אני המלך בטאקי!

yanivtr

New member
אני המלך בטאקי!

אנייייייייייייי! אני אני אני אני ורק אני!!!!!!!!

קטנה15

New member
../images/Emo46.gifאמאאאאאאאאא כסעמק

כססססעמק טוב?! חחחחחח עיצבנת אותי כול השבוע את באה לאיי סי אני שואלת אותך מה קורה...את אחרי זה את אומרת לי איך את?טוב עפתי...חחחחחחחח גרררררררר תדברי איתי קצת אני לא עד כדי כך זיינת שכל:( אני ואלון קמנו מוקדם במיוחד בשביל לספר לך ששוב התחתנו!!! גרררר עיצבנת אותי ועכשיו נרגעתי.............................. ............................................... אז עכשיו אפשר לאמור לך..... אני ואלון חזרנו:)

חחחחחחחח אמא עסוקה אני

מז"ט נישמתי שלי ! אלוןןןןןןןןןןןן שמור לי על הילדה.. תדאג לה, תאהב אותה, שלא תעבור חצי שעה בלי שאמרת לה שהיא הדבר הכי יקר לך בחיים האלה!! שלא תקח אותה כדבר מובן מאליו, שלא תזלזל בה , אפילו לא ע"י דיבור !! תאהב אותה, אבל תזהרו.. חיחיחי * כחח אמצעי מניעה כחח * המון בהצלחה לכם ! ש ב ת - ש ל ו ם א ו ה ב ת - א ת - ה מ ל א ך - ש ל י

קטנה15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמא! תרגעי אני בידיים בטוחות-אמא שלו פולניה חחחחחחחח שיט זה לא ממש ידיים בטוחות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי ניסיון טוב עם אמהות פולניות...חחחחחחחחחחחחחחחח זה בסדר...הוא בידיים ממש טובות....לי יש אמא פרסית וטריפוליטאית(דאאמממ זה קשה לרשום את זה...) מה גם שההורים הביולוגים מתים עליו אז בכלל טוב לנו.... :) תמסרי למלאך שאני מתה עליו המון ושחסר לו אם אתם לא באים למומולדת שלי ושהתחתנתי......... :) וזהווווווווווווו מתים עליך אמא *וחמות*

קטנה15

New member
*המומה* יו!!!

טוב נו למה ציפיתי בתור טריפוליטאית(גאדדד מפעם לפעם זה יותר קשה לרשום את המילה הזו!!)הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות עם הידיים זה קובות:) *יו אמא בא לי גונדי...תתקשרי לסבא!*

חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה גונדי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת יכולה לכתוב "טריפו.." חיחיחי ככה צחי היה קורא לי בחצי שנה הראשונה, עד שזה הפך ל"מורנדה".. :) שבוע טוב

קטנה15

New member
אוי מיי פאקינג גאד

פרסית ולא יודעת מה זה גונדי?! קובה של פרסים..יווו הדבר הכי טעים בעולם *אבא שף כן כן....*

חחחח טוב לדעת :)

אני מכירה מאכלים טריפוליטאים, כי אמא טריפו... אבא הפרסי.. והוא לא חי איתנו, ככה שמהה אין לי מושג...חוץ מהמרק המדהים של הפרסים שאין לי חצי שמץ איך קוראים לו , אני לא מכירה מאכלים.. עכשיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לה לה לה לה לי לי לי לייייייייייייייי כולם לשיר איתייייייייייייייייייייייייייייייי לרחאךןקחכשץךכחרךןאוקחכדךקלחכך'קדןאקןודגלחהדגךןאוקדדקןוא ךדגלחאךקשןאו'קןאחדגליעדךןקאך'קו מורנדה????????????????. אעעעעעעעעעעעעע???????? דיי!!!!!!! את קודחתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא רוצה דיי! אבל את קודחת, קדחי במקום אחר מה קודחת? מה אני שיפוצניקית?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא,את סתם עמה אני לא את כה אני לאאאאאאא את כההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאא כהההההההההההההההההה שתקי ביי

למעלה