אני התחלתי להוריד את ההופעה

Marty McFly

New member
אני התחלתי להוריד את ההופעה

החיה של מייקל של "you rock my world", שהייתה במדיסון סקוור גרדן... וזה נראה בינתיים גרוע. בינתיים הורדתי 15 מגה, מתוך 49, וראיתי את זה, וזה נראה פשוט גרוע. בקושי שומעים אותו, הוא מזייף, הוא בינתיים לא רוקד בכלל... אולי תנועה או שתיים... לא יודע... אני אחכה שהכול יירד, אבל בינתיים הציפיות לא משהו... מי שרוצה להוריד את הקובץ מקאזה/מורפיוס, קוראים לו: (michael jackson- you rock my world (live

gabi16

New member
אני הורדתי את twymmf

אני הורדתי את השיר the way u make me feel אבל רק את השיר בלי הקליפ. כל הקהל צועק ובקושי שומעים וגם הוא מתחיל לשיר את הבית הראשון במוזיקה שקטה ואת הבית השני רגיל....נשמע לא רע אבל גם לא משהו...חסר לו גם אוויר לפעמים.

Marty McFly

New member
השאלה היא:

מאיפה יש לך את ההופעה?? וכמו שאמרו, באמת חסר לא אוויר הרבה פעמים, והוא, לפחות בקטעים שאני ראיתי, בקושי זז... ושלחתי את המכתב לערוץ 3, אבל הם לא הבינו כי הייתה בעיה עם העיברית. אז שלחתי להם שוב לפני חצי שעה באנגלית, ואני אחכה שהם יענו. בטח זה יהיה מחר...

gabi16

New member
כן- זאת הסידרה! בקשר לבריטני....

הורדתי את השיר ואני לא שומע את הקול שלה שם....אז על תקן מה היא הייתה שם?

gabi16

New member
מרטי אחי!

הורדתי בנתיים 3 מגה מההופעה- וזה מתחיל פצצה עם הבנות שמעוררות את הקהל!!!!! קשה לראות אייך מייקל הולך לקלקל את זה.

Marty McFly

New member
הורדתי את הכל, וזה באמת יפה...

באמצע, usher וכריס טאקר נכנסים... מצטער שהרסתי... אבל כאילו, לקראת הסוף, הוא פשוט נשכב על הריצפה, באפיסת כוחות, כאילו שוב התעלף... אבל אז הבנתי שזו גם הייתה השיר האחרון בהופעה, אז אני יכול להבין אותו... והוא וusher עושים הליכות ירח, ומתנגשים אחד בשני... חח זה קצת מצחיק... אבל כל ההופעה הזאת הוא נראה עייף... סחוט... אבל כשראיתי שזה השיר האחרון, הבנתי...

NoodleIsCute

New member
הודתי מ - kazaa

לקובץ קוראים Britney Spears & Michael Jackson - The Way You Make Me Feel הופעה יפה שלו כבר אמרתי שבריטני סתם תקועה שם??

bana

New member
הורדתי את הקליפ

ובריטני ספירס פשוט הרסה אותו! מייקל כרגיל היה מושלם אבל בריטני ספיחס עם הקול המגעיל שלה הרסה אותו... מה שיהיה שם זה הרבה אבל הרבה פוזות מצדה! האם מישהו יודע למה מייקל הופיע איתה ולא עם מישהי שכן יודעת לשיר?

the king of pop

New member
בריטני&מייקל

מייקל הוא ענק אבל בריטני גם ולא נכון לקלל אותה על זה שהיא זמרת טובה

Marty McFly

New member
!Don´t even go there

בריטני זמרת גרועה!! אני מצטער, אבל היא לא יודעת לשיר יותר מידי יפה... אני לא בא לעשות השוואה (טוב, אני כן), אבל כריסטינה יודעת לשיר הרבה יותר טוב...

מעין 17

New member
מייקל הכי טוב../images/Emo46.gif

איך אתה מעז להיות באתר זה שבו כולם אוהבים את מייקל וללכלך ככה על הביצועים שלו. אתה בחיים לא תגיע לרבע שלו אז תסתום בבקשה!

Marty McFly

New member
היי היי היי!!

אני אהבתי את מייקל לפני שנולדת!! (למרות שרוב הסיכויים שאת יותר גדולה ממני...) אני מעריץ גדול של מייקל, אז רק תדעי שלא קיללתי אותו... אני פשוט ראיתי הופעות אחרות שלו, וכאן הוא פשוט לא נראה משהו... אבל כמו שאמרתי, ראיתי את ההופעה עד הסוף, ואהבתי... ואני מוסיף תמונה, של קטעים מהשיר... 1.מצטער שזו קצת ירידה: העיקר אמרו שהוא לא יכול להביע כלום בפנים שלו! רואים שהוא מחייך!! 2.ההתנגשות עם usher. 3.מלמד את כריס ביצועים. 4.נכון זה נראה כאילו הוא התעלף?! אני לא צוחק...

היי היי לך!

אני כן ראיתי בזה ירידה ומי שמחשיב את עצמו לאוהב מייקל, הוא לא צריך לדבר ככה!

Marty McFly

New member
הורדתי אותה...

עם קאזה... (kazaa) ולה iuu משהו כזה... אני מצטער, אבל נתתי ביקורת... אם תראי את ההופעה בהתחלה, תראי... הוא בקושי זז, פעם אחת לפחות היה חסר לו אוויר, והוא נראה פשוט סחוט... אבל זה רק בהתחלה... בהמשך זה משתפר מאוד!! וגם שאני מבין שזה היה השיר האחרון בכל ההופעה, אני מבין שהוא היה עייף כל כך... אז בהתחלה באמת שהמצב לא נראה משהו, אבל זה נעשה טוב יותר לקראת הסוף! אז די, בלי לרדת עלי, כי אני אוהב את מייקל מאז שאני בן 6,7, והייתי בהופעה שלו בארץ, ואני מגן עליו כשחברים שלי יורדים עליו. אז די...

מעין 17

New member
בסדר מרטי

אני לא ארד עליך יותר. אני לצערי פספסתי את ההופעה שלו בארץ הייתי קטנה מדי ולא ידעתי שהוא מגיע. ממש מבאס... יש למישהו תמונות מההופעה בארץ שהוא יכול לפרסם?

למעלה