אני המומה וחייבת לשתף גם פה
ביום שישי היתה מסיבה בגן של בר,נהוג אצלינו שמי שחוגג יומולדת מקבל
אחת מכל ילדי הגן, ומביא מתנה אישית לכל ילד\ה בגן. < ביומולדת של ברי קניתי לכל הבנים משחק של סולמות וחבלים,ולכל הבנות יומן זכרון קטן של ברציות.> ביום שישי היתה יומולדת בגן, הבנים קיבלו רובה עם חיצים....אז נכון ..תקראו לי פציפיסטית וואטאבר....אבל נראה לי לא בסדר לקנות לילדים בגיל 5 צעצוע שהוא כלי נשק, על אחת כמה וכמה שזה מסוכן עם החיצים (חצי וואקום). הודעתי לבר שבבית אני לא מרשה לו לשחק עם זה,אולי רק בחוץ ובכל מקרה בשום דרך לא לכוון על אנשים ובמיוחד לא לאזור הפנים. איכשהו הוא קיבל את זה אחרי התמרדות קלה. היום היתה שוב יומולדת,לילדה חדשה בגן,אני לא מכירה אותה או את ההורים שלה האמת... ההפתעה שכולם קיבלו זו שרשרת שחורה עם תליון בצורת סוג של גולגולת....פשוט נחרדתי ונדהמתי...מחר כמובן גם אביע את דעתי בפני הגננת (היא לא נשארת עד סוף היום,אלא מתחלפת עם הגננת של הצהרון). אני לא שפוייה? אני לא נורמלית? או שזה הם הלא נורמליים? אחרי זה מתפלאים שילדים אלימים....ובגיל 12 כבר חברים בכתות למיניהן,איפה נשמע דבר כזה? שרשרת עם גולגולת זה מחריד לטעמי,וכל שכן בגיל 5 ..... רק אני חושבת ככה? אני ממש המומה....
ביום שישי היתה מסיבה בגן של בר,נהוג אצלינו שמי שחוגג יומולדת מקבל
![](https://timg.co.il/f/Emo77.gif)