכוונה לאיזורים אחרים בגוף (בעיקר בבטן, שם כנראה היה תינוק, לא?)
א אמא של נועה New member 23/10/04 #7 תודה שרון ../images/Emo140.gif אכן, פסי מתיחה בבטן התחתונה. נו טוב, גברים...