אני המרגיעה הלאומית זקוקה להרגעה

קורל ו

New member
אני המרגיעה הלאומית זקוקה להרגעה

בני בן ה10 וחצי ניגש אלי לפתע ומספר לי שנפוח לו בקו המפשעה בצד ימין. בדקתי והוא צודק. הבלוטה (או כך אני חושבת) נפוחה יותר מצד שמאל. ניכנסתי לפורום רפואת ילדים אך לא ממש מצאתי תשובה מיידית ולכן אני עכשיו כל כך חרדה..למה נפוח לו שם? ממה זה נובע? אם מישהו פה יודע משהו על זה אשמח לקבל תשובה מידית...אגב, חלקכם מכירים אותי..לפני חצי שנה סיימתי טיפולים/הקרנות וכו' בענין סרטן השד..(לא גנטי) שעברתי..מפה באים החרדות...אני פוחדת, מוכנה לקבל בחזרה את המחלה ורק שבני יהיה בריא ושהכל יהיה טוב..עד יום ראשון אני צריכה לחכות לרופא המשפחה כי כאמור היום יום שישי בערב...אוףףףף איזה בעסה!!

כל תשובה

שתקבלי כרגע, שלא כרוכה בבדיקת רופא של הבן שלך, לא תהיה מספקת. אם יש לך דרך להפחית חרדה, אני מציאה שתעזרי בה. זה רק עוד יום, אבל ברור שבמצבים האלה עוד יום עובר ממש לאט. ואל תשכחי - לפני סרטן יש עוד כמה מחלות קטנות שאפשר למגר עם אנטיביוטיקה או דקסמול. כנראה שאחרי סרטן נורא קל לשכוח את זה. אז אני מזכירה לך, לפני שאת ככה מתנדבת שוב לקחת עלייך הקרנות וכימו. אז מחר (זתומרת כבר היום) - ים, פיקניק, עפיפונים וכל דבר אחר שיעביר את הזמן מהר ובכיף. וכמובן, דיווח אחרי הביקור אצל הרופא.

מיליתו

New member
צריך לחכות

באופן כללי הוא מרגיש טוב? יש לו חום? אובדן תיאבון? הזעות? הסיבה שאני שואלת היא לא לתת איבחון, אלא להראות לך שכל הסימנים האלה, שמעידים על סרטן, מעידים גם על שפעת... חכי ליום ראשון ותראי מה קורה.

תמר 26

New member
זה נכון../images/Emo70.gif

לפני שאבחנו אותי חשבתי שיש לי איזה שפעת כרונית שלא נגמרת
קורל, אני שמחה לקרוא מהודעת ההמשך שהכל כנראה בסדר איתו. יום טוב

קורלי חמודה , אל

תכנסי ללחץ, נפיחות במפשעה עדין לא אומר מה שאת חושבת, חס וחלילה. אני לא רופאה, אבל כדי להרגיע אותך, ישנן הרבה סיבות שיכולות לגרום לנפיחות במפשעה כמו לדוגמא: למיטב ידיעתי נפיחות במפשעה נגרמת גם כתוצאה של זיהום, כמו זיהום בדרכי השתן וזיהומים אחרים שניתנים לטיפול באנטביוטיקה. בכל מצב של זיהום כלשהו יש התנפחות של בלוטות הלמפה השייכות לאותו איזור, ואם יש כאב בטן, גם כאבי בטן יכולים לגרום לנפיחות במפשעה אם הכאבים נגרמים כתוצאה מזיהום. יכול להיות נפיחות במפשעה עקב בקע מפשעתי. אל תשדרי לבן שלך שאת בלחץ למרות שזה מלחיץ, כי אנו נמצאים במצב מלחיץ, התוצאות שהמחלה הזו השאירה בנו. אני מציעה לך לצאת לטייל עם הבן או ללכת לים/בריכה, כמו שציפורלילה כתבה לך, כדי להרגע, אפשר לקנות לו משחק שיעסיק אותו קצת כמו משחק מחשב, שיוציא אותו מהמחשבות, תשדרי לו עסקים כרגיל וכמובן ללכת לרופא מחר על הבוקר, לבירור והמשך טיפול. תזכרי שאנחנו אוהבים אותך פה, אני שולחת לך מסר יקירתי. נשיקות, אוהבת אותך מאוד מיכל (

נאן

New member
היי קורל

היי לא יודעת לאיזה קופת חולים את שיכת אבל יש שרותי מר"מ גם בשבת ואם משהו דחוף שולחים למיון. אם זה בגדר דבר שלא סובל דיחוי גם במחלת ילדים וגם בכל מחלה. אין מצב כזה שאין לקבל טיפול בגלל שזה יום שבת. אני לא מתיחסת לסימפטומים כרגע. אני מתיחסת לזה שאולי צריך לקבל טיפול ויש דבר כזה גם ביום שישי וגם בשבת. נאן

למעלה