אני הפסדתי מלא פרקים מתשוקות ואני..

jazinka

New member
אני הפסדתי מלא פרקים מתשוקות ואני..

לא מבינה משהו... איב יודעת כבר שצ'אד הוא הבן שלה?

jazinka

New member
אז למה היא תמיד שאלה את האיש הזקן,.

(שכחתי איך קוראים לו) שהחזיק את הפסלון של הציפור, מדוע הוא חושב שהיא צריכה להרחיק את הבנות שלה מצ'אד. (היא הרי ידעה שהוא יודע את האמת עליה)

Bow Wow2004

New member
יופי תראי מה עשית, אוף..

עד ששכחנו לגמרי מהב.ס. היית חייבת להזכיר אותו? את לא יודעת מה עברנו בגללו. כנסי לארכיון ותראי. בכל אופן הב.ס. מת ואפילו לא מגיעה לו אזכרה. ברך שפטרנו. ולנושא עצמו: כל עוד איב שולחת לאורוויל (הזקן ששכחת את שמו) מעטפות עם כסף, הוא סותם את הפה.

jazinka

New member
מה?!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

הלכתי לארכיון ואמנם לא מצאתי על מה דיברתם שאסור להזכיר אבל מה שכן ראיתי ולא האמנתי ...זה על האנק!!! מה קרה איתו (כניראה הפסדתי יותר מידיי) לא הספקתי לקרוא הרבה כי הייתי המומה אבל הצלחתי להבין שהוא היה בכלא ושפילאר רוצה אותו, זה נכון? אני מקווה שלא הבנתי מה שקראתי כי זה ממש לא נשמע לי הגיוני...

moran14h

New member
טוב! אז היא לא יודעת!

חשבתי...קורה לפעמים שבן אדם טועה.. אז מה? היא לא יודעת שצ'אד הוא בנה (אם בכלל)?

מאיפה לה לדעת../images/Emo35.gif

למה אתה סתם אומרים שטויות
:[

Bow Wow2004

New member
בטח שהיא יודעת!

עברנו על זה כבר מאה פעם. איב יודעת שצ'אד הוא הבן שלה - היא רק לא רוצה לספר כי צ'אד הוא גם הבן של ג'וליאן ואם מישהו ידע על זה... זה הסוף של איב!

python 4

New member
בטח שהיא לא יודעת!

לא יודע למה, אבל שאני יסכים איתך במשהו?

הצילצול

New member
היא לא יודעת וזהו!!!

אם היא הייתה יודעת היא לא הייתה שואלת את ארוויל הזה למה להרחיק את צ'אד... היא לא יודעת שהוא הבן שלה.. היא פשוט רוצה להרחיק אותו מהבנות שלה כי הוא טיפוס כמו ג'וליאן שהיה בצעירותו כמו שאיב לא הכירה את משפחתו כך וויטני לא מכירה את המשפחה (מכירה רק את האמא אבל היא לא יודעת שהיא איב אמא שלה המאמצת) של צ'אד וזהו זה הסיפור..

אבל זה לא ממש הגיוני

כי איך היא לא יכולה לדעת?? פתאום מגיע איש שבמקרה קוראים לו צ'אד האריס (שם שהיא בחרה) ובמקרה אין לו הורים.... אבל הקטע שהיא חושבת שהבן שלה מת....? או שכשהיא שרה "מי בייבי'ס גונ" היא כאילו התכוונה לזה שהיא מסרה אותו...???

python 4

New member
היא קראה לו צ'אד האריס?

עד כמה שאני הבנתי קריסטל קראה לו ככה על שם אבא שלה. אני הבנתי שאיב מסרה את התינוק לקריסטל והיא מסרה אותו לאימוץ. כל הנושא תמוה לגמרי. אגב, זה שהיא שאלה את אורוויל למה הוא אומר שצ'אד צריך להתרחק מבנותיה לא אומר כלום - הסדרה הזו זו לא בדיוק סדרה אמינה ששומרת על עקביות, כלומר יכול להיות שיום אחד נגלה שאיב באמת ידעה כל הזמן על צ'אד, והתסריטאים פשוט הניחו שנשכח עד אז את המקרה עם אורוויל. בדיוק כמו העובדה שאחת "האחיות" של אית'ן עברה ניתוח לשינוי מין.

jazinka

New member
אם היא הייתה יודעת שזה הוא

היא לא הייתה מתייחסת אליו בצורה כזאת, היא הייתה אומרת לבנות שלה להתרחק ממנו בצורה כזאת שהוא לא ידע, הרי זה ידוע שאיב היא אמא טובה והתינוק שהיא "איבדה" היה חשוב לה מאוד, אם היא הייתה יודעת שזה הוא היא הייתה גם מתייחסת אליו בהתאם.

למעלה