אני המומה!

אני המומה!

אני כבר שעתיים בפורום הזה... בחיים לא ראיתי עוגות מקסימות כאלה אבל איך לעזאזל <סליחה
> עושים אותם? ומה זה כל החומרים האלה שאתם מדברים עליהם.... אני מרגישה כל כך טיפשה אפילו לשאול .... פשוט מדהים!!!!!
 

DOLPHINREEF

New member
../images/Emo24.gif כנסי למאמרים ותביני הכל../images/Emo19.gif

וכמובן אם יהיו לך שאלות אנחנו כאן לעזור לך...
 

brownie65

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

תרגישי חפשיה לשאול כל מה שאת רוצה לדעת, בדיוק למטרה הזו הוקם הפורום הזה! החומר העיקרי שאנחנו עובדות איתו נראה בצק סוכר - זהו חומר שמרקמו קצת דומה למרציפן, אבל הוא לבן וחלק יותר ממנו. אפשר להכין אותו לבד, אבל רובנו ככולנו קונות/ים אותו מוכן בחנויות לצרכי אפיה. בצק הסוכר משמשל לציפוי העוגה ולקישוט עליה, אם בפיסול, עיצב בחותכנים וכו'. תוכלי לקרוא עוד כאן, ואם יהיו לך עוד שאלות (ומן הסתם - יהיו...) - אנחנו כאן ונשמח לענות!
 

t a l talim

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

מצטרפת להמלצות... תציצי במאמרים, בגלריות, בקישורים... ואנחנו פה להסברים נוספים!
 

t a l talim

New member
אולי בציור על עוגה?

יש מאמר מצוין אשר מסביר, שלב אחר שלב ציפוי וציור על העוגה. כמובן שהקל ביותר הוא להגיע לסדנא וללמוד, אך ניתן גם להתחיל לבד, לנסות, לשחק ולהבין את החומר הנפלא הזה- בצק סוכר.
 

michahz

New member
עוברים בגלריות (גם בפורום מתקדמים)

ומקבלים רעיון.(את רוצה מצוייר? מפוסל?) קונים בצק סוכר וצבעים מתאימים (לפחות צבעי יסוד: אדום צהוב כחול, אפשר גם שחור לבן.) אופים עוגה. מקררים. לשים ומרדדים את הבצק ומצפים את העוגה. ואז התוספות , ציור, דמות פרח, חותכן... וכו'. יש כאלה שבהתחלה רק עובדים עם הבצק (כמו עם פלסטלינה) ומזה ממשיכות הלאה... כשיש רעיון כללי יותר קל לנו לענות על שאלות.
 

brownie65

New member
נדמה לי שבשוק יש חנות שנקראת

"הכל לאופה וגם קפה". את זקוקה בראש ובראשונה לבצק סוכר (RFM), צבעי מאכל וקורנפלור.
 
אני לא יודעת למה כל הזמן ממליצים

על החנות הזאת? המגוון שם מאוד מאוד מצומצם, היעוץ מאוד לא מקצועי, הגישה לא נוחה (אלא אם כן את במילא "עושה שוק"). בקיצור - לא ממליצה. יש את פרטי טיים בקניון ישראל בתלפיות. נקי, נעים, מרווח, מבחר. בקיצור - מומלץ. יש גם הנחה לחברי הפורום. ושיהיה בהצלחה!
 
למעלה