אני המומה ומזועזעת

אני המומה ומזועזעת../images/Emo46.gif

נבלה אחד, אילן אוחיון, אנס במשך 10 שנים ילדה של חברים שלו, החל מגיל 13 ועד גיל 23. היה קשה להוכיח את האונס, כי היא במצב נפשי קשה מאוד והחקירה שלה היתה בעייתית. בעסקת טיעון הנבלה קיבל 3(!) שנות מאסר בפועל ועוד 3 על תנאי, זה הכול. היה כתוב שהוא חייך עם הקראת גזר הדין. לחרדתי ראיתי את תמונתו היום. אני מכירה אותו
כמה חייכתי אליו, כמה סמול-טוק בזבזתי עליו, כמה חשבתי שהוא אדם טוב ו"רגיל"... אני נחרדת מעצם המחשבה שאני מכירה מישהו כזה. מנצלת את ה"במה" הצנועה הזו כדי להפוך כל חיוך שאי פעם חייכתי אליו, כל "בוקר טוב" שאי פעם השמעתי באזניו ליריקה. ממש קשה לי לישון הלילה...

הדר לצ

New member
ראיתי את הכתבה הזאת. פשוט איום

ונורא. גם בתמונה שלו הוא נראה כל כך "בסדר". ממש מכעיס!

yaelia

New member
עצוב לומר

אבל לרוב הם נראים כאלה 'בסדר'. אנשים רגילים שחיים במשפחות נורמטיביות ועושים את המעשים הרגילים שכל אחד עושה ועוד משהו. בני-טובים, מלח הארץ, בא ממשפחה טובה. רוב מעשי האונס וההתעללות המינית באים מאנשים שקרובים לנאנס/ת. בני משפחה, חברים, קרובים. זוועה.

daldan

New member
באמת מזעזע../images/Emo5.gif

מטריף אותי איך האנסים האלה מקבלים עונשים כל כך קלים. החיים של הבחורה נהרסו והוא ממשיך לחייך. לא מכירה את הסיפור ולשמחתי גם לא את האנס, אבל אני מאחלת לו שבכלא הוא יפסיק לחייך.

libi4

New member
מכירה את הנבזי הזה...??!!!!!../images/Emo128.gif

אני עדין המומה מהכתבה,היתה תו תעוזה ואומץ לעשות את מה שעשה....אבל היא...איך היא היתה כל כך סתומה לתת לו לעשות את זה ....איך???

גורבי

New member
מה זו האשמת הקורבן הזאת?

(רוצה רק לומר שלא קראתי את הכתבה - יש לך בסיס להאשמות האלה?) זה פשוט נורא, מצטרף למקרה מהשבוע שעבר, ועושה לי קשרים ענקיים בבטן ובראש. לא יכולה לכתוב יותר (בעבודה), אבל לא יכולתי שלא להגיב.

libi4

New member
תיקון טעות../images/Emo127.gif

לא מאשימה אותה רק תוהה ביני לבינכן איך....כל כך הרבה שנים זה נמשך?

daldan

New member
זה בדיוק משמעות הקורבן

מעשה כזה פוגע בבטחון העצמי ובדימוי האישי. את לא יכולה לדעת איך הדברים התנהלו ביניהם ותחת אלו לחצים ואיומים היא היתה. אני לא מרגישה שיש לי כלים וזכות לשפוט אותה. רק לנסות להבין את גודל הסיוט שהיא חוותה.

sugerbabe1

New member
זה קרה כי היא היתה תלויה בו

היא לא הבינה שהיא קורבן שלו, היא חשבה שהוא "המושיע" שלה. היתה כאן תלות שלה בו, שיציל אותה מידי אביה ובעצם הוא, הוא השטן שניצל אותה באכזריות.

אי אפשר לשפוט אותה

היא לא באה מבית תומך, מבין ורגוע, אלא מבית אלים וקשה. אבא שלה התאכזר אליה הרבה שניה והבחור הזה התנהג אליה כ"מושיע" שלה מאביה. הוא יצר בה כזו תלות, שעד היום היא לא מצליחה להתנתק ממנו, גם לאחר שהורשע. אי אפשר לשפוט ילדה בת 13, שסומכת בעיניים עצומות על בחור בן 23, ש"מציל" אותה מאביה ובו בזמן מנצל אותה בציניות כזו. היא ממש לא אשמה. הוא והוא בלבד האשם.

הגזמת לגמרי ומאחלת לך שלא תדעי

קצה קצהו של מקרה כזה. אל תשפטי עד שתגיעי למקום הזה.

ממש מעורר בחילה...

מזעזע איך מקלים ראש עם מפלצות כאלה וממש מגעיל לחשוב שמישהו שאת מכירה זה מפלצת בעור אדם.

sugerbabe1

New member
קלות הראש שבה הפרקליטות סוגרת

עיסקאות, מעבר לחוק ההתישנות שחל על התיק יש עוד כמה שנים שבהם הנאשם עוד המשיך לאנוס את נ' למה לא שפטו אותו על אותן שנים? מה מיהרה הפרקליטות לחתום על עיסקה? זה מקומם ומרתיח אותה בחורה נאנסה בשנית שנאלצה להסכים לעיסקת הטיעון עם הפקרליטות. כמה כואב, חיי הילדה נערה הזו ישארו סגורים במחלקות פסיכיאטריות, ואילו החלאה עוד יצא לחופשי(עוד הרבה לפני שיישב שנתיים), וימשיך את חייו.

ממה שהבנתי עסקת הטיעון נסגרה

בגלל שהיה קשה מאוד להוכיח את האשמה, כי העדות שלה הייתה לא עקבית, בשל מצבה הנפשי הקשה. הוא גם (את זה אני יודעת בדיעבד) גרם לכך שיופצו עליה שמועות זדוניות במיוחד שהיא דלוקה עליו ולכן החליטה להרוס את משפחתו ועוד...

sugerbabe1

New member
הוא מעולם לא הכחיש את המעשים

הבעייה היתה המצב הנפשי הגרוע שלה. זה עשה להם חיים קלים. אני עדיין חושבת שאילו פסק הדין היה ניתן ע"י השופטים ללא התערבות הפרקליטות, גזר דינו היה חמור הרבה יותר.

T noki

New member
האיש הזה חלאה אמיתית

מערכת המשפט בארץ בכל פעם מכעיסה אותי מחדש. איך החלאה הזה קיבל 3 שנים? הרי הוא ישתחרר אחרי שנתיים מקסימום, והילדה המסכנה שסבלה ממנו כל החיים תמשיך לחיות בגהינום. הסיכוי שלה לחיים נורמליים עם בן זוג, משפחה, חיים ללא הפרעות אכילה וללא נסיונות התאבדות, תרופות ודיכאון הוא קטן. הרי מבחינתה זה כמעט כמו גילוי עריות - אדם שהיה בשבילה תחליף אב. ולטעון מצידו שהיא רצתה בכך? היא היתה בת 13... ילדה קטנה. פשוט בן אדם מחליא. הלוואי שיקבל את גמולו בדרך אחרת, כי את העונש שלו ממדינת ישראל הוא לא קיבל. מקווה בשבילה שבכל זאת תצליח לשקם את עצמה, מחזיקה לה את כל האצבעות שאפשר. אח"כ מתפלאים שנשים ובנות ובכלל נפגעי תקיפה מינית לא רוצים להתלונן ולהעיד. בשביל מה? לעבור את כל ההשפלה הזו שהיא בוודאי עברה במהלך המשפט כדי שהוא ישב דקה וחצי בכלא? רק אם יהיו עונשים מרתיעים במערכת המשפט בכלל ובפשעים על רקע מיני בפרט, לנפגעים/ות יהיה מוטיבציה להתלונן למרות הטראומה הקשה שעברו. ועוד משהו - על עברות מין בגיל הילדות לדעתי לא צריך לחול חוק התישנות. על כל המעשים שעשה לה מגיל 13 ועד 18 - זה בעצם "נמחק", "לא נחשב"... כי חל על זה חוק ההתישנות. לא משנה למערכת המשפט שלפעמים רק בגיל 30 או אפילו מאוחר יותר הנפגעת מסוגלת בכלל להביא את עצמה להעיד... וזאת לפעמים אחרי טיפולים נפשיים של שנים ותהליך ארוך וקשה שהיא עוברת. אז בעצם מוחקים מבחינתם את כל מה שנעשה. אם היו מחשיבים את העבירות שנעשו בה לפני גיל 18 אולי לפחות החלאה היה מקבל יותר שנים בכלא. אני מתנחמת בעובדה שהרבה אנשים ראו את תמונתו, זיהו אותו, והוא ישלם לפחות את המחיר החברתי.

למעלה