אני הקיסרית הלבנה!

אני הקיסרית הלבנה!

and i m back to town!!! או במלים אחרות: שלום לכולם, שנה טובה, אני א-פ-ר-ת ואני מדגישה את זה כי לאור מה שראיתי כאן היום, מנהלת הפורום שכחה מקיומי (למה לי להביך אותך כאן, שלמונזה, ולספר לכולם שמי שצילם במצלמה שלי, אותי ואת גלי שזה בעצם התמונה הראשונה פה, היית.....א-ת! זיכרון קצר???
ולמרות האאוטינג הויזואלי הנפלא שעשו לי כאן בלי לספר לי ( אבל יש צדיקים בסדום ותודה לשרית היקרה!) אני מאושרת לחזור. מאושרת, למרות השינוי המשמעותי בפורום, למרות הבלאגן בעיניים עם כל האייקונים ומלא הודעות קטנות וכיו"ב (זה כבר לא לגילי סורי) ולמרות שתפוז עולה אצלי על מסך המחשב באיטיות מעצבנת. למרות הכל. הייתי קצת עסוקה לאחרונה ועכשיו הכל בסדר. עד החג הבא. כל ההקדמה הזו בשביל למסור ברכות חמות על הפורום החדש, קודם כל לאלירן ואחר כך גם ליפית. ומה עם נטעלי, הגר ועודד? הם כאן? אופפפס שלמונזה! זה היה בתמונה אצלך שנתקעתי מאחורה!! עכשיו אני נזכרת, אם תשימי לב תראי שנתקעתי בתמונה מאחורי ההליכון שמה בבית של רובי. לא ידעתי שמצלמים...
זהו בינתיים. אחלה תמונות, ושיהיה לנו בהצלחה בהמשך. מחכה למפגש הבא א.

שלמונזה

New member
אפרת ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif

שוב סליחה על פאשלת התמונות, יותר אני לא מחליפה אותך עם שרית... ובכל מקרה לא זוכרת הרבה מהמפגש ההוא, אני חושבת שהייתי בהלם קרב
נטעלי ועודד כבר כאן בפורום (לא בטוחה לגבי הגר), ואני בטוחה שכולם מחכים למפגש הבא (שבו אני כבר אזכור את כולם
)
יפית

הייייי אפרשתוש../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

איזה כיף לראות אותך כאן, מקווה שתהיי כאן עוד הרבה
(אני יודע כמה קשה היה לך לעבור לכאן
ואני גם יודע כמה את שונאת את האייקונים הצבעוניים שאני תוקע לך בכל משפט
אני פשוט מכור לאייקונים האלה
) באמת אחלה תמונות חתימה טובה לכולם

למעלה