אני המכור -לאינטרנט היחיד בארץ

e_magine

New member
אני המכור -לאינטרנט היחיד בארץ

אני מכור לאינטרנט. מכור, וזה לא צחוק. אני בן 40 ומשהו, עורך דין, נשוי, יש לי ילדים, ואני מכור לאינטרנט. אני גולש בלי סוף והדבר משבש את חיי. אני נהנה מזה כך שאני לא ממש רוצה להיגמל. כי מי רוצה לוותר על טעם החיים? מה שאני כן רוצה, זה להכניס את האינטרנט שבחיי, למימדים סבירים. לפני זמן קצר החלטתי שאני רוצה להקים ולנהל פורום. אחד הפורטלים הגדולים התעניין, אך בסוף החליט שמקומי לא שם. אחר בכלל לא ענה לפנייתי. החלטתי ללכת בדרך יותר קשה אולי, אך גם פחות מחייבת. לפתוח לבד פורום שיעסוק בהשפעת הגלישה על חיינו, וגם בהתמכרות לגלישה באינטרנט, לפתוח את זה לבד, בשרת שמארח פורומים ללא צנזורה, ללא חקירות ושאלות, ללא תהליכים ובירוקרטיה. וזה מה שעשיתי. היות ואני לא מקצוען אינטרנט, אלא רק גולש כבד, הסתבר לי שלפתוח את הפורום זה קל. גם לצקת לתוכו תכנים זה קל. מה שקשה הוא להביא מבקרים. אם אין מאחוריך איזה פורטל או איזה גוף שמפרסם אותך, רוב הסיכויים שלא יידעו בכלל שאתה קיים. אז יעצו לי גם לפתוח אתר. למעשה מה שמעניין אותי כרגע הוא לנהל את הפורום. האתר הזה בינתיים אינו אלא דלת כניסה. אולי בהמשך יתווספו גם חומרים אחרים. אז בינתיים אתם מוזמנים לפורום. מה שאני מחפש בעיקר הם המכורים לגלישה והמשתמשים הכבדים, אולי כאלה שחושבים שלחיות היום בלי אינטרנט זה כמו לחיות בלי חשמל. זה אפשרי אבל קשה מאד. אז בואו נדבר על זה. e-magine http://planet.nana.co.il/rod

alexsam

New member
אבל.......

יכולת לנסות לפתוח פורום כאן ב``תפוז``. יש המון אנשים עם רעיונות מקוריים ואנחנו בחלקם הגדול מאשרים להם.

למעלה