אני המומה מעצמכם...

אני המומה מעצמכם...../images/Emo3.gif

פה זה פורום פינק פלויד.. ועוד אחד שמכבד את עצמו (?) ולא טרחתם להזכיר, אפילו לא לשבריר של שניה.. את היומולדת של המתופף הגאון ניק מייסון? בושה וחרפה
אבל...טוב, לפחות נפלה בחלקי הזכות להודיע על זה ראשונה
אז..מ-ז-ל-ט-ו-ב ליומולדתו ה 58(!!!!) של אחד המתופפים המוכשרים שקמו... [טוב, אני לא טובה בברכות..אז עדיף שאפסיק לפני שאעשה צחוק מעצמי
] קדימה..שירשור ברכות

RogerW

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo145.gif../images/Emo88.gif

CaerBannog

New member
פשש, מזל"ט

ולטעמי אחד הפתופפים המוכשרים שקמו הוא לא, אפילו ממש לא, אבל הוא בהחלט אחד הכי יצרתיים

malolds

New member
אני כן זכרתי

אני עורך כל יומולדת של חבר פינק פלויד איזה משהו מיוחד, אולי אכילת פרוסת עוגה אפילו. ולפרדי מרקיורי אני מדליק נר!

Nir of GondoliN

New member
מזל טוב!

אבל.. עד כמה שאני אוהב אותו אני חושב שהוא החולייה החלשה בלהקה.

CaerBannog

New member
לא מסכים

בהתחלה האשמתי אותו, עד ששמעתי את סוסרפול, אח"כ את רייט, ואז גילתי שהוא כתב את הגרייט גיג, את סאמר 68, אז גם אותו לא ווטרס וגילמור זה בטח לא, ופשוט הגעתי למסקנה, שכל אחד בלהקה הזאת היה מצויין, והם מאוד השלימו אחד את השני, לפחות בתקופות שלפני ההשתלטות העויינת מצידו של האוחז בבס בשליטה של מייסון בתופים בשנים מאז סוסרפול אד דרעק בערךל, היא מדהימהף הבחור יצרתי לגמרמה שעשה את הלהקה כ"כ גדולה, לדעתי, היא העבודה שלא היתה חולייה חלשה NP- alan´s psychdelic breakfest

Nir of GondoliN

New member
בהסתכלות הסטורית על גבי תקופה ארוכה

אפשר לראות שרמה של המוזיקה של מייסון הכי פחות יציבה - גאונית לפרקים ולרוב ממוצעת. אבל זו רק דעתי

Jam Head

New member
מזל טוב ניק !

לא מסכים תאמת , מייסון מתופף די בנאלי , לא חידש יותר מידי עוד מתופף אחד.

CaerBannog

New member
אני חושב שזה מהסיבה הפשוטה

שבשלבים מאוחרים יותר לא נתנו לו להתבטאות, יענו הקטע תופים בסוסרפול, זה פשוט אדיר, אין מצב שמישו שמוציא משו כזה, הוא "סתם עוד מתופף", בכלל, התיפןף שלו בתקןפה ההיא, שאפשר לשמוע אותו בהמון קטעים מהופעות חיות בעיקרף הוא יצרתי בטירוף, אין כזה דבר להקת רוק פסיכשדלי בלי מתופף יצרתי, פשוט לא קיים.... (ועם כן, היא מעפנה)

ArNoLd LaYnE

New member
ראאסמי צודקת

מזל טוב ניק ודרך אגב אני אדבר אלייך רגע למרות שאתה לא כל כך שומע אותי אני כל הזמן רואה את ההופעה בפומפיי ואני מת לשאול אותך משהו כבר שנים! מאיפה השגת את החולצה המגניבה הזאת עם הפרפר היא כל כך יפה!

למעלה