אני הצלחתי להיכנס הי מה מצב לכולם שם שלי עידו
ג גילתוש! New member 26/7/01 #4 מה ללמד אותך?? כאן אין לדבר בפרטיות!!! אם אתה רוצה להוסיף משהו דוגמא: עושים: תחלץ על "סיימלים וסימנים לתוכן ההודעה. אם ראית אותי ביאיסיקיו? יש לי בעיה באיסיקיו!!! מחכה תשובה. מגילת!!!
מה ללמד אותך?? כאן אין לדבר בפרטיות!!! אם אתה רוצה להוסיף משהו דוגמא: עושים: תחלץ על "סיימלים וסימנים לתוכן ההודעה. אם ראית אותי ביאיסיקיו? יש לי בעיה באיסיקיו!!! מחכה תשובה. מגילת!!!
ל לירן... New member 27/7/01 #5 ברך הבא לפורום ...... יופי שסוף סוף הצלחתי להירשם בפורום.... שם אתה יכול לדבר חופשי
@ @super girl@ New member 27/7/01 #6 אללה! איזה יופי שהצלחת להיכנס.. סוף כל סוף... ברוך הבא לפורום לקוי שמיעה ממני המיסתורית
C cca New member 27/7/01 #8 לירן אני לא מצליחה להיכנס לאיסיקיו ללא סיבה אולי יש לך מושג...? בבקשה תעזור לי!!!
C cca New member 27/7/01 #11 אולי... אולי אתר איסיקיו לא איפשר לי להיכנס לאיסיקיו כי צריך לשלם?????????!!!!!!!!!!
ל לירן... New member 27/7/01 #9 ל - SUPER GIRLL היי אוקיי אני לירן אבל לא בת אלא הבן..... אם יש לך איסיקיו ורוצה לדבר אז מספר איסיקיו שלי : 86100015.... אפשר לדעת גם מי את?
ל - SUPER GIRLL היי אוקיי אני לירן אבל לא בת אלא הבן..... אם יש לך איסיקיו ורוצה לדבר אז מספר איסיקיו שלי : 86100015.... אפשר לדעת גם מי את?
@ @super girl@ New member 27/7/01 #12 לא אומרת... ../images/Emo41.gif אגב יש לי את המיספר שלך זה מזמן!!! והיכנוי שלך הוא לירני הירוק... לא?! איי סורייי
לא אומרת... ../images/Emo41.gif אגב יש לי את המיספר שלך זה מזמן!!! והיכנוי שלך הוא לירני הירוק... לא?! איי סורייי
ל לירן... New member 27/7/01 #13 לSUPER GIRL היי נכון הכינוי שלי לירני הירוק... אז אפשר לדעת מה כינוי שלך באיסיקיו?
ע עיניים חומות New member 27/7/01 #15 ברוך הבא...!!! איזה יופי שהצלחת להכנס. אתה רואה שזה לא קשה...טוב.